Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני בן 23, בקרוב סטודנט

נהגתי עד עכשיו על פולו 00' שמאוד אהבתי

הדרישות שלי:

1. בטיחות (safety first)

2. רכב קטן מימדים (ת"א אחרי הכל)

3. שהרכב יהיה פשוט, כמה שפחות ממוחשב ומינימליסטי. הגה חשמלי לא בא בחשבון. עם זאת - אני לא רוצה תיבה ידנית*.

4. תקשורת טובה עם הכביש. לא מחפש רכב ספורטיבי - אבל אני רוצה להרגיש שאני נוהג ולא בסימולטור. ואם אני רוצה לקחת מדי פעם פניה מהירה - שתהיה לי האפשרות (כמובן שאני אשים לו צמיגים מהרמה הראשונה בשביל זה, אבל עדיין)

בנוסף אני מעדיף, אך לא על חשבון אחד מהסעיפים הקודמים:

5. שלרכב יהיה קצת כוח. מדובר על רכב קטן ואני נוהג לבד אז לא נראה לי שתהיה בעיה. אבל בשום מצב לא מנוע אימפוטנט של ליטר. אני מאיץ הרבה בעקיפות וכו'

6. חסכון בדלק (בכל זאת, סטודנט וזה)

כלל לא חשוב:

*אבזור

*נוחות (את זה אשפוט בעצמי)

זהו נראה לי...

כמובן שמתוך נאמנות ובעיקר אהבה לדגם הקודם - הסתכלתי על הפולו החדשה, שנתון 2010. הוא נראה מדהים ! אבל אני לא מכיר את הרכב, אם הוא בכלל עונה לדרישות שלי..

אז אשמח להצעות - פולו או לא

* לגבי התיבת הילוכים, אני לא כ"כ מבין בתיבות החדשות, אבל נהגתי בג'טה החדשה - והתיבת הילוכים פשוט זוועה !! היא נראית לי רציפה...בכל מקרה - כזאת אני לא רוצה. אוטומטית ורגילה זה מה שאני מחפש

פורסם

אתה יכול לבדוק את הפיאסטה,היא עונה על דרישות של בטיחות,תיבה פשוטה,תקשורת,מבחינת כוח היא סבירה.

כמו כ

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי אתה יכול למצוא בתקציב הזה סקודה פאביה 2010-2011 1.2tsi כמובן עם dsg גיר מצוין אך פחות אמין אבל לדעתי זה לא מונע קנייה של רכב מוצלח שכזה

פורסם

אני מתכוון להחזיק את הרכב זמן רב - 5 שנים

ככה שנושא האמינות די חשוב...לא קריטי או ע"ח אחד מהדרישות הספציפיות לעיל, אבל אני לא רוצה רכב שיבלה במוסך כל חודש

אני אבדוק את שני הדגמים שהוזכרו. מה לגבי הפולו, הוא לא עונה על הדרישות שלי ? (אם לא - חבל, הוא ממש יפה :\)

פורסם

בג'טה החדשה אין תיבת הילוכים רציפה אלא תיבת DSG, כלומר רובוטית כפולת מצמדים.

רצה הגורל, ובדיוק אותה התיבה קיימת גם בפולו החדשה. מה שמוכיח שוב, שלא צריך להסתכל בקנקן אלא במה שיש בו.

אני במקומך הייתי מתגמש קצת ולוקח מיצובישי ספייס סטאר חדשה. מינימליסטית, חסכונית, קטנה ואמורה להיות חסכונית מאוד בדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בג'טה החדשה אין תיבת הילוכים רציפה אלא תיבת DSG, כלומר רובוטית כפולת מצמדים.

רצה הגורל, ובדיוק אותה התיבה קיימת גם בפולו החדשה. מה שמוכיח שוב, שלא צריך להסתכל בקנקן אלא במה שיש בו.

אני במקומך הייתי מתגמש קצת ולוקח מיצובישי ספייס סטאר חדשה. מינימליסטית, חסכונית, קטנה ואמורה להיות חסכונית מאוד בדלק.

זה רק אני או שהתיבה הזאת עושה בחילה ??? איך אנשים משלמים עבור זה כסף ?

לוקח איזה שניה עד שהתיבה מגיבה. זה ה-מ-ו-ן זמן

והמיצובישי נראית אחלה, רק שהדגם האוטומטי עולה 80, והמנוע נראה לי חלש מדי

פורסם

זה רק אתה, התיבה הזאת לא עד כדי כך גרועה בכל מה שקשור לנוחות. מדובר בגיר שמקבל המון מחמאות מכל עיתנואי הרכב בארץ ומרוב חברי הפורום שנהגו עליו.

אמינות ועמידות זה כבר עניין לדיון אחר, אבל מבחינת נוחות היא בסך הכל בסדר גמור.

פורסם
זה רק אתה, התיבה הזאת לא עד כדי כך גרועה בכל מה שקשור לנוחות. מדובר בגיר שמקבל המון מחמאות מכל עיתנואי הרכב בארץ ומרוב חברי הפורום שנהגו עליו.

אמינות ועמידות זה כבר עניין לדיון אחר, אבל מבחינת נוחות היא בסך הכל בסדר גמור.

אז זה ממש מוזר, יכול להיות שהרכב עליו נהגתי לא היה תקין ?

זה ג'טה 2011\2012, ומהרגע שאתה עוזב את הברקס עד שהאוטו מתחיל להאיץ, לוקח המון המון זמןף זה ממש תיסכל אותי

אז אם זה מה שאתה אומר - אני אולי אנסה בכל זאת עם הפולו. היא עונה לשאר הפרמטרים שרציתי ?

ולגבי עמידות\אמינות - אני מתכנן להשאיר את הרכב אצלי 5 שנים (כשאני אקנה אותו בן שנתיים-שלוש), ככה שזה שיקול. האם לא כדאי ללכת במקרה כזה על ה DSG ?

פורסם

בגיר DSG יש השהייה קטנה מהרגע שאתה מרים את הרגל מהברקס ועד שהרכב מתחיל לנוע, במיוחד אם יש עלייה ומערכת ה-Hill Hold בפעולה. אבל זאת ממש לא השהייה ארוכה וזה לא משהו שמפריע לנסיעה רגילה. אולי משהו היה לא תקין ברכב עליו נהגת, אולי אתה סתם לא רגיל למשהו שהוא לא גיר אוטומטי פשוט.

באופן כללי אני לא ממליץ על רכבים עם גיר DSG לאנשים שנושא האמינות מטריד אותם. עד כה, הגירים האלו, ובמיוחד הגירים מהמודלים הראשונים, לא הוכיחו את עצמם כאמינים במיוחד. אז נכון שכיום יש אחריות מורחבת על הגיר ל-5 שנים, אבל כאן אנחנו מדברים על אמינות ל-8 שנים קדימה. בניגוד לגיר אוטומטי רגיל, בו ברוב המקרים אפשר לצפות את אורך החיים, כאן אני לא יודע להגיד לך מה יהיה אורך החיים. אם לשפוט על סמך מה שקורא עכשיו, הוא יהיה קצר מאורך החיים של גיר אוטומטי רגיל, אבל זה לא אומר שלא מדובר במשהו שלא יתוקן בעתיד.

בקיצור, אם אתה כל כך להוט על הקנקן של הפולו החדשה תצטרך להתפשר על משהו, וזה כנראה עניין הגיר. אם אתה לא מקובע, בדוק את הסוויפט שהציעו לך כאן, בדוק את הספייס סטאר החדשה, בדוק את ה-i20 וכו'.

פורסם

הבנתי, תודה רבה !, האמת שזה הוריד לי ממש מהפולו. למרות שהרכב נראה מדהים

אני אבדוק השבוע את הדגמים הנ"ל, נסע עליהם קצת, נראה מה הכי חביב עליי :)

השאלה היא, איך נוהגים קצת מהר כשאתה בא לקנות רכב מבנאדם, והוא יושב איתך באוטו ??

פורסם

אתה לא צריך לנהוג ב 140 כדי לראות שאין בעיה,אבל אתה כן יכול לתת קיק ולראות שהתיבה מורידה הילוך,והרכב מאיץ בצורה טובה,פשוט תיידע את בעל הרכב לפני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...