Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בכביש רטוב ובכיכר האוטו החליק והגלגל הימני האחורי נכנס חזק במדרכה והתעקם 60 מעלות. הגרריסט אמר שהמשולש ניזוק.

הרכב זה לאנטיס 2002 מה דעתכם יעלה לי הסיפור? פשוט לא רוצה שיעבדו עליי במוסך אני חייל ואין לי סכומים גבוהים להוציא.

פורסם
נסעתי בכביש רטוב ובכיכר האוטו החליק והגלגל הימני האחורי נכנס חזק במדרכה והתעקם 60 מעלות. הגרריסט אמר שהמשולש ניזוק.

הרכב זה לאנטיס 2002 מה דעתכם יעלה לי הסיפור? פשוט לא רוצה שיעבדו עליי במוסך אני חייל ואין לי סכומים גבוהים להוציא.

מה ההגיון שאתה מצלם את הגלגל?

בהנחה שהמשולש התעקם, צלם אותו ולא את הגלגל.

ואני יודע שאני חורג בגבולות ההתערבות אבל גם אנוכי חייל וגם מתחזק רכב לבד,

רבעיית גנטים סגסוגת עולים לפחות 1300 שח בעוד שגנט ברזל רגיל עולה רבע מהמחיר,

למה להשקיע כלכך הרבה כסף בגנטים שלא מועילים בכלום? בהנחה שאתה חייל ו"קצר בכסף" כל העניין נשמע דיי טיפשי.

פורסם

קניתי את כל זה לפני גיוסי לצה"ל.

לשאלתך אני מחדרה.

ביקרתי היום במוסך, הוא אמר שהלך הנאבה והבולם. כל הסיפור כולל עבודה650 ₪.

זה סביר?

פורסם
קניתי את כל זה לפני גיוסי לצה"ל.

לשאלתך אני מחדרה.

ביקרתי היום במוסך, הוא אמר שהלך הנאבה והבולם. כל הסיפור כולל עבודה650 ₪.

זה סביר?

מחיר סביר בהחלט.

• תוכן חדש...