Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנו לי במתנה סיר פוייקה (מידה 10 )

יש כאן מומחי פוייקה??

איך מתחזקים פוייקה הבנתי שמחליד אם לא שומרים עליו...

ומתכונים למפקייק המתחיל...

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

תחזוקה זה לא אני, מתכון:

קוביות אנטריקוט

קישואים

תפו״א

כרובית

בטטה

גזר

בצל

שמן זית

בירה

קולה

יין אדום

מלח ופלפל

שים הפוייקה את השמן וזרוק את הבצל וקוביות האנטריקוט לטיגון קל, ברגע שהתחיל להשחים קצת את זורק את כל הירקות וממלא את הסיר עד לקצה שלו, עכשיו אתה שם את המלח ופלפל ומתחיל למזוג מעל את כל הנוזלים.

אל תערבב כי כשהעסק מתבשל הירקות מתרככים והכל ימעך.

תן לזה איזה שעתיים לצד המדורה- רחוק מספיק בשביל לא לשרוף את הכל וקרוב מספיק כדי לקבל חום תמיד, תקיף את הסיר בגחלים, מדי פעם תבעיר איזה קרש קרוב לסיר.

הנאה מובטחת.

נ.ב

אני בכוונה לא רושם כמויות כי זה פוייקה, אתה אוהב יותר תפו״א? שים יותר מהם.

כן אפשר לשים בקבוק יין וקולה שלמים ואת היתר למלא עם בירה (לא צריך למלא עד הסוף כי תוך כמה דקות הכל שם מבעבע ויישפכו הרבה נוזלים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מתכון:

קח את כל תכולת המקרר, אולי חוץ מהאדממה שאישתך קנתה, שפוך לפוייקה ושים על האש.

אי אפשר לטעות בפוייקה.

פוייקה זה דבר שבוודאות גבר המציא. מה יותר פשוט מלשים כל מה שאתה רוצה- ירקות, בשר, עוף, גריסים, אורז, קולה, בירה, יין, ויסקי, השד יודע מה, לזרוק על האש ולתת לזמן לעשות את שלו :-D

בתאבון

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממליץ לנקות ישר לאחר השימוש ולשמן, אחרת עד הפעם הבאה הוא כבר יהיה חלוד ואתה תעבוד הרבה יותר קשה.. מניסיון :oops:

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

קוביות אנטריקוט

בפויקה אפשר להסתפק בבשר של חמין. התוצאה תהה טובה באותה המידה.

שמור את האנטריקוט למנגל

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

בחר לך נתח שהוא מעט שומני, הקפד על בישול איטי ככל האפשר, השתמש בהרבה ירקות שורש כדוגמת סלרי, פטרוזיליה והוסף ראש שום.

שים הרבה טבעות בצל, שמן ותן לבשר להסגר ולהפריש מהשומן והמיצים שלו לפני שאתה מוסיף את השורשים ושאר הירקות, אפשר גם להוסיף אורז בר, ואם בבישול ארוך עסקינן, יין אדום או בירת לאגר בטמפ' החדר יחד עם מלח ופלפל גרוס יעשו עבודה מדהימה.

חשוב לא לתת להבה חזקה כדי לא לשרוף, וכדאי להניח בזהירות את הירקות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מחזק את המתכון של זה שמעליי.

לצורך אחסון הפוייקה, תשטוף אותו הייטב לאחר השימוש, ואז תשמן אותו בשמן מאכל כלשהו (אני משמן בשמן קנולה) את הצד הפנימי של הסיר והמכסה וקצת מהשפה. וזהו. לא לשמן מבחוץ.

אח"כ אני מכניס אותו לשקית אשפה כפולה ולמחסן. הסיר נראה מצויין ונשמר מצויין בדרך זו. והוא אצלי כבר כ5 שנים.

אגב, גם פירות יבשים/ שזיפים/ משמשים מוסיפים טעם מיוחד לעסק. תתפרע ברעיונות, לא תתאכזב. עשיתי פעם אחת עם חלקי עוף (שוקיים) ובבישול ארוך של 3 שעות ויותר. פשוט לאכול אותם עם העצם מרוב שנהיו רכים. גם בשר כבש הולך טוב. הכל.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בשר עם עצמות אני פחות ממליץ בגלל שיש אנשים שנגעלים מהתפרקות עצמות בתוך הצלחות או הסיר שלהם.

פירות יבשים יוסיפו מתיקות אך יהיו אובר קיל לדעתי אם אוכלים פוייקה צריך לקבל טעם של ציר בשר בבירה וטעמי מחוזקים של ירקות, מתיקות של פירות יבשים תשתלט על העסק.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אתה צודק, אבל מדי פעם אפשר לגוון.

לגבי העצמות, לא חשבתי על כך. מעניין. אם כי עשיתי זאת רק פעמיים- שלושה. הרוב היה עם בקר/ כבש.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...