Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים מרחתי על הרכב ווקס ועכשיו אני רוצה לשתוף אותו אך השמפו היחיד שיש לי זה של אמריקן איגל

http://www.homecenter.co.il/product.php?id_product=7576231367

האם אני יכול לישתוף איתו בלי שהוא יפגע בשכבת הווקס? אין לי אפשרות לקנות שמפו אחר כי בעיר שלי יש רק אוטודיפו ואייס ושם אין משהוא יותר טוב או יותר איכותי...

פורסם

למה לא תזמין מאתר כמו VIX או אוטוסטור?

אמריקן איגל זאת חברה זולה,ואני מאמין שגם השמפו הזה או די אגרסיבי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היתי מזמין משם בכיף , הבעיה שמשלוח עולה 30 שקל והמוצר 50... הפסד די גדול להזמין מוצר ב50 שקל ולשלם משלוח 30... רציתי לחכות עד שאני יצטרך עוד מוצרים ואז יזמין ובנתיים להשתמש באחר פחות איכותי! ואני לא רוצה שהווקס יפגע.

פורסם
היתי מזמין משם בכיף , הבעיה שמשלוח עולה 30 שקל והמוצר 50... הפסד די גדול להזמין מוצר ב50 שקל ולשלם משלוח 30... רציתי לחכות עד שאני יצטרך עוד מוצרים ואז יזמין ובנתיים להשתמש באחר פחות איכותי! ואני לא רוצה שהווקס יפגע.

אתה יכול לגשת פיסית לחנות של אוטוסטור ולרכוש, כנ"ל למפיצים אחרים שלנו.

מהיכן אתה?

פורסם

אני גר באשדוד נסיעה לשם וחזור היא בערך 70~60 שקל דלק... כך שיצא עוד יותר קנס.. מה אמריקן איגל עד כדי כך אגרסיבי?

פורסם

מה זאת אומרת אגרסיביות של הסבון? יש לי אותו והוא דווקא אחלה, אולי לא סבון איכותי אבל עושה את העבודה. אני רק מחכה שהוא יגמר לי בשביל להתחיל להתקדם לסבון הבא 8)

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

יכול להיות שהוא מחזק מידי לשכבת ווקס,למשל תשים סבון כלים ואתה תיראה שיש פגיעה,אגב סלון כלים יבריק את הרכב כמו שמפו מכובד,ויסיר לכלוך בצורה טובה,אבל הוא פשוט יהרוס את הווקס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אין לי אפשרות לקנות שמפו אחר כי בעיר שלי יש רק אוטודיפו ואייס ושם אין משהוא יותר טוב או יותר איכותי...

אחחחח איך אני מזדהה איתך :wink:

בתכל'ס, בפורום הזה אף אחד לא יודע מהי רמת האגרסיביות של השמפו הזה ספציפית כי לא מאמין שמישהו משתמש פה בשמפו של אמריקן איגל.

אתה תמיד יכול להזמין משהו מהאינטרנט, לא חייב משהו יוקרתי, יש שמפויים סבירים וזולים בהחלט של קארפלן, סונקס, מגווירס.

אם תרצה להשקיע יותר אפילו יש OPTIMUM, CHEMICAL GUYS ו-DODO JUICE.

אם הזמנות מחו"ל באות בחשבון אז באמת האפשרויות הן בלתי מוגבלות.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אפשרי להזמין משלוחים מאתר קארפלאן למי שגר רחוק.

השמפו של אמריקן איגל לא יכול להזיק ממש,אין מה סתם לזרוק דברים.

נכון שיש שמפויים יותר טובים,אל תשכחו כמה שזה יהיה עם ווקס,זה לא יחזיק מעמד. שמפו שאין לו יכולות להמיס לכלוך לא מוריד לכלוך וגם לא יוריד את הווקס, תעשו את החשבון בעצמכם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אפשרי להזמין משלוחים מאתר קארפלאן למי שגר רחוק.

אפשר לקבל לינק? ניסית כבר להזמין מהם?

פורסם

http://www.carplan.co.il/

הזמנתי מהם כמה פעמים ולא היו בעיות,שירות לקוחות טוב במידה ויש שאלות.

פורסם

אני מבקר שם לא מעט. יש שם צוות מעולה.

רכשתי שמפו לרכב של קארפלאן,היום אני אנסה אותו ואתן רשמים.

זה מה שהזמנתי

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...