Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באותו הנושא, עוד ריקול ל-DSG7 והפעם בניוזילנד ואוסטרליה. מה שמעניין הוא שדגם התיבה (DQ200) משווק גם באירופה ושם אין כלל את הבעיה של "איבוד כוח", התלונה החוזרת על עצמה בכל המדינות בה בוצע הריקול (סין, יפן וכו').

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שוב, אתה חוזר על אותם דברים אך יש לך טעות קרדינלית בתפיסה/הבנה של כמה נקודות פשוטות.

קודם כל, אני בהחלט ממליץ לך לקרוא אודות חוק המספרים הגדולים. כעת אנסה להסביר ולהמחיש לך את העניין מזווית שונה:

ראשית, הכמויות של תיבות TCT על הכביש (לא בארץ, בעולם) אינן נמדדות בעשרות בודדות של יחידות אלא הרבה יותר, מספיק כדי שהם יחשבו למדגם סטטיסטי "כשר" וזה מן הסתם נכון גם עבור פולקסוואגן עם ה-DSG. מה שאתה מחפש הוא את אחוז היח' אשר כשלו ביחס לסך היחידות הקיימות.

רשמת: "קיימת הסתברות סטטיסטית שהליקויים ב DSG נובעים גם מהמספרים של התיבות האלו שנעות על הכבישים" - לצורך העניין מדובר על מיליון יח' DSG בבסה"כ ו-200,000 יח' בהן התגלה כשל, כלומר 20%.

המסקנה שנובעת מטענתך היא שבמידה ופולקסוואגן מכרו רק 500,000 יחידות בסה"כ, אזי כמות התיבות בהן התגלה כשל עמד על פחות מ-100,000, קרי פחות מ-20% וזאת משום כי סך הייצור קטן יותר. אני מקווה שברור לך כי מדובר על שטות גמורה ולכן אני ממליץ לך לסגת מטענה זו.

לגבי הטענה שתיבות מסוג זה עלולות להתקלקל, זה נכון לגבי כל מערכת מכנית, וגם השמש תזרח מחר.

הדבר היחיד שניתן לומר בהקשר לכמויות הגדולות, במקרה של פולקסוואגן ופורד, הוא שמעבר לכשל תכנוני סביר להניח כי בין הסיבות הנוספות ניתן למנות בקרת איכות ירודה על פסי הייצור ומרדף אחר הוזלת עלויות. באופן עקיף, חיזוק לטענה זו ניתן למצוא בעובדה כי לקבוצת פולקסוואגן תקלות סדרתיות גם ברכיבים מכניים אחרים, לא קשורים לתיבת ההילוכים.

שורה תחתונה, נכון לכרגע, אין תקלות סדרתיות מוכרות בגיר TCT.

1. קרא את ההודעה הראשונה שלי בענין, התייחסתי לתיבות שנמכרו בארץ ( ראה את המילה "כאן" שם ), לא נכנס כלל לשאלה כמה תיבות כאלו נמכרו בעולם. ברור מאליו שהמספרים שאתה הבאת משנים את התמונה, לא מכיר אותם, אני לא שם.

2. הסיבה בשלה הובאו המספרים בארץ שגם הם סוג של ניחוש מושכל ותו לא, היא שאיני מכיר לא סטטיסטיקות, לא ריקולים, לא נתונים בדוקים, רק את התלונות שהצטברו בעיקר כאן בפורום על ה DSG ועל התיבה של הפוקוס.

3. מודה לך על ההפניות לכל מיני דברים שכדאי לי לקרוא, לכשיתפנה הזמן אעשה זאת, אולי באמת השתנה משהו במתודה של הסטטיסטיקה.

4. בינתיים ברשותך לא נסוג משום טענה או אמירה, אפילו נאחז בעיקשות בהגיונן. אולי אחרי שאקרא מה שביקשת אחזור לכאן להכות על חטא.

5. מקווה שנחה דעתך.

פורסם

הבה וניתן לתוצרת אלפא להזדקן עוד טיפה בטרם נכריז על אמינותה המופלגת, גם לDSG7 לקח שנתיים-שלוש עד שהתחילו לצוץ התקלות בפורומים. בכל מקרה, אם בארבע אלפות מתוך ה-55 שנמכרו השנה תהיה תקלה אזי יהיה מדובר בתקלה סידרתית :wink:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מצטרף לתלונה על הגיר הנוראי.

מדובר בפוקוס 2012 מליסינג.

הקפיצות מבאסות כל כך.

הרכב חזר מטיפול 15,000 והתקלה הייתה אמורה להיות מטופלת, כמובן שכלום לא טופל.

זה אחרי שכל כתבי הרכב בישראל היללו את האוטו הזה - על זה נאמר "המלך הוא עירום".

בנוסף לגיר, מרווח הפנים גם הוא גרוע במיוחד וכל החבילה הזו שנקראת פוקוס ממש לא מומלצת (לדעתי).

לאור האמור, מחר אני מחזיר את הרכב ולוקח משהו אחר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...