Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המוסך של אברהם פורת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האירוע יתקיים במתחם של אגד חולון צמוד למוזיאון אגד במקום.

כתובת האתר – רח' משה דיין, שכונת בן- גוריון, חולון .

מתחם המכירות יתוחם ע"י אוטובוסים וביניהם יוקצה שטח למוכרי הרכבים והחלפים

ושטחי חניה לרכבי האספנות.

עמדות מכירת הרכבים והחלפים תמוקמנה בשתי שורות, האחת מול השנייה כשהתווך ישמש כשדרת הליכה ,

לטובת הקונים.

Decrease your exam stress by using our latest Pass4sure . For more information visit our ICDL website and Kyoto University main page also on wikipedia best wishes

פורסם

אני לא בטוח שהוא "נסגר".

השלט הורד, רוב הזמן הוא סגור אבל מדי פעם אני רואה שמשאירים בכניסה קטנועים ויכול להיות שמדי פעם האיש מגיע ומבצע תיקונים.

התמחה באופנועים של פעם (טוב, גם הוא איש של פעם), טריומף, בי.אס.איי, מצ'לס וכיו"ב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אכן איש יקר שיפץ בזמנו אופנועים (בעיקר אנגליים) לרמת תצוגה שלא היתה נהוגה בשעתו.

אני אישית רכשתי ממנו את הטריומף 650 הראשון שלי, ולאחר מכן אף בצעתי את הטיפול הראשון בב.מ.וו הנוכחי שלי, אבל כל זה היה לפני שנים רבות.

אברהם פורת גר למיטב זכרוני ברחוב בית לחם ומספר הטלפון שלו צריך להיות: 04-8223742 או 04-8332096

אם אכן זה הוא מסור לו ד"ש חמה מדביר.

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם

במקרה יצא לי להיפגש עם קרוב משפחה שלו אתמול. אמרתי לו שאני חבר בפורום מכוניות וישנה התעניינות לגביו. חששתי שהמוסך נסגר עקב פטירתו אבל הכל בסדר. אחרי הכל מדובר באדם די מבוגר שנוסק לגיל 80 או יותר. רק כדרך אגב, אחיו של אברהם גם הוא היה מוסכניק לאופנועים עד אשר המבנה ששימש כמוסך נמכר על ידי הבעלים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...