Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעשים מוזרים בגיר כמו של מנוע דופק , וזה בוודאות מהגיר . מהילוך שלישי במיוחד מעל 80 קמש . המכונאי שם שמן יותר סמיך וזה לא עזר . המכונאי אמר שצריך להחליף גיר . והידית של הקלאצ׳ כשחם בחוץ נתקעת למטה ולא חוזרת . בלילה זה לא קורה הבעיה עם הקלאצ . מה זה יכול להיות ? והאם זה יכול להיות מיסב בגיר ולא חייב להחליפו ? בבקשה תעזרו לי

פורסם

צריך לבדוק את מצב כבל הקלאץ',משאבות הקלאץ' והקלאץ' עצמו לפני שנוגעים בגיר.

צריך לשים שמן גיר מקורי ואיכותי ולא סתם זבל.

אם הבעיה מהגיר,צריך לפרקו מהרכב לפתוח ולראות מה לא תקין (אבל שתדע,ששיפוץ כזה אינו משתלם,יכול לעלות אלפים רבים ואין יותר מידי בעלי מקצוע,שיודעים להתעסק עם גירים ידניים בארץ כך שחבל על הזמן ומה שעושים הוא -מביאים גיר אחר מייבוא/פירוק מקומי)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם אצלי יש רעש של דפיקות קלות מהגיר בזמן עצירה. המוסכניק שלי טוען שמדובר במיסב לא תקין בגיר ושחוץ מהרעש, אין לדבר השפעה קריטית כרגע. את האבחנה הזו הוא נתן לי לפני שנה וחצי ועד עכשיו אין שום בעיה עם הגיר, לכן לא הייתי ממהר להחליפו..

פורסם

אבל יש רעשים ממש חזקים כאילו משהו משוחרר בגיר , ושחכתי להגיד שזה רק כאשר לוחצים על הגז , אם לוחצים קלאצ׳ וגז אז אין רעשים . מיסב לחץ בקלאצ׳ יכול להיות ? כי שמשחררים את הקלאצ׳ יש את אותו רעש רק חלש מאוד . תנו לי הצעות כי אני חושב שהגיר מצויין בחיים לא קרה לי מקרה שלא נכנסו הילוכים , אפילו לא קושי בהכנסתם. תודה רבה

פורסם

דיברתי עם מוסך לגירים , הוא אמר יכול להיות שזה מיסב לחץ . יש מיסב לחץ בגיר ? ואם זה אכן מיסב , שווה לשפץ את הגיר ? כי מצאתי גיר מפירוק ב- 1000 ₪ .

פורסם

בקשר לזה שהדוושה של הקלאץ' נתקעת למטה: בפונטו יש שתי משאבות (בוכנות) קלאץ כאשר הן לא תקינות אז הדוושה נתקעת למטה ולא חוזרת. צריך לבדוק את שתיהן. בדרך כלל מדובר במשאבה שמתחת למצבר.

• תוכן חדש...