Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התוצאה באמת מרשימה.

והכי כיף שמדובר בעבודת כפיים ולא בעבודת מזומנים.

תתחדשו,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מעניין איך תהיה העמידות לאחר צבירת אבק בלמים וניקוי.

תודה על השיתוף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מעניין איך תהיה העמידות לאחר צבירת אבק בלמים וניקוי.

תודה על השיתוף.

ביצעתי לפני כמעט 4 שנים פרוייקט זהה לגלגלים של הרכב שלי (מצבע כסף לשחור מט ).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2400915#post2400915

מאז עברו הכל מאבק בלמים, ימי מסלול, שטיפות עם צינור מים, חומרים וגם החלפת צמיגים אחת, לצבע לא קרה כלום.

הכל תלוי בהכנת הגלגלים לצבע, בדיוק באופן שבוצע על ידי פותח השרשור.

גם אחי ביצע פרוקייט צביעה לא מזמן , והתוצאה נשמרת כראוי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=441121

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לייק!!!

מחמיא לרכב ביותר!

נראה מעולה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יפה, אבל הכי יפה זה הג'אנטים המקוריים של הדגם הזה, לדעתי זה אחד הדברים שמייחדים את הדגם הזה כל כך.

כשהיא היתה שלי הקפדתי להצמד למקור כמה שיותר

פורסם
מצבע כסף לשחור מט .

שחור זה לא לבן...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
יפה, אבל הכי יפה זה הג'אנטים המקוריים של הדגם הזה, לדעתי זה אחד הדברים שמייחדים את הדגם הזה כל כך.

כשהיא היתה שלי הקפדתי להצמד למקור כמה שיותר

הרכב היה שלך בעברו? בכל אופן עניין של טעם. גם אני חושב שהג'אנטים המקוריים נאים מאוד והולמים את האוטו, לכן הם מאוחסנים במקום בטוח. מה שחד משמעי זה שהאוטו נראה "קרבי" יותר ככה. לטעמינו זה קולע לא רע.

לכל המתעניינים לגבי עמידות, אני אדווח איך הצבע שורד את הזמן והשטיפות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הרכב היה שלי בעבר.

אוטו מדהים שהשאיר לי טעם טוב וצער רב על שמכרתי אותו.

אני חושב שהעבודה שביצעת על הג'אנטים יפה מאוד אבל זה באמת עניין של טעם אישי.

כל המוסיף גורע באוטו הזה ושוב זו דעתי האישית בלבד.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • אחראי פורום
פורסם

נראה מצויין! עבודה טובה והמדבקות מוסיפות המון.

בד"כ חישוקים מקוריים של איטלקיות יפהפיים וכל החלפה שלהם עושה עוול,

אבל במקרה הזה לדעתי החדשים עולים על המקור, במיוחד בלבן. מה שכן, הייתי עולה במידה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עברו כשלושה חודשים מאז הצביעה. הרכב נשטף לפחות פעם בשבוע והצבע על הג'אנטים לא מראה סימני שחיקה. כמו כן בוצע שימוש מספר פעמים בחומר לניקוי ג'אנטים אבל הבנו מהפורום שזה לא מומלץ ועדיף לדבוק בסבון.

זו המידה המירבית המותרת לדגם, מבחר הצמיגים הספורטיביים טוב (יש R1R :-P ) והמחיר לצמיג זול יחסית. ככה שהוחלט להשאר עם ג'אנט 15.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...