Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

שני אוטמי הצבע האלה מומלצים מאוד בפורום.

אשמח לשמוע חוות דעת של כאלה שהשתמשו בהם, ואפילו כאלה שהשתמשו בשניהם ויכולים לחוות דעתם

שבת שלום, מוטי

פורסם

הייתה התלבטות שלי גם!

הפיניש-קשה למריחה וקשה להורדה. ולפי דעתי האופטי סיל מחזיק מעמד יותר זמן.

האופטי- קל מאוד,פשוט רסס ונגב נותן תמורה טובה מאוד. אין לי בידינג (הטיפות שמסודרות יפה צמוד צמוד) אבל המים "נזרקים" לעבר קימורי הרכב.

בשורה התחתונה מדובר על שתי מוצרים מעולים ודי זהים בתוצאה הסופית שלהם. עם מה יהיה לך נוח לעבוד? נוזל או חומר מוצק?

בהצלחה ומחכים לפרוייקט מעניין עם תמונה או שתיים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בניגוד לחברי מלמעלה ^ אני חושב שה-PK1000P קל למריחה וקל לניגוב (האופטי סיל הרבה יותר קל!! חשוב להדגיש)

לגבי העמידות אני לא חושב, אני בטוח שה Pk1000P מחזיק יותר מהאוטם השני ומכל אוטם אחר שרק תחשוב עליו (מלבד אוטמי על שמחזיקים שנתיים)

2 בעיות עם היישום של 1000P, הוא מאוד קשה, ויש אנשים שלא נותנים לו זמן להתרכך. אני שם אותו בשמש עשרים דקות, או נותן לו קצת חום של פן על מנת לרכך אותו.

בעיה שנייה - הוא דורש כמות מאוד קטנה (קטנה בהרבה מאוטמים אחרים שראיתי או שמעתי עליהם)

מבחינה פסיכולוגית לרובנו קשה ליישם כמות כזו קטנה מהחשש שזה לא מספיק, לאחר מכן אנחנו מתקשים להוריד את האוטם וזה רק בגלל שנתנו יותר מדי ממנו.

אם תקנה אופטי סיל אני מוכן לעשות עסקת חליפין. חצי אופטי סיל לכיווני וחצי פיניש קאר אלייך.( או כל הצעה שנשמעת לך הגיונית)

ואני לא מעוניין בכך בגלל שלדעתי האופטי סיל טוב יותר. אני פשוט רוצה מוצר שיגזול ממני פחות זמן.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

שמע דימה אתה כל פעם גורם לי לרצות לקנות את הfinishkare, וזה למרות שאין לי כסף בבנק (ברצינות, אין כסף).

שאלה שלא קשורה באופן ישיר לשרשור, כל הזמן אומרים "כמות קטנה" מה זאת אומרת ? ראיתי את הפרוייקט שלך בזמנו על המזן (דרך אגב מה קורה עם זה ומה זה אמור להראות לך ?) ושמת כמות באמת קטנה של MPL לחצי מזגן, אני שם הרבה יותר חומר לשטח הרבה יותר קטן, האם זה משפיע על קלות ההסרה ?

בבקשה לא לסטות מהנושא של השרשור יותר מידי, זה תמיד קורה אחרי שאני מגיב תגובה לא קשורה (דבר שקורה לא מעט).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
שמע דימה אתה כל פעם גורם לי לרצות לקנות את הfinishkare, וזה למרות שאין לי כסף בבנק (ברצינות, אין כסף).

שאלה שלא קשורה באופן ישיר לשרשור, כל הזמן אומרים "כמות קטנה" מה זאת אומרת ? ראיתי את הפרוייקט שלך בזמנו על המזן (דרך אגב מה קורה עם זה ומה זה אמור להראות לך ?) ושמת כמות באמת קטנה של MPL לחצי מזגן, אני שם הרבה יותר חומר לשטח הרבה יותר קטן, האם זה משפיע על קלות ההסרה ?

בבקשה לא לסטות מהנושא של השרשור יותר מידי, זה תמיד קורה אחרי שאני מגיב תגובה לא קשורה (דבר שקורה לא מעט).

הכמות ששמתי בזמנו על המזגן היא גדולה מאוד והיא מספיקה למכסה מנוע בכיף!! באמת שהיא גדולה מאוד עבור חצי מזגן של 1.5 כוח סוס.

לא רק שזה משפיע על ההסרה זה גם לא טוב לשים יותר מדי. החומר יגיב פחות טוב, הוא לא יתאחה בצורה מיטבית. ויהיו חלקים שלא תצליח להסיר בקלות.

כרגע אני מפנק את המזגן שלי בווקס של דודו מיצים (dudo juice) ששמו purple haze . ווקס מרשים.

והריח שלו פשוט מלחיץ מרוב שהוא מדהים. הכי טוב שהרחתי עד היום. הוא גם מוסיף גוון סגלגל מאוד יפה והוא מיועד עבור רכבים כהים בעיקר.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לא ניסיתי את האופטיסיל, אך בפינישקר אני משתמש כבר שנה, וממליץ עליו מאוד.

הוא בין האוטמים היחידים שמשאירים ברק חזק ועמוק - לא נופל מכל ווקס איכותי לדעתי.

הברק מחזיק כחודש וחצי (אני שוטף פעם בשבוע), והאטימה עצמה מחזיקה להמון זמן. יש אומרים חצי שנה, אני מחדש אותו כל חודשיים.

אני נותן לחומר להתמזג על הרכב לפחות לילה שלם, ורק אז מסיר.

וכמו שנאמר כאן - במקומות בהם השתמשתם ביותר חומר ממה שצריך, ההסרה קשה יותר.

עוד ייתרון של החומר הוא החסכוניות שבו. הוא פשוט לא נגמר.

קשה לתאר ולהסביר את זה, אך במהלך השנה שהוא אצלי, העין שלי לא הצליחה לזהות ירידה בכמות. משהו הזוי לחלוטין.

החומר קל למריחה היות והוא שמנוני, אני מורח ידנית עם הפדים הצהובים מאיביי.

כמובן שאין להשוות זאת לפעולת ה"ריסוס-ניגוב" של האופטיסיל.

פורסם

לפעם הבאה אני רוצה לקנות דוגמית של v34, v36, ומכיוון שאני לא רוצה לחלק לתהליכים חשבתי על גלייז ואוטם פשוטים ליישום, לכן קפץ לי האופטיסיל לראש.מצד שני, דיברו רבות פה על fk ואת הברק שאומרים שהוא מעניק אני ממש מחפש

• תוכן חדש...