Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע, להתווכח אני לא.

אבל הפיוניר עולה לא כפול, אלא בסך הכל 70 ש"ח יותר, שזה 2 ארוחות לא מוגדלות במקדונלד'ס... :)

אני בטוח שחבר שלך מאוד מרוצה מהסאב, וטוב שכך.

פורסם

תאמת אני לא מבין על מה הויכוח, כי תאכלס המחירים מאוד זולים ואי אפשר למצוא תחרות בטווח מחירים האלה של המגברים, במקרה הכי גרוע, כבר כמה כסף הוא הפסיד ? ובמקרה הכי גרוע, איזה מגבר יותר טוב ממנו בתקציב כזה?

יש מגברים בתקציב שכזה?

בכל אופן, לגבי הרעיון של הפיוניר, מה גרם לכם לחשוב שפיוניר זה דבר חיובי עבור מישהו שלא יתן לו הגברה מספקת ?

אני אישית הייתי ממליץ לך לפזול לכיוון של המאגנט, משום שהוא זול והוא בא עם תיבה ויש פה למספיק אנשים ניסיון חיובי איתו,גם לי. (ביחס למחיר כמובן).

אלה אם כן אתה מתכוון לשדרג הגברה למשהו קצת יותר רציני, אז אולי היינו ממליצים לך על משהו יותר "מאסיבי" עבורה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

רק עכשיו חזרתי הביתה וראיתי את התגובות-

ADVANT-לאור הנסיון שהיה לך עם המגבר האם אפשר לסמוך עליו שאחרי שנה לא יתקלקל כמו רוב המגברים שהם זבל סיני?

mikmik- תראה דבר ראשון הכסף הזה הוא הרבה בשביל חייל שמקבל 350 שקל בחודש...

אתה צודק בקטע שאם אני יקנה את הפיוניר- הוא 400 RMS הוא יקבל בפועל 200+-

אז חבל כי אני יודע שאני לא ישדרג למגבר יותר חזק כי אני לא אוהב באסים חזקים...

אני יבדוק את מגנט- אולי יש להם דברים להציע בתקציב...

blackmazdaF- כמו שאמרתי- אולי אני ינסה לגרד עוד כמה מזומנים לסאב רוקפורד 150 RMS...

+ המגבר המק אודיו האדום-יכול להיות שילוב נחמד, לא?

וממש תודה לכל המגיבים עזרתם לי מאוד!

פורסם
רק עכשיו חזרתי הביתה וראיתי את התגובות-

ADVANT-לאור הנסיון שהיה לך עם המגבר האם אפשר לסמוך עליו שאחרי שנה לא יתקלקל כמו רוב המגברים שהם זבל סיני?

mikmik- תראה דבר ראשון הכסף הזה הוא הרבה בשביל חייל שמקבל 350 שקל בחודש...

אתה צודק בקטע שאם אני יקנה את הפיוניר- הוא 400 RMS הוא יקבל בפועל 200+-

אז חבל כי אני יודע שאני לא ישדרג למגבר יותר חזק כי אני לא אוהב באסים חזקים...

אני יבדוק את מגנט- אולי יש להם דברים להציע בתקציב...

blackmazdaF- כמו שאמרתי- אולי אני ינסה לגרד עוד כמה מזומנים לסאב רוקפורד 150 RMS...

+ המגבר המק אודיו האדום-יכול להיות שילוב נחמד, לא?

וממש תודה לכל המגיבים עזרתם לי מאוד!

חס וחלילה, מי אמר שהוא מגבר זבל סיני??????

הוא מגבר שמיוצר ע"י חברה גרמנית מאוד ידועה ומובילה בתחום האודיו לרכב.

זה לא מגבר שמתקלקל כמו המגברים שבאמת מיוצרים בסין!

האתר של מאק אודיו בגרמניה

פורסם

רק תיקון קטן בהקשר להודעתי,

גם אני חייל, ולא התכוונתי לזלזל בתקציב שלך, פשוט הסברתי שהתקציב לעומת התמורה, מאוד זול

ואין פה "סיכון גבוה" באופן יחסי..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ADVANT-לא התכוונתי שהמגבר הוא זבל סיני - פשוט היה לי אחד (V12 חיקוי) ובדיוק אחרי שנה התקלקל....- סליחה אם היתה אי הבנה...

וד"א יש להם אתר מרשים מאוד.....

אוקיי אז כנראה אני יזמין את המגבר של מק אודיו האדום.

יחסוך עוד מזומנים ויקח את הסאב של רוקפורד.

ממש תודה לכל המגיבים! אני מעריך מאוד את עזרתכם!

פורסם
ניראה לי הכי טוב ככה.

בהצלחה!!!

אשמח לשמוע איך ההתרשמות שלך מהמגבר!

ברגע שאני יחבר אותו אני יגיב עליו.

ממש תודה!!!

פורסם
ניראה לי הכי טוב ככה.

בהצלחה!!!

אשמח לשמוע איך ההתרשמות שלך מהמגבר!

אני יודע שזה מאוד קטנוני, אבל התרשמות מבחינת אמינות, הוא יוכל לתת לנו בערך עוד שנתיים.

התרשמות לגבי הספקים, הוא יוכל לתת לנו אם הוא יעשה השוואת להגברות אחרות בתוך הרכב שלו , וגם פה זה לא מדע בדוק, או אם הוא יקח למעבדה וימדוד.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...