Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

אני כבר הרבה זמן מחפש אונו דור ראשון. המטרה הייתה לקנות כמה שיותר ישן, יותר לכיון 83-84-85.

לפני כמה זמן נתקלתי במודעה הזאת הרכב שנת 90 נוסע ללא טסט חודשיים.

ההתלבטות שלי היא שנה!! (רחוק מאספנות).

מה אתם אומרים?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=338&FromYear=1990&UntilYear=1990&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

לפי דעתי הדגם עם שלוש הדלתות יותר נדיר מאשר הדגם עם החמש דלתות ולכן אם הרכב במצב טוב ולא חסרים לו חלקים

או חלקי קוסמטיקה הייתי ממליץ לך לרוכש את הרכב אל תשכח שאמרו זאת על הרבה רכבים ופתאום הם הגיעו לגיל אספנות

ואז כולם מצטערים שלא רכשו בעבר את הרכב.

בכל אופן הכל תלוי אם ברצונך להעמיד את הרכב עד גיל האספנות אז אתה צריך לדאוג לחניה מקורה וסגורה שכך הרכב ישמר ולא

יגרמו לו נזקים מיותרים על ידי מזג האויר או על ידי עוברי אורח.

בהצלחה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

לא כל כך רחוק מהאספנות בסך הכל כ6 שנים, המחיר לא גבוה ואני מאמין שאפשר עוד להוריד , הייתי הולך על הרכב מהמודעה, גם בגלל שהוא 3 דלתות.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אם מצב הפנים יפה והכל שלם שם ויש לך איפה לעמיד אותה 6 וחצי שנים , אז כדאי! אני ממש אוהב את דגם של ה3 דלתות של הדור 1, וכבר לא רואים כאלה בימינו!

קשה מאוד למצוא מודל 83-85, הכי ישנות תמצא אולי מודל 86-87

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אם אני מזהה נכון, האונו הזו היא 45 STING או START, לא זוכר את שם הדגם בדיוק בשנתון הזה, אבל מדובר במנוע 903 סמ"ק של 127 וגיר 4 הילוכים.

אולי זה יתרון מבחינתך לאור כמות ה 127 שיש לך, אבל אם כבר אונו דור ראשון, ובהנחה שלא תמצא אונו טורבו שלא עברה אונס קבוצתי, אז רק אונו 70SL. מסתדרת יפה מאוד עם קצב התנועה גם כיום.

גם בעיני הדור הראשון יפה ומיוחד פי כמה מהדור השני.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

גם אתמול וגם היום מחקתי הודעות בשרשור זה עם מכוניות שאולי יתאימו לו.

לאחרונה צצות הודעות ייעוץ שהופכות לשרשורי מכירה.

גיא התייעץ לגבי רכב ספיציפי.

אם התשובות ממוקדות לרכב הנ"ל - אתם יותר ממוזמנים להגיב.

אם יש לכם מכונית למכירה, מכירים כזו, ראיתם כזו שאולי תתאים - לשלוח בה"פ או לפרסמה בלוח המיועד לכך.

הודעות מכירה יימחקו.

הודעות הקשורות לדילמה שבין לקנות אוטו ספציפי שנת 90, ולהמתין, או אוטו שנת 83 - לא יימחקו.

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אונו מהשנים שאתה מחפש (83-85), מאוד קשה למצוא. אני אישית לא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי בכלל אונו דור I על הכביש. דווקא לפני חודשיים +- הייתה אונו 1.3 יד ראשונה מגבעתיים שנמכרה אבל היא הייתה גם כן משנת 90.

לגבי המנוע, למיטב זכרוני היו קיימים 2 מנועים לגרסת ה45, אחד 903 מה127, והשני 999 פייר, תבדוק באיזה מהם מדובר (לא שזה משנה, אבל הפייר נחשב לטוב יותר).

כפי שאמרו לך אם יש לך מקום לאחסון הרכב עד לאספנות, לך על זה, לא קל למצוא היום אונו דור I.

ROOONEEYY

פורסם
אונו מהשנים שאתה מחפש (83-85), מאוד קשה למצוא. אני אישית לא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי בכלל אונו דור I על הכביש. דווקא לפני חודשיים +- הייתה אונו 1.3 יד ראשונה מגבעתיים שנמכרה אבל היא הייתה גם כן משנת 90.

האונו מגבעתיים היום אצלי, שנת 89, נוסעת נהדר ומשמשת כרכב משני לנסיעות קצרות במושב וסביבתו (הקפצות ילדים, סידורים וכו') ועושה את זה נהדר. מתאימה כמו כפפה ליד למשימות שכאלו. מפתיע אבל הבת הקטנה שלי מעדיפה אותה על פני האלפות. מדי פעם מגיח איתה לכביש בין עירוני והיא מסתדרת גם שם פשוט מצויין.

מלבדה יש בחצר עוד אונו שהעמדתי לפני כמה שנים בגלל תקלה מינורית אבל היא פחות שמורה והעתיד צופה לה התפשטות איטית לטובת אחזקת אחותה הצעירה ממנה. בקרוב תתרום את הפגוש הקדמי...

שתיהן 70SL.

בקיצור אני לא אובייקטיבי אבל אונו דור I זה אוטו פשוט מקסים.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
האונו מגבעתיים היום אצלי, שנת 89, נוסעת נהדר ומשמשת כרכב משני לנסיעות קצרות במושב וסביבתו (הקפצות ילדים, סידורים וכו') ועושה את זה נהדר. מתאימה כמו כפפה ליד למשימות שכאלו. מפתיע אבל הבת הקטנה שלי מעדיפה אותה על פני האלפות. מדי פעם מגיח איתה לכביש בין עירוני והיא מסתדרת גם שם פשוט מצויין.

מלבדה יש בחצר עוד אונו שהעמדתי לפני כמה שנים בגלל תקלה מינורית אבל היא פחות שמורה והעתיד צופה לה התפשטות איטית לטובת אחזקת אחותה הצעירה ממנה. בקרוב תתרום את הפגוש הקדמי...

שתיהן 70SL.

בקיצור אני לא אובייקטיבי אבל אונו דור I זה אוטו פשוט מקסים.

אם הפיאט 127 שזקנה ב 10 שנים והמנוע קטן יותר, מסתדרת יפה בכביש,

איך האונו לא תסתדר?

זה תלוי בנהג, יותר מאשר באוטו.

NSU Club Israel

פורסם

האם דגם הסטינג 45 עם המנוע המיושן של ה-127 (903 סמ"ק) לא יובא רק בשנת 1992 (ואני מציין את זה כי הרכב בקישור בעל 3 דלתות אבל מודל 1990)?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אם הפיאט 127 שזקנה ב 10 שנים והמנוע קטן יותר, מסתדרת יפה בכביש,

איך האונו לא תסתדר?

זה תלוי בנהג, יותר מאשר באוטו.

להסתדר גם דה-שוו ופיאט 500 יסתדרו.

השאלה האם האוטו מרגיש בנוח בקצב התנועה המודרני.

מרגיש בנוח הכוונה שלא צריך לקרוע את המנוע בכל הילוך, ושיוט ב 100-110 קמ"ש (שזה המינימום היום בבין עירוני) לא מרגיש כאילו המנוע מתחנן לעוד הילוך ועוד 20 כ"ס.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

לגבי המנוע, למיטב זכרוני היו קיימים 2 מנועים לגרסת ה45, אחד 903 מה127, והשני 999 פייר, תבדוק באיזה מהם מדובר (לא שזה משנה, אבל הפייר נחשב לטוב יותר).

כפי שאמרו לך אם יש לך מקום לאחסון הרכב עד לאספנות, לך על זה, לא קל למצוא היום אונו דור I.

לי בחיים לא יצא לראות אונו מודל 83 או 85, אבל 84 יצא לי לראות אולי איזה 2 או 3 וזה היה מזמן, היו בזמנו הרבה אונו משנת 86ו87.

להורים שלי היו בשנות ה90 את כל סוגי האונו דור 1ו2, מכל הנפחים, 5 ו3 דלתות וכל השנים (שהם מ86' ןמעלה)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
האם דגם הסטינג 45 עם המנוע המיושן של ה-127 (903 סמ"ק) יובא בשנת 1992 בלבד?
פיאט אונו עם שלוש דלתות ומנוע 903 (באיטליה כונתה "טרנד" מסוף 1989 לפחות) נשלחה לישראל ברציפות מתחילת 1983 ועד מחצית אוקטובר 1992.

ייצורה בטורינו הסתיים כנראה בתחילת נובמבר אותה שנה. בדצמבר כבר יוצרה ה"סטארט" עם מנוע ה- 1000.

Fiat Uno 903 Final 11-1992.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

• תוכן חדש...