Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך לעשות צנרת נפרדת לגז,אני גר בקומת קרקע ועשיתי נפרד מהבניין וכך אני משלם רק על מה שאני צורך ללא דמי מנוי או אחזקה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שווה, צנרת נפרדת למיכל.

רק פרט אחד חשוב, תקנה מיכל מחברות גז ולא פירטי, שלא תקנה מיכל פגום - סכנה בטיחותית.

זה נכון

פורסם

שים לב שהצנרת לא תהיה גלוייה יותר מדיי לעין, יש גנבי מתכות שאוהבים את הצנרת הזו. בבניין שלי כבר הייתי יומיים ללא גז כי גנבו את כל הצנרת הראשית.

פלוס, תדאג למצוא דרך לעגן את הבלון לקיר, עם אפשרות פתיחה עבור החלפה. שרשרת ומנעול ירתיעו גנבים מזדמנים, אבל נגד גנבים מקצועיים גם בונקר לא יעזור.

גם בלון נגנב לי פעם אחת.

מאז יש מנעול ושקט נפשי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

361x256att.jpg

ממליץ ללכת על בלונים גדולים. פחות התעסקות עם המיכלים (תכולה פי 4) ומחיר זול יותר. תכין לא מעט כסף (על צנרת לוקחים כ-30 ש"ח למ' ואף יותר. אם יש לך מטראז' רציני, שווה לקנות צינור עצמאית (אצל נידיץ את גלרט בחולון או בירושלים. מוכרים רק בחבילות של 50 מ', אבל המחיר הוא פחות מחצי אצל מתקין).

פורסם

מה המחיר לבלון הגדול? על הקטן לוקחים 150 שקלים כאשר מזמינים מהחברה.

ורק דרך אגב, דיברו כאן משהו על מוכרי גאז פירטים. אחת הדרכים שהם עובדים על אנשים היא שהם פשוט לא ממלאים את המיכל בכמות הרצויה. למי שיש זמן ועצבים מוזמן פשוט לשקול את הבלון כאשר הוא מגיע מהחברה ולשקול כאשר הוא מגיע מהמוכר הפירטי. אתם תגלו שאתם מקבלים פחות ליטרים של גז אצל הפיראט מאשר מהחברה (בדרך כלל). אצלי בבלוק יש צובר גז שהחברה ממלאה פעם ב.....

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הגדול עולה כ-400 עד 450 ש"ח (מילוי בלבד. יש פקדון על הבלון עצמו, חד פעמי).

לשם השוואה - 4 קטנים (כמות גז זהה) יעלו כ-600 ש"ח.

בחיבור מרכזי אתה מדבר בערך על 1000 שקל ויותר.

מוזר שכל נושא תמחור אספקת הגז בישראל עטוף מעטה סודיות. אם תחפש מחירים באינטרנט לא תמצא כמעט כלום:

כאן יש אתר שמנסה לעשות השוואות, אבל המידע דל ביותר, במיוחד בנושא בלונים פרטיים.

• תוכן חדש...