Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עוד מעט בן 27 וכמעט 10 שנים בעל רשיון נהיגה. עברתי קורס נהיגה מתקדמת לפני כשנה וחצי ב"מסלולים"

ואני מעוניין לבצע קורס טיפה יותר מאתגר גם בשביל הכיף וגם בשביל לשפר את יכולות הנהיגה שלי.

יצרתי קשר עם חברת מסלולים שהציעו לי 2 קורסים ואני כרגע בהתלבטות:

1)קורס נהיגה ספורטיבית במשך 4 שעות, ברכב שלי העלות 1500 ש"ח, ברכב שלהם 2500 ש"ח.

2)קורס נהיגה ספורטיבית PRO יום שלם, ברכב שלי 2500 ש"ח, ברכב שלהם כולל צילום כמעט 4000 ש"ח.

אני מאוד רוצה לצלם את הקורס ולכן אני מתלבט אם לרכוש מצלמת אקסטרים ולבצע את הקורס ברכב שלי או

לשלם סכום גבוהה יותר ולקבל מהם את הצילום (הנציג שלהם המליץ לי להביא מצלמת אקסטרים ולנהוג ברכב שלי לטענתו ככה הקורס יהיה יותר יעיל).

אשמח לשמוע דעתכם בנושא במיוחד ממי שעבר קורסים כאלו.

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

בכל קורס שכזה רצוי לבצע אותו עם הרכב שלך, אחרי שאתה מכיר אותו מספיק טוב.

היכרות מספיק טובה עם הרכב שלהם (בהנחה שזה לא בדיוק כמו הרכב שלך) ייקח לך את כל אורך הקורס ויוציא אותך בתחושה שלא ניצלת את הקורס למקסימום

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה רבה על התשובה, אני אתעלק על השרשור ואשאל ברשותכם לגביי מלצמת אקסטרים מומלצת.

מה טווח המחירים ואיזו מצלמה תיתן תוצאות צילום סבירות?.

תודה רבה.

פורסם

מצלמת גו-פרו הירו אמורה לעלות כמשומשת באיזור ה-750 ש"ח.

בנוסף, ממליץ ללכת לאחד הקורסים של המדריכים האישיים.

אם תרצה פרטים - אשמח לשלוח לך בפרטי.

אלי.

פורסם

אני מעוניין לצלם בכדי לשמור למזכרת. עוד עניין יש לי 2 רכבים בבית: סיויק 1800 שנת 2006 אוטומטית 4 דלתות,

ופולו 2007 1.4 ידנית. באיזה רכב כדאי לבצע את הקורס וליהנות יותר? (בפולו אין ESP ובהונדה יש).

פורסם

על זה שאתה נוהג יותר.

זה לא עניין של להנות, זה יותר עניין של לשפר את הנהיגה שלך + היכרות מעמיקה יותר עם היכולות שלך עם הרכב הספציפי.

מזכרות זה לחלשים.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...