Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלטרנטור המקורי במאזדה 323 מודל 2000 מנוע 1600 הוא 70A, עד כמה אמפרים אפשר לחזק אותו ?

ובאותו נושא איזה אלטרנטורים שמספקים יותר זרם מרכבים אחרים אפשר להכניס במקומו? למשל ראיתי אצל מישהו אלטרנטור של מיצובישי מורכב במאזדה מהדגם הזה.

פורסם

אכן בדקתי, גם אצלי של מיצובישי.

יש אפשרות להוסיף עוד ליפופים בתוך האלטרנטור? המטרה שלי להגיע ל-150A.

פורסם

אני די בטוח שלא ניתן להגדיל זרם נומינלי של אלטרנטור מסויים, אולי אפשר באמת למצוא אלטרנטור יותר "חזק" שמתאים.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

קח בחשבון שאין אנרגיה "יש מאין", ככל שהאלטרנטור גדול יותר (והדרישה ממנו בהתאם) זה ישפיע לרעה על סחיבת המנוע ועל צריכת הדלק.

פורסם
אפשר באמת למצוא אלטרנטור יותר "חזק" שמתאים.

נכון מאוד.

צריך לבדוק אם יש שם מקום להכניס אלטרנטור 90A או 120A - לא בטוח שיהיה מקום.

סתם שאלה - מדוע אתה רוצה להגדיל ?

זה בגלל מערכת שמע ?

פורסם

אני בזמנו החלפתי באסקורט מ-50A ל-90A ללא בעיות מיוחדות - הייתי רק צריך להחליף רצועה

מכיוון שהאלטרנטור היה גדול יותר.

כך שלשדרג מ-70A ל-90A לא צריכה להיות בעיה - יתכן שחיצונית המידות אפילו זהות.

פורסם

אני לא זוכר את העלות (זה היה לפני כ-10 שנים), אך מדובר באסקורט 92.

לאחרונה קניתי אלטרנטור של 70A של BOSCH - חדש (לא משופץ) ב-850ש"ח.

גם 70A מחזיק לי יפה מאוד 2 מגברים.

כמה מגברים מותקנים אצלך ?

• תוכן חדש...