Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית נפתח בשאלה,אין משהו כמו סירי בנקסוס? הייתי בטוח שכן!

בתור בעליו של SGS1 ואחריו DESIRE HD אין לי כוח יותר לרומים ומודיפיקציות,ובנתיים אני רואה שאין לי צורך בכלל בנקסוס.

מה שחסר לי זה הקטע של סנכרון חשבונות פייסבוק עם אנשי הקשר במכשיר. (התמונות של האנשים בעיקר) מישהו מצא פתרון לעניין הזה?

(מנהלים יקרים ביצעתי חיפוש לפני,לא נמצאו תשובות לנושא):oops:

פורסם

יש אפליקציה בשם "הקשב!" שיכולה לבצע פקודות קוליות בעברית, ויש עוד הרבה אפליקציות בסגנון.

אולי גם אפשר להוריד את ה-S VOICE של מכשירי סמסונג.

סנכרון תמונות ניתן לעשות עם אפליקציה (ממש לא חסר כאלה)

וסנכרון מידע בכללי עם פייסבוק נדמה לי שיש בכל אנדרואיד. ע"י מיזוג איש קשר מהרשימה שבמכשיר לאיש קשר של פייסבוק.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
יש אפליקציה בשם "הקשב!" שיכולה לבצע פקודות קוליות בעברית, ויש עוד הרבה אפליקציות בסגנון.

אולי גם אפשר להוריד את ה-S VOICE של מכשירי סמסונג.

סנכרון תמונות ניתן לעשות עם אפליקציה (ממש לא חסר כאלה)

וסנכרון מידע בכללי עם פייסבוק נדמה לי שיש בכל אנדרואיד. ע"י מיזוג איש קשר מהרשימה שבמכשיר לאיש קשר של פייסבוק.

אתה מתכוון לשורת החיפוש הקולי שיש לי במסך? (כשאתה אומר גוגל הקשב)

לגבי המיזוג,בדיוק לזה אני מתכוון. אין פה את האופציה הזאת. או שאני פשוט לא מצאתי.

תוכל להמליץ לי על אפליקציה שעושה את זה?

פורסם

אני אמרתי גוגל הקשב? :roll:

זאת האפליקציה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.HC.hebrewcommands

ואם ממש תרצה את S VOICE, אני בטוח שתמצא אותו ברשת.

האמת, אתה לא באמת רוצה/צריך את הדבר הזה..

האם כשאתה לוחץ על כפתור האפשרויות בתוך פרופיל של איש קשר, יש לך כפתור "מזג" ?

אם כן, תגיע למצב שאתה רואה את אנשי הפייסבוק ברשימת אנשי הקשר שלך, ולאחר מכן תמזג בין איש קשר בפלאפון לאותו אדם בפייסבוק.

אם בנקסוס אין את זה, והתמונה זה הפרט היחיד שאתה רוצה לנסכרן, תוכל להשתמש באפליקציה הזאת:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syncme.syncmeapp&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zeW5jbWUuc3luY21lYXBwIl0.

או בכל אפליקציה אחרת שעושה את זה, ויש הרבה כאלה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

זה אמור להיות google now. תוודא שיש לך את הgoogle search הכי מעודכן מהמארקט.

תריץ חיפוש בגוגל על google now ותראה איך זה אמור להראות ומה זה יודע לעשות

Kawasaki Versys !!!

פורסם

כן באמת אחלה אפליקציה. לגבי גוגל now.. סבטוחה אחת גדולה. אם המכשיר בעברית לא ניתן לעשות פעולות קוליות אפילו עם ההגדרות של NOW הן באנגלית..רק חיפוש..:cry:

פורסם

מתעלק: אפליקציה להשמעת יוטיוב תוך כדי גלישה בטלפון.

קיימת ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...