Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש ולא בטוח אם אני שואל בפורום הנכון רציתי לשאול האם תהיה פעיה להזמין סאב מדגם kicker l7 15" ו אם לא כמה זה עולה להביא אותו משלוח לארץ ?? ותודה רבה

פורסם

בנוסף, מחיר המשלוח תלוי במשקל החבילה, אם אתה שולח דרך חברות שילוח ישראליות שנותנות כתובת אמריקאית אז המחיר לפי המשקל או נפח החבילה, מה שיותר גבוה משניהם.

יש שני דרכים לשלוח לארץ ימי או אווירי, ימי יותר זול אבל לוקח הרבה זמן להגיע, בערך חודשיים. אווירי יותר יקר ומגיע תוך שבוע בערך.

פורסם

נסיתי למצוא סאבים חזקים כמו זה לפחות 15" אבל לא מצתי חשבתי שדברים כאילי קשים אולי אסורים להביא לישראל

פורסם

זאת שאלה כללית... יש מלא חברות ויש מלא סאבים שמיועדים לקהלים השונים, החל מרמת כניסה עד ההיי-אנד.

לפני שתבחר סאב תענה על השאלות האלה:

מה סגנון המוזיקה שאתה שומע?

מה אתה מחפש עוצמה SPL או דיוק SQ?

איזה ציוד יש לך להגביר את הסאב?

מה התקציב לסאב?

וכמובן אם אתה מחפש SPL צריך מערכת חשמל חזקה ובריאה בהתאם.

פורסם

ממתי KICKER L7 יכול להתקרב ל SQ בכלל?

זה די ברור לדעתי שמדובר על אוצמה. אני לא מבין גדול ב SPL, אבל לפחות כמה שאני זוכר, גם פה אקיקר הזה לא להיט ויש טובים ממנו.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני אהיה שמח אם תעזור לי לבחור מה שהוא יותר טוב וכן רוצה spl עדין איכות מקובלת של הקול פחות ויותר

פורסם

קודם כל, לא ציינת תקציב.

שנית לא חסרים מוצרים בארץ ולא חסרים חברות בחול לייבא. אבל דווקא קיקר L7? הסאב הכי זבל שקיים אחרי פיוניר?

יש כאלה בארץ ויש גם משומשים. אתה רק צריך לחפש.

פורסם

תציין מה שביקשו ממך כדי שיוכלו לעזור לך.

גם כמובן מה קיים אצלך כיום, נתונים של מגברים, להמליץ על סאב זה טוב ויפה אבל צריך להתאים אותו להגברה שלך.

פורסם

יש לי רמקולי הרכב שבאו עמו כל מה שאני רוצה להוסיף זה סאב (15 אימץ) מגבר קבל זה הכל 4-5 אלפים רוצה סאב ענק

פורסם

תשכח מהקבל, מיותר לחלוטין.

נשארת עם 4-5K זה תקציב טוב בשביל סאב ומגבר מונו.

אבל, אתה צריך להחליט או לשדרג את הרמקולים בהתאם לסאב או להישאר איתם ולא לשמוע כלום כי הם לא חזקים והסאונד שלהם פשוט יבלע בתוך הבאסים.

מותר לשאול איזה רכב ברשותך? ואולי אתה יודע כמה אמפרים האלטרנטור מספק?

• תוכן חדש...