Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה להתנדב למשטרה? אם אתה רוצה לעשות משהו טוב תתנדב באגודה למען העיוור או במד"א.

השנה המחוייבות אישית היא עצמאית, משמע לא דרך הבית ספר, לכן חשבתי להתנדב במשטרה, משיכה לא ידועה המשטרה עושה לי, אבל

זו כבר דפקה אחרת בי.

בצבא היינו קוראים לזה שועה עד שיום אחד קפץ איזה חייל לא קשור ואמר לנו "פרינאום". לא יודע אם הוא צודק או לא, מה שבטוח- אל תגגל את זה.

גילגלתי את זה מרוב סקרנות, הוציא לי את החשק לאכול עוגה ולשתות את הקפה.:roll:

אגב תודה לכולם, ואייל, אהבתי את ה''שטח הפקר''.

רועי

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
השנה המחוייבות אישית היא עצמאית, משמע לא דרך הבית ספר, לכן חשבתי להתנדב במשטרה, משיכה לא ידועה המשטרה עושה לי, אבל

זו כבר דפקה אחרת בי.

גילגלתי את זה מרוב סקרנות, הוציא לי את החשק לאכול עוגה ולשתות את הקפה.:roll:

אגב תודה לכולם, ואייל, אהבתי את ה''שטח הפקר''.

יש את הדבר הזה כל שנה עכשיו?

כשהייתי בבית ספר, היו עושים את זה פעם אחת בתיכון, ושוכחים מזה.

יש משהו סובייטי בלחייב אנשים להתנדב.

לדעתי, התנדבות, כשמה היא, צריכה לבוא מרצון החופשי. אחרת זה מאבד את הפואנטה, וזה הופך לעבדות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זה נוער. אתה צריך לחנך אותם שהתנדבות למטרות מסויימות זה טוב.

אבל הקשר בין זה למשטרה מקרי בהחלט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ממזר,

אצלי זה התחיל בחיוב שלא ממש רציתי. כשהגעתי אהבתי, וכתוצאה מכך המשכתי להתנדב הרבה שנים קדימה.

אצל ילד בגיל עשרה זה לא "יבוא לבד" והאמת שגם לא אצל מבוגרים. לעומת זאת, פוש ראשון יכול לחשוף אותם ובטח שלא יזיק להם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא להם, אבל יכול בהחלט להזיק למי שסומך על העזרה שלהם.

אני נוטה להסכים עם שמנמניאק, כל העסק הזה מדיף ניחוח קומוניסטי. חינוך לדברים כאלה זה תפקידם של ההורים, לא של בית הספר. לא צריך להיסחף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחברה ששני ההורים עובדים כל היום ומשלמים כסף לבית הספר כדי שיחנך את הילד (שזה פסול אבל המציאות) עדיף שבית הספר יתעסק גם בדברים כאלה ולא רק בהשכלה.

פורסם

אגב חינוך של ההורים. שאלה מהשבוע. הילד שלי בכיתה א', התחצף למורה. שיחק עם בובה קטנה ומשהמורה ביקש את הבובה הבן שלי אמר לו "לא רוצה", המורה בתגובה אמר שהוא יספר את זה להורים.

בערב התקשר המורה וסיפר את שאירע. אישתי אמרה לו שהיא מצפה ממנו במצב כזה לפעול בצורה אקטיבית, דרישה תקיפה יותר (הוא מאוד מאוד עדין למען האמת), עונש אם צריך והוא בתגובה אמר שהחינוך הוא מצפה שההורים יעשו. כמובן שאני מסכים שעיקר החינוך תלוי בהורים, אבל אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם לא לפעול בצורה חינוכית מול הילד בבית הספר ולצפות שרק ההורים יפעלו בנושא!?

פורסם

בעולם מושלם ברור שכן. הבעייה היא שאנחנו בישראל וענישה כלפי הילד תגרור בחלק מהמקרים טלפונים זועמים ואפילו צעקות מהורים מסויימים.

לגמרי מבין מורה שמעביר את הענישה להורים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
הכנופיה לא נחשב התנדבות?

לצערי לא, אנחנו לא מפורסמים, ולא ארגון כל שהוא, אבל פעם זרקתי מילה על כך למנהל ועל האחראית להתנדבות, אולי אפשר להוציא תופס שכל אחד שטיפלתי ואטפל בו יחתום שיראו כמה שעות ובכמה טיפולתי ובכמה חסכתי.

יש את הדבר הזה כל שנה עכשיו?

כשהייתי בבית ספר, היו עושים את זה פעם אחת בתיכון, ושוכחים מזה.

יש משהו סובייטי בלחייב אנשים להתנדב.

לדעתי, התנדבות, כשמה היא, צריכה לבוא מרצון החופשי. אחרת זה מאבד את הפואנטה, וזה הופך לעבדות.

קצ שינו את זה בשנתיים האחרונות, שנה שעברה (כתה י'), יש: גן ילדים, מעון נכים או בית אבות, 90 שעות התנדבות+פרוייקט.

בחרתי בבית אבות, וצבעתי להם את הספסלים, בתור פרוייקט.

השנה אם אני זוכר נכון 60 שעות עצמאיות, לכן בחרתי במשטרה.

אתה צודק לגבי להכריח, ילדים בבית ספר שלי התנגדו לעזור, ושהבית ספר הכריח זה בכלל הוציא להם את החשק, לדעתי

הבתי ספר\משרד החינוך לא נותן מספיק אפשריות מענינות לתלמידים, ובכך לא תורם לכלום.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אגב חינוך של ההורים. שאלה מהשבוע. הילד שלי בכיתה א', התחצף למורה. שיחק עם בובה קטנה ומשהמורה ביקש את הבובה הבן שלי אמר לו "לא רוצה", המורה בתגובה אמר שהוא יספר את זה להורים.

בערב התקשר המורה וסיפר את שאירע. אישתי אמרה לו שהיא מצפה ממנו במצב כזה לפעול בצורה אקטיבית, דרישה תקיפה יותר (הוא מאוד מאוד עדין למען האמת), עונש אם צריך והוא בתגובה אמר שהחינוך הוא מצפה שההורים יעשו. כמובן שאני מסכים שעיקר החינוך תלוי בהורים, אבל אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם לא לפעול בצורה חינוכית מול הילד בבית הספר ולצפות שרק ההורים יפעלו בנושא!?

ואם המורה היה כועס ומרים קול, והילד היה חוזר הביתה בוכה (כי אולי הוא לא רגיל שמעמידים אותו במקום) מה היתה התגובה של ההורים?

90% מההורים היום היו מאשימים את המורה ומאיימים עליו.

פורסם (נערך)
לא להם, אבל יכול בהחלט להזיק למי שסומך על העזרה שלהם.

לא מסכים. אף אחד לא ייתן לילד בן 16 שמתנדב במד"א לעשות החייאה לפצוע.

אני בחרתי להתנדב בבית אבות וחוץ מלנהל שיחות עם הקשישים לא הייתה לי הרבה מדי אחריות, ויחד עם זאת תמיד שני הצדדים נהנו לשתף ולספר. היו כאלו שהתנדבו בגני ילדים, מכבי אש [בעיקר בשטיפת כבאיות] ועוד כל מיני. על אף אחד לא הוטלה אחריות קריטית, ויחד עם זאת היה הרבה במה לעזור. זה היופי של התנדבות.

אני חושב שמדובר ביוזמה חשובה שתצדיק [וכבר הצדיקה האמת] את עצמה ברגע שאפילו ילד אחד אהב את ההתנדבות והתמיד, או סיפר לחברים שהצטרפו אף הם.

אני לא מריח כאן קומוניזם. וגם אם כן, למי אכפת. מצידי שיהיה נאציזם, כל עוד זה למטרה טובה.

יש אנשים שסובלים מפוסט טראומה או צלקות קומוניסטיות, אבל גם לזה יש טיפול.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בתקופתי המחוייבות האישית שלחה אותנו לעזור בצהרונים או לעבוד עם ילדים עם קשיי למידה. זה לא תפקיד שמתאים לכל אחד ולא משהו שכדאי לעשות בחצי כח. לא יודע מה המצב היום.

לעודד ולהכניס את הנושא לתכנית הלימודים בתור בונוס - מקובל, אבל להכריח אנשים להתנדב זה לא לעניין.

פורסם

בכיתה יש דגל אדום ותמונה של לנין על הקיר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...