Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שבאאוטלוק, אפשר לשלוח למישהו מייל, ואז לקבל אישור מסירה (שהמייל אכן הגיע ליעד). בנוסף אפשר לקבל אישור קריאה, שזה בעצם מייל שאני מקבל כשהנמען פותח את מה ששלחתי לו, וככה אני יודע שהוא קרא את זה. מישהו יודע איך מגדירים את זה בהוטמייל?

שאלה נוספצ, יש אפשרות להצמיד תזכורת למייל? כלומר אם שלחתי למישהו מייל, ואני יודע שהוא קרא אותו, רק שאני חושב שהוא שכח אותו. האם יש דרך "לנדנד"? או שפשוט לשלוח אותו מייל שוב כדי להזכיר? (כי לא נעים לחפור).

תודה על העזרה

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם זה הגיע - בדוק את תיקיית ה SENT שלך (דואר יוצא)

אם זה עדיין שם בתור המקור,אז הוא הגיע ליעדו (בGMAIL לדוגמה,אם הדואר לא הגיע ליעדו,אתה תראה בתיקיית SENT שלך את המייל עם כתובת היעד,וגוף ההודעה יהיה מלא ב ERRORS ושאר הודעות למה זה לא הגיע וכו',תקלות שרתים בד"כ)

וידוא קריאה ע"י הכתובת שאליה שלחת - לא מכיר אופציה בHOTMAIL עצמם,אולי יש תוכנה צד שלישי כלשהי שעושה את זה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה רבה על העזרה.

דבר אחרון שלא הבנתי, האם יש דרך לדעת מתי הנמען פתח את המייל כמו באאוטלוק?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שוב,אני לא משתמש באף תוכנה אלא בממשק אתר של כל חשבון (הוטמייל,ג'ימייל,והלאה).

לעניות דעתי הדרך היחידה שלך היא רק דרך תוכנה\אפליקציה כלשהי.

בגדול,נשמע שזה אפשרי ולא כזה מסובך - בהצלחה ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...