Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב של ההורים שלי עבר תאונה קלה בחזית (רכב חדש 2013), חיצונית אפשר לראות שמכסה המנוע התכופף קלות והטמבון הקדמי קיבל עיוות(כנראה גם הגשר הקדמי).

היות וזו הסקודה הראשונה שלנו אין לנו מושג על איכות המוסכים המורשים של סקודה בירושלים ולכן אני שוקל לקחת את הרכב לצמפיון בירושלים שאצלם יש לי כבר נסיון.

השאלות:

1. האם מומלץ לקחת את הרכב לצמפיון(למרות שכנראה יש להם פחות נסיון עם רכבי סקודה?

2. האם מתקנים מכסה מנוע שהתכופף אם שמחליפים לחדש( כנ"ל לגביי הטמבון הקידמי - שהקליפסים שלו נקרעו ורואים זאת כאשר

פותחים את המכסה מנוע)?

3. כמדומני חובה לתקן את הרכב בחלקים מקוריים ברכב חדש(עד שנתיים על הכביש) האם אני צודק? ואם כן איך אפשר לוודא שאכן החלקים מקוריים(האם יש חותמת עליהם או סימן כלשהו)?

תודה.

פורסם

נירגד שהוא מורשה סקודה בירושלים מוסך די טוב לא בדקתי אותם בפחחות .

צמפיון פחחות לא עושים אלא מעבירים את זה לקבלן שלהם ( עובד בחניון) על פניו נראה לא כל כך מקצועי יותר מכל פחח אחר.

אם זה רק עבודות פחחות וצבע אל תלך לא לזה ולא לזה.

מקורי לצערי ולצערך המקורי הוא לא בדיוק כמו המקורי כך שעדיף שיתקנו לך ( לא ניראה לי שזה אפשרי במכסה מנוע) מאשר שיחליפו לך פח ברכב.

אין מצב שהרכב יחזור להיות בדיוק כמו שהיה חדש אבל פחח ובעיקר צבעי מקצועי יחזיר את הרכב לכמעט קדמותו.

פורסם

טוב לדעת שצמפיון מעבירים זאת לקבלן חיצוני...

כנראה שלא יהיה מנוס אלא לקחת את הרכב לנירגד.

אני מאמין שאין פחחות אלא רק החלפת חלקים שלמים. לא הבנתי מדוע לא ללכת לאחד משניהם? איזו חלופה טובה יותר יש לך להציע בהנחה שהביטוח משלם על בתיקון?

פורסם
טוב לדעת שצמפיון מעבירים זאת לקבלן חיצוני...

כנראה שלא יהיה מנוס אלא לקחת את הרכב לנירגד.

אני מאמין שאין פחחות אלא רק החלפת חלקים שלמים. לא הבנתי מדוע לא ללכת לאחד משניהם? איזו חלופה טובה יותר יש לך להציע בהנחה שהביטוח משלם על בתיקון?

בירושלים יש לך את מוסך 2 האומנים הם עושים עבודה טובה מאוד ישרים ועומדים לצד הלקוח וגם אנשים נחמדים ואמינים עדיף על נירגד ובטח על צמפיון.

הם עובדים עם כל חברות הביטוח.

פורסם

מוסך אייל חי - רחוב בעלי המלאכה 19 בתלפיות 02-6793444

עובד יפה ובחור ישר.

אודות חלקים מקוריים, אתה צריך לראות מה רשום לך בפוליסה. בד"כ ברכב חדש עד מספר שנים אתה זכאי לחלקים חדשים, אחרי זה משומש.

בהצלחה.

פורסם
מוסך אייל חי - רחוב בעלי המלאכה 19 בתלפיות 02-6793444

עובד יפה ובחור ישר.

אודות חלקים מקוריים, אתה צריך לראות מה רשום לך בפוליסה. בד"כ ברכב חדש עד מספר שנים אתה זכאי לחלקים חדשים, אחרי זה משומש.

בהצלחה.

אייל חי מוסך נחמד צבע הוא לא יודע לעשות, לפחות מהתרשמות שלי מרכב שראיתי שתוקן שם אצלו.

פורסם

חשבתי על עוד אופציה, מוסך המרכבה מוסך גדול שמקבל עשרות רכבים, עובד עם כל חברות הביטוח ועושה עבודות מסובכות באיכות גבוה.

תיקן לנו רכב בעבודה שעבר תאונה די רצינית והחזיר אותו במצב מצוין בנוסף ידע לקבל ביקורת ותיקן דברים שלא מצאו חן בעיננו וגם לא היה לצד חברת הביטוח יותר מדי.

פורסם

מכיוון שהרכב ממש חדש כנראה שאני אכניס אותו למוסך מורשה(חלקים זמינים ומקוריים, ידע בפרוק והרכבה וכמובן אחריות במקרה של תקלות אלקטרוניות שיכולות להגרם - לא סביר אבל שיהיה).

לגביי מוסך שתי אומנים - תיקנתי אצלם כמה פעמים רכבים ובשנה האחרונה נתקלתי בזלזול מצד אחד הבעלים ולכן אני לא אכנס לשם שוב.

בכל אופן תודה על כל התגובות.

פורסם
מכיוון שהרכב ממש חדש כנראה שאני אכניס אותו למוסך מורשה(חלקים זמינים ומקוריים, ידע בפרוק והרכבה וכמובן אחריות במקרה של תקלות אלקטרוניות שיכולות להגרם - לא סביר אבל שיהיה).

לגביי מוסך שתי אומנים - תיקנתי אצלם כמה פעמים רכבים ובשנה האחרונה נתקלתי בזלזול מצד אחד הבעלים ולכן אני לא אכנס לשם שוב.

בכל אופן תודה על כל התגובות.

מסכים לגביי עניין אחד שזה אפשרות תיקון במקרה של תקלות אלקטרוניות, לא היתי סומך יותר מדי על ידע חלפים מקוריים ... מדובר בקבלן משנה ובמוסך שנראה כמו אילתור בחניון.

• תוכן חדש...