Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא צריך להפחיד את הבחור, רק מהפחד הטחורים שלו יכנסו בחזרה פנימה.

מעולה אז חצי עבודה נעשתה,אני מבקש מהפרוקטולוג חצי מהשכר.

ועכשיו בנימה יותר רצינית,אין מה לעשות אם הוא לא רוצה לחרבן במכנסיים מכל נאד קטן, כדאי שירוץ לפרוקטולוג.

פורסם

לפני שאתה הולך לרופא שיקשור לך את הרקטום, אני מעביר לך את מה שאמא שלי ממליצה (מוכח ובדוק!):

קח שני צרורות פטרוזיליה טריים, שים אותם בתוך גיגית ותשפוך עליהם מים רותחים. תערבב קצת, וכשהמים מתאימים למגע שב בתוכם עד שיתקררו.

זה מוכח. אל תרוץ לרופא ישר ואל תיקח כדורים ועמיאת.

עריכה: המים הרותחים צריכים להגיע מקומקום. לא מספיק המים החמים מהברז. היא מוסרת שצריך למלא מים רותחים עד שהפטרוזיליה מתכסה במים, ואז להוסיף עוד מים חמים מהברז.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ואז צריך גם פרוקטולוג וגם פלסטקאי.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באמת הלכת לדבר עם אמא שלך בשבילי? אני ממש מעריך את זה

ומתפדח באותה הזדמנות ..

האבחנה של טחורים היא מן הסתם שלי, כי לא נתתי לאף אחד להתקרב

לתחת שלי.

ראיתי כדורים נפוחים.

ואני לא בוט!

ודרך אגב, גם זה באשמת אותו בית המלון שהייתי בו.

Gn'f'R

פורסם

יש לי ישבן אחד .. כן, עם נייר איכותי ורך וגם לא בחוראניות, ובימים של טחורים אז יש

לי את המגבונים של פרוקטול.

ואני גם שוטף.

Gn'f'R

פורסם
את הרופא מעולם לא פגשתי,

מהי ההכנה לפני?

עד כמה החדר מואר?

באיזו פוזיציה אני אמור לעמוד או לשכב?

אתה רק תבוא מקולח, הרופא כבר ידאג להדליק נרות, לשים לך מוזיקה של אניגמה ברקע ולהגיד לך yeah baby yeah (בסגנון אוסטין פאוורס) כשתכנס לחדר.

:wink:

קח בקלות, זה רופא שזה תפקידו וכנראה שלפנייך עברו תחת (תרתי משמע) ידיו עוד כמה ישבנים באותו יום (בין אם זה מנחם אותך או לא).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ערן, זה עניין של איכות חיים.

תתגבר על הבושה אחרת יהיו לך נזקים. זה ממש לא נעים כשהתחת שלך במרכז הפגישה שלך עם הרופא, פולשני מאד אבל זה הכרחי. שלא כמו חולצה בים, מדובר כאן בעניין של איכות חיים- קודם כל זה קובע גיל מאוחר יותר שבו תצטרך חיתול, ודבר שני הכאב זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו.

הסיפור עם הקוקיות הוא כזה- הרופא קושר לך עם סוג של גומייה (קוקייה של שיער :p ) את הטחורים ובכך נהיה בהם נמק והם נושרים תוך כמה זמן. טיפול יעיל ומהיר.

פורסם

איפה פרנקוס שיבחיל לנו את הנשמה עם תמונות הזויות? הת'רד הזה לא שלם בלעדיו!

לוקו,בהצלחה בכל אשר תחליט,לי זה נשמע שמה שאתה חושש ממנו לא כזה רציני כמו שאתה מתאר :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ההפחדה וההסברה שלכם גרמו לי להבין שאני צריך לקבוע תור

לפרוקטולוג. אין לי מושג איך אבל נעבור את זה איכשהו.

תכף פרנקוס יבוא, הוא מחמם את מנועי החיפוש הפרטיים שלו.

איך אדם מחליט בבוקר בהיר "אמא, אבא, אני רוצה להיות דוקטור לרקטום! " ריבונו של עולם, טוב שיש אותם.

Gn'f'R

פורסם

אם הסיפור עם הקוקיות אמיתי..

תן לאשתך לעשות את זה, יש לך ילדה לא ? אז ניסיון מוכח כבר יש לה בקוקו בלוף.

:lol:

בנימה רצינית, נראה לי שגם שמעתי בעבר את הסיפור עם הפטרוזיליה, תנסה, מה כבר יקרה, מקסימום תגיע לרופא עם ירוק בחניכיים האחוריות..

פורסם

אגב בנתיים כדי להקל על הכאבים תעשה אמבטיות חמות.

אל תחרבן בכוח!!! ותנסה לא לאכול בשר,תפוחי אדמה,אורז,לחם.. בקיצור דגים והרבה ירקות בשילוב עם מים.

פורסם

ערן אין אף אחד שאתה סומך עליו ויכול לשתף אותו? לך עם אשתך או חבר ממש טוב, שימתין איתך ויפיג לך את המתח לפני הכניסה לרופא.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...