Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי להעביר הילוך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פולקסווגן פולו שנת 2001 ידני, 1400 סמ״ק, 75 כ״ס.

אני נוהג להעביר את ההילוכים בדרך כלל ב2000 סל״ד לפעמים מעט יותר.

יוצא לי שאני מעביר לשני ב15 קמ״ש, לשלישי ב30, לרביעי ב50, ולחמישי ב65.

אבא שלי אומר לי להעביר את ההילוך יותר מאוחר שישמעו יותר את המנוע.

כשאני מעביר ״מוקדם״ אז אני מרגיש שהאוטו סוחב מצויין.

אז רציתי לדעת מה יותר טוב לאוטו, ליסוע כמו שאני אוהב או כמו שאבא שלי אוהב ומה יותר חסכני.

תודה לעוזרים!

פורסם

אתה מעביר מוקדם מידי,הילוך 2 מושכים עד 35-40,שלישי 55-60,רביעי 80-90.

כמובן לכול אותו זה בהתאם לכוח שלו. אבל 2000 סלד נשמע יותר הגיוני לדיזל,נסה למשוך את ההילוך ל2700בערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אביך צודק, אתה מחליף מוקדם מדי.

הרכב לא נמצא בשיא המומנט ולכן במקרה חירום לא יהיה לך כוח לתמרן את הרכב במהירות למקום בטוח.

המנוע גם בטח מצלצל מעט בהחלפות כאלה, כלומר אתה מבזבז דלק ויוצר זיהום אויר מיותר.

לא מדובר בעניין מהותי, אבל רצוי להעביר באזור 3000-3500 סל"ד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בעיקרון שאתה מתחיל כבר לשמוע "ולהרגיש" את המנוע.

זה קורה בערך באזור 2700 סל"ד.. אם אתה נוסע בעלייה מומלץ לסחוב עוד טיפה לאזור שמעל ה3K.

מהר מאוד מפתחים "אוזן" לרעש הזה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יצא לי להיות בעלים של פולו כזו, גם ידנית.

הילוך שלישי העברתי ב-40 קמ"ש. 30 קמ"ש זה פשוט מוקדם מדי והמכונית תקרטע.

הילוך רביעי העברתי ב-60-70 קמ"ש. אני לא זוכר מתי העברתי להילוך חמישי, אבל אני מנחש שזה היה ב-90 קמ"ש.

העצה הכי טובה, היא פשוט לנהוג ולהרגיש את המוכנית. אחרי זה, הכל יבוא בטבעיות.

פורסם

באיביזה 1.4 85 כ"ס לדוגמה, המחשב דרך מבקש להעביר ב 2500 סל"ד וזה קצת מוקדם לדעתי, ב 2000 סל"ד למנוע חלש יחסית, זה מאוד מוקדם.. הייתי מציע להעביר ב 2500 לפחות. אגב שמעתי שהעברה מוקדמת לא רק מונעת מהרכב לסחוב אלא גם מייצרת פיח במנוע..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אין שום חוק לגביי העברת הילוכים במהירות X.

זה תלוי ברכב וביחסי ההעברה.

בקליאו שלי ההילוכים נורא קצרים. החמישי נמתח כמו מסטיק.

ראשון נועד בשביל להזיז את הרכב וזהו. התחלת נסיעה? הרכב זז? אפשר להעביר ישר לשני (אצלי).

הילוך שלישי במישור סוחב ב30-35 קמ"ש, בעליה בסביבות 40-45 קמ"ש.

5 סוחב לי גם ב60-65 קמ"ש בלי בעיות ובלי לצלצל.

לא סובל את הרעש כשהמנוע צורח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...