Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המקררים של teka?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת תיקונים:

הדגם הנ"ל של טקה מיוצר בטורקיה אך לא במפעל של בקו, לא יודע לגבי דגמים אחרים שלהם.

בלומברג(כל המוצרים, אם אינני טועה מיוצר ברישיון), אמקור(כמה דגמים זהים לגמרי לבקו) - מיוצרים במפעל\ים

של בקו עם שינויים מינוריים.

היום במוצרי אלקטרוניקה הפקטור הכי חשוב הוא מזל, מוצרי החשמל מתוכננים לאורך חיים של כ10 שנים.

לפעמים מחזיקים יותר, לפעמים פחות.

בדיוק כמו במכוניות הם מתקלקלים וזה קורה גם להכי טובים והכי יקרים.

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אחרי 3 שנים מותר להקפיץ, נכון?

דרישות: 4 דלתות, ללא קיוסק, רצוי ללא מגירות במקפיא, רצוי דירוג אנרגטי גבוה, רוחב מקסימאלי 90 (מטבח יבנה לפי הדגם שנבחר) ללא הגבלת גובה, צבע שחור או כסוף (אפשר גם נירוסטה אבל עם ציפוי למניעת טביעת אצבעות), תקציב גמיש אבל מעדיף להתכנס לאזור ה-6 עד 7 אלף ש"ח.

שוקל לרכוש את המקרר הבא:

http://www.tekaindustrial.com/en/products/view/21949-cold_line-polar_nfe_900_x

כפי שאתם רואים בניגוד לדגם של פותח השרשור הוא כן מופיע באתר העולמי של TEKA, האם אתם ממליצים?

כל מי שנתן חוות דעת על המקרר שלו מוזמן לנצל את ההזמנות ולעדכן (לטוב ולרע).

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
באתר הבית שלהם הישראלי כן מופיע המקרר ואכן בעולם לא, יצא לנו לבדוק את הבלומברג, הוא לא הרגיש לי איכותי לעומת הטקה,גם הביקורות שקראתי עליו לא טובות, מנגד יש לנו מכונת כביסה של בלומברג כבר 15 שנה ולא נראה שהיא הולכת להפסיק לעבוד בקרוב.

איך המקררים של אמנה? גם הם נכנסים בתקציב

אל תיגע במקררי אמנה.כל חלק שלהם יקר יותר ב30% מהמתחרים ללא כל סיבה.היה להורים שלי ,בשבוע הראשון הלך המדחס (קורה..) ואחכ נשברו מדפים.לחובתם נאמר שהם מעמיסים על המקרר בטירוף.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לא חושב שהיבוא של אמנה התחדש מאז שתדיראן הפסיקו.

לפי הרשימה של משרד התשתיות שהתעדכנה בשעה טובה, יש שני דגמים NFE-900X דירוג B וNFE-900IL דירוג D.

שניהם מיוצרים ע"י ARCELIK, שמחזיקה בבקו,בלומברג ועוד.

http://energy.gov.il/subjects/energyconservation/documents/list_of_refrigerators.xlsx

פורסם (נערך)
צבע שחור או כסוף (אפשר גם נירוסטה אבל עם ציפוי למניעת טביעת אצבעות), תקציב גמיש אבל מעדיף להתכנס לאזור ה-6 עד 7 אלף ש"ח.

שניהם מיוצרים ע"י ARCELIK, שמחזיקה בבקו,בלומברג ועוד.

http://energy.gov.il/subjects/energyconservation/documents/list_of_refrigerators.xlsx

זהירות ממקררי נירוסטה טורקיים זולים, במיוחד בקו! יש לי בקו נירוסטה שכבר בשנה הראשונה הופיעו עליו כתמי חלודה. רמז, קח איתך מגנט (כמו של פרסומות של אינסטלטורים) - לא יצמד לנירוסטה איכותית. אצלי בבקו מחזיק יופי...

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

גם בליבהר של הורי אחרי כמה שנים הופיעו כתמי חלודה. לא נראה לי שהוא מיוצר במפעלים של בקו. זה נורא תלוי איפה אתה גר ומה מצב לחות בבית. הכתמים יורדים עם סילית באנג ושפשוף עדין בסקוץ' לטפלון.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

אני גר במישור החוף. המקרר רחוק מהכיור ואין עליו התזות. שמתי לב שכתמי חלודה מופיעים בד"כ מתחת חמדניים שמחזיקים ציורי ילדים או ניירות. להורים שלי יש אמנה נירוסטה באותם תנאים, בלי שום חלודה.

:turn-l:

• תוכן חדש...