Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגיעו המסמכי חידוש לפוליסת ביטוח מבנה וראיתי שהדירה מבוטחת על סכום של בערך 200K ש"ח - שזה כידוע לכולם לא ממש קונה בית חדש במקרה של משהו (חו"ח, טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה וכאלה)

 

בכל מקרה, הבנתי שיש דבר כזה ביטוח לערך הקרקע - מה זה?

ולמה בכלל כדאי לשים לב בביטוח דירה? חברות מומלצות? תעריפים?

משהו?

פורסם

אתה מחויב לבטח דירה בגלל שיש לך משכנתא,לפחות אצלי זה ככה.

תכולה לא ביטחתי...מה שיהיה יהיה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

קרוב לודאי שהערך שציינת הוא אומדן ערך המבנה. אם מדובר בבית דירות ויהיה נזק נרחב אתה עלול לעמוס בפני בעיה של שכנים שאינם מבוטחים וכן לא יכולים לעמוד בבניה מחדש של המבנה - לכן צריךלהשלים ב"ביטוח ערך קרקע" שיתן לך, במקרה של הרס המבנה, פיצוי מלא על ערך דירתך כך שתוכל לרכוש אחרת במקומה.

פות"ש - מה שטח דירתך? לפנישבוע ביטחתי דירה שרכשתי, כלל האצבע שלפיו בוצע ביטוח המבנה היה 4000 ש"ח למ"ר. האומדן יתוקן לאחר שאכנס לגור בדירה ואזמין מעריך להערכת שווי הדירה ותכולתה.

ביטוח הדירה צריך לכלול כל מיני סעיפים חשובים כגון חבות מעבידים (מה אם העוזרת מחליקה ושוברת את הרגל?), צד ג' (אורח שקורה לו אותו דבר) ועוד כמה סעיפים חשובים כאלה. למשל נזקי מים מדירתך יכולים לגרום לשכן נזקים במאות אלפי ש"ח, ואם אינך מבוטח בביטוח הנכון הם עלולים ליפול עליך, כולל ההוצאות המשפטיות.

לגבי ביטוח תכולה - תפוח, כנראה שאינך מודע לשווי תכולת דירתך. אם לא מדובר בדירת סטודנטים אלא במשהו יותר רציני קרוב לודאי שמדובר בהרבה עשרות אם לא מאות אלפי ש"ח. הביטוח מכסה אותך הן נגד נזקים (הצפה, אש) וכו' והן נגד גניבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...