Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר תרגיע.. תנסה קודם להבין לפחות קצת לאן אתה הולך להעיף 5K ש"ח. רק אולי אז תוכל להבין אם זה באמת מה שאתה צריך.

לך פרה פרה, תענה על השאלות ששאלו אותך ותנסה להביא כמה שיותר מידע, אל תהסס לשאול שאלות גם אם הן נראות לך שטותיות.

מזל קודם ששאלת על גבי הפורום, פה יוכלו קצת לבסס אותך ולתת לך להתחיל להבין מול מה אתה עומד ומשלם עליו, ולא נפלת בפח אצל איזה "מתקין מערכות אודיו מדופלם" שינסה לעקוץ אותך.

פורסם

אני חושב שאתה קופץ מעל הפופיק פה, וזה חסר טעם להמליץ לך על סאב ומגבר בתקציב כזה.

אין לך טיפה של ידע בתחום, אינך מבין מה דרוש בשביל לוודא עבודה תקינה של ציוד כזה ברכב. תשתית חשמל תצטרך שדרוג, במה קדמית תצטרך שדרוג, הגברה, איטום, רדיודיסק.

זה ממש לא נגמר במגבר סאב וקבל, זה רק מתחיל בזה.

עשה לעצמך טובה, תרכוש פה בארץ מגבר מונו של רוקפורד עם סאב תואם, אני מבטיח לך שלא תתאכזב, ואפילו ישאר לך הרבה עודף לשדרג דברים אחרים.

קח את כל מה שאמרתי כביקורת בונה ועצה, שלא תחשוב שאני מרים אף עליך או מזלזל בך.

פורסם

1+ למור.

רשמת שאתה חדש בתחום, תנסה להגיע לאחד המפגשים בשביל להבין מה התוצאה של השקעה כזו, יכול מאד להיות שתבין שזה הרבה יותר ממה שאתה מחפש.

SCANSPEAK

פורסם

יש לך תקציב של 5 אלף שקל אתה יכול לעשות איתם שידרוג למערכת ולהגיע למערכת סבירה

וטובה שתאפשר לך בהמשך לשדרג אותה שוב .

תלוי במצב הכספי שיהיה , בינתיים תביא רדיו דיסק 800 ש"ח ,קומפוננט 1200 ש"ח , מגבר 1000 ,סאב 1000

התקנה כבלים וכד' 1000 שקל פה נגמר הסיפור.

אם תרצה לקנות מוצרים יד שניה יצא לך יותר זול ותהיה לך אפשרות להביא מוצרים טובים יותר.

אם תקנה רק סאב ומגבר ב-5 אלף שקל אתה תשמע רק באס עצבני מרכיבים איכותיים יחסית

ולא תשמע את המוזיקה שיפיקו הרמקולים הסטנדרתים שיש בכל רכב בשוק, כולל הרדיו דיסק הפשוט שקיים ברכבים אלה.

• תוכן חדש...