Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי מנורות H4 שצורכות 100W לאחד , המקורי זה 55W לאחד

נהיה לי קצר בצמת חוטים , מרב חום החוטים ניצמדו ועקב כך אני צריך לאתר את החוטים הצמודים ולהפרידם ולבודדם ,

לא נישרף פיוז ביגלל שהאורות רוכבים על פלוס ראשי שיש לו הספק תאורתי לא מוגבל , נמס לי החוטים מאחורי הלוח שעונים ,

איך מיתמודדים עם זה לבד ? חשמאלי אמר לי שזה המון עבודה לאתר את החוט , עקב תיכנון של הרכב של מוליכים דקים מידי יחסית.

תודה .

אגב איך מוציאים השראות מהכבלים מוליכי חשמל , ראיתי שיש מגנט כזה על מכשירי חשמל שמוציאים את זה , האם זה עובד...

לפעמים המנורות בפנים ובחוץ משנות עוצמה , לסירוגין פעם בהמון זמן

פורסם

תפרק קסנון ושים נורות מקוריות. קסנון לא מקורי מסנוור ולא בטיחותי וכמו שאתה רואה גם גורם נזק לרכב שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

התקנת צרכני חשמל שלא מתאימים בכלל למערכת החשמל המקורית של הרכב, עקפת את הפיוזים גרמת לפגיעה בבידוד של הכבלים וגרמת לקצרים במערכת החשמל, יצרת מצב מסוכן מאד שיכול להביא אפילו לשריפה של הרכב.

אם אתה לא רוצה שהרכב שלך יתחיל לעלות באש תוך כדי נסיעה, לך לחשמלאי שיפתור את הבאלאגן שיצרת.

ואל תדליק את האורות האלה !!!

• תוכן חדש...