Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לך לחוף של נודיסטים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש גליק בגרנד, בדרומי וכמובן הסניף המקורי, ברחוב יחיאל (ליד השוק, בין הרצל להחלוץ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אף פעם לא חשבתי שגליק זה גם לגברים, אלא אם כן אתה רוצה לשלוח את רופני לגיבוש עם ביקיני :sissies:

רופני, חיפוש של 20 שניות ברשת אומר שיש במגה ספורט: http://megasport.co.il/index.aspx?id=4409

אם יש לך כוח להרחיק עד הקריות, אז בזול ספורט יכול להיות שיהיו גם (טלפון יכול לעזור).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

כשהייתי ילד בגדי הים שלי הגיעו מגליק. לא יודע מה הם מוכרים היום ואם הם נטשו את השוק הזכרי, מבחינתי זו גירסא דינקותא. ואולי זכרוני בוגד בי, והגעתי לשם כאשר המשפחה הלכה לקנות בגדי ים לאחותי?

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מן הסתם. הבחור הולך לגיבוש של חיל הים, אז קרוב לודאי שיזרקו אותו למים הקרים, רצוי שיהיה מצוייד כראוי.

פורסם

גליק לפי האתר שלהם מיועד לנשים וילדות.

במגה ספורט בגרנד אין וגם בוורטהיימר.

אני דווקא לא מחפש ספידו תחתונים בשלב זה (פשוט כי א בא לגלות בגיבוש שזה לא נוח ואני לא יכול לשחות עם זה).

אלא בגד עם קצת כמו מכנסי ריצה, לאבא שלי היה פעם כזה, זה היה די נוח.

אבל נכנסתי לאדידס והמוכרת אמרה שהמכנסיים ריצה טובים גם לים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לספידו כדאי שלא יהיה מצויד כראוי, אחרת הספידו לא תופס שום דבר ומכסה עוד פחות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
גליק לפי האתר שלהם מיועד לנשים וילדות.

אחרי פעם אחת במים קפואים אתה הופך לילדה כי בין הרגליים לא יהיה לך כלום. הכל מתכווץ ונכנס לתוך הגוף

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אחרי פעם אחת במים קפואים אתה הופך לילדה כי בין הרגליים לא יהיה לך כלום. הכל מתכווץ ונכנס לתוך הגוף

לא צריך להכנס למים קפואים בשביל זה מכיוון שיש גברים שגם ככה המקל לא משהו.

איזה כייף לי :)

פורסם

רופני שיהיה בהצלחה

קח עיצה ממישהו שעבר קצת גיבושים: הלילה הראשון זה ליל השפצורים. לא הולכים לישון לפני שכל הציוד שלך מותאם לגוף שלך ולמידות שלך.

הכל צריך לשבת בנוחות והדוק לגוף, כל מצב אחר גורם לך להיראות מרושל וזה משפיע מאוד על הנראות שלך אצל המפקדים.

אתה הולך לשיר סופרן

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...