Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה אבל סתם שתדע, המגבשים (לפחות המאמן שלי שהוא מגבש) מפרקים את כל השיפצורים האלה (כדי שיהיה פחות נוח לפי מה שהוא אמר).

הרופא עצבן אותי עכשיו,

צריך להביא לכל הגיבושים האלה אישור מרופא משפחה שאין שום מחלות (כזכור הייתי כבר בשני ימי סיירות שאת הראשון לא התחלתי בכלל).

שמתי על השולחן את הטופס (שעכשיו הוא שונה כי זה של חיל הים) והוא אמר "למה אתה הולך לזה שוב אם אתה לא מתאים" הייתי קצת המום אבל התאפקתי.

הוא גם אלרגולוג (ככה אומרים את זה ?) ואני כמובן אלרגי סדרתי (אלרגי רק לקשיו), ובכמה פעמים האחרונות שהגעתי אליו הוא התחיל להציק לי שאני אעשה שוב בדיקות אלרגיה לקשיו (פעם אחת בחיים אכלתי קשיו, זה היה בגיל 7-8 בערך והתנפחתי, מאז אני לא נוגע בקשיו).

בקיצור הוא מתחיל למלא, לא, לא, לא, לא, לא, מגיע לשלב של האלרגיות לאכול, שואל שוב על הקשיו ובמקום לסמן כן, קשיו מסמן "לא בטוח מצוייד במזרק אפרירין"(או משהו כזה).

וכמובן ששלח אותי לקנות את הזבל הזה.

עכשיו 18 שנה אני חי ואלרגי לקשיו, 10 שנים (יותר מחצי) אני לא אוכל קשיו, מה כואב לך דווקא עכשיו לכתוב על המזרק הזה ? ביום סיירות הם ראו שאני אלרגי לקשיו ואמרו בסדר (גם ככה לצבא אין תקציב לקשיו) אני מפחד שהמזרק הזה יפחיד את הרופאים שם ולא ייתנו לי לעשות את הגיבוש.

אדיוט. (דרך אגב, אמא שלי שמעה על זה והלכה אליו עם טופס אחר כדי שימלא מחדש בלי הסעיף של המזרק).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת? בחיים לא נתקלתי בזה באף אחד מהגיבושים בהם הייתי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

בוקר טוב עולם הגיבוב.

מזל טוב לאלה שחוגגים ימי הולדת.

ברכות לנגמלים מהרגלים רעים.

ליבי עם אלה שכואבות להם השיניים.

ישנתי 12 שעות בדיוק עד ליקיצה הטבעית, טבעית ממש, השכנים למעלה משחקים קלאס או משהו. איזה בומים.

12 שעות שינה ואני פשוט שפוך מעייפות,. גמור, סחוט.

שישי היה יפה ומרענן, הייתי בבית הכנסת, 4 שעות וקצת ויצאתי משם שיכור מאוד.

מחר בגיבוב, הרפתקאות בנצי בסופ"ש.

haters will hate

פורסם (נערך)
טוב לדעת :twisted:

מצאת בגד ים?

אני כבר רגיל לזה, יש לי שני אחרים קטנים שודאגים לנסות לדחוף לי קשיו לאף כל הזמן.

אבל נכנסתי לאדידס והמוכרת אמרה שהמכנסיים ריצה טובים גם לים.

אני משתמש במכנסי ריצה (זה המיני עם שסע האלה).

גיא, אני לא יודע אם זה הגדלת ראש שלו או נוהל (הוא סיפר לנו שהוא עשה גיבוש חובלים היה איתו מישהו שוויתר כי הרצועה של התד"ל הייתה קצת דקה או משהו והיא עזב בגלל זה [גם בגלל זה]) לנו הוא הסביר שהוא רוצה לראות איך מתנהגים שהם צריכים להחזיק שק"ש ביד אחת, אלונקה ביד שניה ועוד לרוץ עם זה.

תגידו, זה רק אני או שיונדאי I40 סטיישן אורכה לאללה ?

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כשאמרתי שפצורים התכוונתי להתאים את החגור שתקבל למידות שלך ולהצניע את כל הרצועות המשוחררות.

לסחוב יותר ציוד מכפי שההיגיון אומר שניתן זה לגמרי הגיוני.

המסע הראשון בגיבוש ליחידה אליה התגייסתי היה ביום הראשון. כלל את הציוד שהבאתי איתי והציוד עליו חתמתי (שקש, קיטבג עמוס ציוד ואוהל סיירים) והליכה מהירה בעלייה לכיוון גבעת הגיבוש. דבר אחד שאי אפשר היה להגיד עלי באותו רגע זה שהיה לי נוח.

בכל אופן שיהיה בהצלחה, מה שהחזיק אותי זו המחשבה שבסופו של דבר הכל זה משחק ושגם המפקדים עברו את זה בזמנו ועכשיו הם צוחקים עלינו.

תהיה חזק

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

רופני שיהיה בהצלחה בגיבוש!

מקסימום תלבש תחתון. הכי נוח הכי קל ;)

היונדאי לא ארוכה במיוחד, או בכל אופן לא בצורה יוצאת דופן. אבל לדעתי נראת טוב

פורסם

נפתחת בעבודה? אתה יושב על כוס יין להירגע?

הכוס הפוכה?

כוס של שמפנייה? יין אדום? לבן? כוס של יין קינוח?

אני דואג לך מותק.

haters will hate

פורסם

בנצי לא יפה, רק אתמול החמאתי לך שאתה חתיך !

כוס יין לבן של קינוח. מת על זה ! במיוחד על חתיכת עוגת גבינת פירורים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

טוב אז ככה, הבן של הבוס שבר את הטאבלט לפני חודשיים, הזמין טאצ' מאיביי (מחיר מטורף !$# ASUS הזבלים)

הגיע הטאצ', אחרי שעבדתי שעתיים גילינו שגם המסך דפוק, טוב מזמינים מסך, עוד הוצאה גדולה,

היום הגיע, באתי לפרק את הטאצ' כדי להרכיב את המסך החדש, ופוף כולו התנפץ, פשוט זיוף גרוע. והייתי מאוד עדין עם זה !

קיצר, עוד חודש לחכות.

בהתחלה לא ידעתי על איך לספר לו ששברתי את הטאצ', בסוף הלכתי אליו ואמרתי לו שקרתה פאדיחה שאני צריך לעמוד עליה, ואמרתי לו שיזמין את החלק ואני אשלם עליו, הוא אמר שלא אכפת לו מהכסף הוא מבואס שהבן שלו חופר לו חודשיים ואין טאבלט.

קיצר, נמאס לי מכל תיקוני הטאבלט וטללפונים למינהם !$$@

וקשה, סתם כי היו מלא אנשים, בעיקר נאחסים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...