Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי להתייעץ עם חברי הפורום.

מחפשים רכב לאשתי, נסיעות בינעירוניות לא ארוכות, רכב שני בבית עם רכב ליסינג מהעבודה.

שקלנו קיה סיד , i20,i30.

בסוף דווקא הלכנו לכיוון יונדאי אקסנט 2010 בגלל שיקולי תקציב(50k).

שאלתי היא האם בגלל שכבר הדגם לא קיים בשוק( יש i25) הדבר יכול לפגוע בנו בעתיד מבחינת סחירות, חלקי חילוף או משהו אחר שעולה למישהו בראש???

יש המלצות לרכב אחר ממה שהוזכר??

תודה לעונים

פורסם

אפשר להשיג יונדאי אקסנט מליסינג גם בפחות.

הרכב ממש לא סחיר, חברות הליסינג מוכרות אותם במחירי שחיטה, העובדה גם שהרכב נמצא בליסינג עם צה"ל לא מוסיף לו למחירון.

כמעט כל אקסנט/i25 שאני רואה על הכבישים הם של חברות ליסינג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כמו שנאמר הרכב לא מכיר ביד פרטית גם אני רואה כל אקסנט ליסינג ואני מכיר כמה בעלי אקסנט מליסינג.

תשמע אני לא יודע אם כדאי לך לקחת אוטו שלא בתקציב שלך בגלל מחשבות עתידיות על מכירת האוטו לדעתי אם זה התקציב שלך אז תיקח את זה והמחיר הזה הוא באמת בשמיים יחסית למה שאפשר להוציא תנסה להתמקח על זה.

ובמקרה הכי גרוע עוד שנה שנתיים תנסה למכור לחברת ליסינג ואולי תפסיד טיפה אבל לפחות תדע שמכרת...

פורסם

האקסנט עקב הליסינג לא שומרת על ערכה,לך בתור קונה זה טוב,לדעתי כדאי לחפש אחת עם מנוע 1.6.

מבחינת חלפים לא תהיה בעיה יש אלפי אקסנטים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לעונים,

רציתי לוודא-

יונדאי אקסנט 2010, עלתה לכביש 6/2010, סביבות 40000 קמ, יד ראשונה ליסינג מימוני.

מה שווי הרכב לדעתכם??

בהנחה שאכן הבדיקה תהיה תקינה.

פורסם

לפי יד 2 עד 50 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה יהיה עם כל הסוחרים האלה???

הרכב שאמור היה להיות ליסינג מימוני, מטופל והכל מתועד הופך להיות-

״ טיפולים?? כן כן, פה אצל חבר שלי שמבין בזה, למה מי הולך למוסך מורשה??״

״ אישור לעסקת ליסינג מימוני(הרכב על שם הליסינג)?? בטח בטח, רק שאין לי כזה טופס, אולי לבת שלי..״

ושלא נדבר על זה שהבת קבעה איתי בכתובת והאבא הגיע אלי, רק חבל שלא מתוך הבניין אלא מכיוון אחר בכלל..

מעצבן

פורסם
שלום,

רציתי להתייעץ עם חברי הפורום.

מחפשים רכב לאשתי, נסיעות בינעירוניות לא ארוכות, רכב שני בבית עם רכב ליסינג מהעבודה.

שקלנו קיה סיד , i20,i30.

בסוף דווקא הלכנו לכיוון יונדאי אקסנט 2010 בגלל שיקולי תקציב(50k).

שאלתי היא האם בגלל שכבר הדגם לא קיים בשוק( יש i25) הדבר יכול לפגוע בנו בעתיד מבחינת סחירות, חלקי חילוף או משהו אחר שעולה למישהו בראש???

יש המלצות לרכב אחר ממה שהוזכר??

תודה לעונים

אבא שלי קנה מיצובישילננסר בת 3 (יד קודמת היתה ליסינג) ב- 50K מאוטו סנטר והוא מאוד מרוצה.

אני חושב שזה רכב טוב בהרבה מהאקסנט.

פורסם

תכלס, קח מיצובישי לנסר 2009. במחיר של אקסנט 2010 אתה מקבל "יותר רכב" - יותר מרווח פנים, יותר תא מטען, יותר נפח מנוע (1.4 מול 1.5 ליטר) ועלויות אחזקה דומות. במחירים בהם הלנסר נסחרת כמשומשת, זאת מציאה של ממש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...