Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמו האינפיניטי לא?

האינפיניטי זה לא מותג,

זה סיפור אהבה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש מותגים שמצדיקים את ההילה שלהם ויש סתם לוגואים של דאויין בלבד. אדם בר דעת ידע להבדיל בין שניהם.

דיטיילינג גרופ ?

חיובי. מקום של סופר-תותחים בכרמיאל.

לא צילמתי כלום כי רק עכשיו חזרתי הביתה וכבר חשוך, אבל מחר כנראה יהיו תמונות באור יום. בגדול הביאו את הרכב למצב שאפשר להתגלח מול המכסה מנוע כמו מול מראה.

מותר להמליץ על בעלי מקצוע בפורום עובדי ניקיון שלכם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ממליץ על הזאב מוול סטריט, זה הסרט החדש היחיד שראיתי בחודשים האחרונים. אני יכול להמליץ על סרטים ישנים יותר אם זה מקובל :lol:

לא הייתי חולה כל החורף ובדיוק כשמתחיל הקיץ ויש קצת חופש מרפי קופץ לביקור ומביא לי מתנה צינון+צרבת.

הזאב אחלה סרט.ממליץ

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

אז למה אתה אומר חיפה ? האפשרות השלישית שלי הייתה הם אבל אמרת חיפה, מה שכן ברגע שראיתי את התמונה ישר הבנתי שזה הם.

מה עשו ? (חומרים, זמנים)

עכשיו אתה צריך לשמור על האוטו (זאת אומרת לא לשטוף במכונות, רק לבד בבית) תגיע לחיפה ואני אלמד אותך.

בפורום אקונומיקה אפשר לעשות הכל, אין ממש מנהלים פעילים.

ולמה הייתה הסודיות ?

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כרמיאל זה אזור חיפה.

אני אף פעם לא שוטף במכונה. רק שטיפה ידנית ומשתדל במקומות ללא מטטא.

האחראי שם ולדי הוא תותח, אני רוצה להמליץ על העסק שלו. שילמתי לא יקר בהרבה מדורשיין וקיבלתי תוצאה טובה פי אלף.

יש לו אחלה עובדים רציניים שם, רואים שהם עושים את זה מתוך אהבה למקצוע. יצאתי משם ב11 בלילה והם המשיכו לעבוד על עוד רכב.

עשו פוליש ווקס ואוטם צבע וכמובן ניקיון כללי לכל האוטו. חומרים של מגויירס ושל עוד חברה ששכחתי את השם.

אני מתחיל לחסוך כסף לציפוי ננו עכשיו.

פורסם

החברה השניה מנזרנה, חברה גרמנית שמייצרת פולישים ושני סוגי ווקסים וזהו, חברה מצוינת. (לפחות לפי התמונה שפרסמת)

כרמיאל זה לא אזור חיפה.

שטיפה לבד, לבד, לבד.

1. ככה אתה מכיר את כל הפגמים של האוטו כי אתה עובר על כולו ומסתכל, אני מכיר את כל השריטות, המכות והפאקים ברנו.

2. חיסכון בכסף.

3. גם ייבוש עם ג'ילדה היא לא טובה ויוצרת סווילרס (שרק עכשיו השקת סכום לא מבוטל כדי להיפטר מהם) מטלית מיקרופייבר גדולה (כמו זאת שפרסמתי תמונה שלה מתייבשת) מונעת את היווצרות הסווילרס במידה ניכרת.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כל מה שמעל חדרה זה אזור חיפה.

מה זה ג'ילדה? הצהוב הזה? בכל השטיפות הנורמליות שראיתי משתמשים במגבות ליבש את האוטו.

לשטוף לבד זה רק למי שיש לו כח, צינור בחניה ועצבים לקום ביום שישי מוקדם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
תכלס איזוף, אל תקנה יותר נאוטיקה.

זה לא קלאסי וחבל על הכסף, סתם מאכילים אתכם סרט שזאת פירמה בארץ, פה זה גטו וחולצת פולו עולה מקסימום 25 דולר.

פעם רציתי להתחיל להזמין מאיביי חולצות וג'ינסים,אבל עם המדיניות החדשה שלהם והעלאת מחירי השילוח והמיסים (shipping,import charges) יוצא שאתה משלם ים כסף על פריט בודד.

תוסיף כמה שקלים ואתה קונה את זה בארץ (במבצע כמובן,מחירון של פולו\ראלף לורן פה הוא בד"כ 500ש"ח לחתיכה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ממליץ על הזאב מוול סטריט

הזאב אחלה סרט.ממליץ

מישהו מוכן להסביר מה טוב בסרט הזה?

ראיתי אותו עם עוד 3 אנשים. 50%-50% גברים נשים. כולם סבלו באותה מידה ולא האמנו שעברה רק שעה מתוך 3, כשהחלטנו לפרוש..

כל מה שמעל חדרה זה אזור חיפה.

מה זה ג'ילדה? הצהוב הזה? בכל השטיפות הנורמליות שראיתי משתמשים במגבות ליבש את האוטו.

לשטוף לבד זה רק למי שיש לו כח, צינור בחניה ועצבים לקום ביום שישי מוקדם.

אין לי בית עם גינה (גרה בבית דירות ישן), אין שום דרך שבא אפשר להעביר צינור מהבית לחניון, אני לא קמה מוקדם בימי חופש וממש לא בשביל לשטוף את האוטו. עדיין אין לי שום בעיה לעשות את זה לבד במקום ללכת לאנשהו ולשלם למישהו על עבודה, ככל הנראה, פחות טובה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
מישהו מוכן להסביר מה טוב בסרט הזה?

ראיתי אותו עם עוד 3 אנשים. 50%-50% גברים נשים. כולם סבלו באותה מידה ולא האמנו שעברה רק שעה מתוך 3, כשהחלטנו לפרוש..

גם אני לא יודע, הלכתי לראותו אותו עם חבר, עכשיו אני אוהב ציצי אבל 3 שעות שמרוכזות רק בזה עם עלילה סבירה זה לא כזה מעניין.

אבל הייתה שם טסטרוסה חבל על הזמן.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

שמעו , לא ידעתי איפה לכתוב את זה , ובכל זאת - זה גיבוב

איך ליצור תיקיות מוגנות בססמא - ומוסתרות! בלי שום תוכנה

http://social.microsoft.com/Forums/en-US/9a0f17af-928e-4732-a3ba-90d54ed961ea/lock-folder-without-any-software

איך שומרים שלא יגעו בקובץ ה BAT? שמים אותו בZIP עם ססמא :)

גאוני.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)

הטריק הזה מוכר עוד מחלונות 95.

להפוך את הקובץ למוסתר + קובץ מערכת.

היום המון ווירוסים משתמשים בטריק הזה, הופכים את כל התוכן בדיסק למוסתר ושמים קיצורי דרך לקבצים במקום ע"מ שיריצו את ה-AUTORUN.

אתה יכול לאפשר ב"אפשרויות תקייה" הצגה של קבצים מוסתרים וקבצי מערכת והכל חשוף שוב, בלי סיסמה ובלי נעליים.

לאחד באפריל זה נחמד, לא מעבר.

עריכה אחרונה על ידי saay222

• תוכן חדש...