Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם מדברים , רכב בן 6 חודשים ועם 46K :evil: :evil:

לעניין: גם אני ללא ניסיון של שני הרכבים בנהיגה אבל אולי על הנייר הפולו פחות מרשימה מבחינת אבזור אבל אין כמו תחושה של בנייה והנדסה גרמנית+מנוע זריז ואנרגטי מאד , ולמיטב זכרוני DSG7 עבר שדרוג גדול מהדגם הקודם שלו {DSG6} וכעת כבר פחות ופחות בעיות קלאצ'ים וכדומה

בדיוק הפוך.הdsg6 הפגין אמינות עדיפה על ה7.!

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

חברים טעכלס אחריות "רצון טוב" לא כל כך רלוונטית, כי יש אחריות מיוחדת על הגיר (5 שנים או 150K) וגם יש את כל השדרוגים שכבר דיברתי עליהם בהודעתי הראשונה (ביניהם גם שדרוג הנוגע למנוע- מותחנים של הטיימינג).

בכל מקרה קחו אותי בתור שפן ניסוי של הדגם הנ"ל .

אני גיליתי שקיפות מלאה אודות הדגם עד עתה ומבטיח לעשות זאת גם בהמשך. :ladysman:

נ.ב. DSG 6 באמת היה עד עכשיו יותר אמין מכיוון שהוא עובד עם קלאצ'ים רטובים, אבל בואו ניתן קצת קרדיט ליצרן, יש עכשיו מוח גיר משופר, קלאצ'ים יבשים משופרים; אני מקווה שיהיה תענוגי ! :-D

זמין 8)

פורסם

פאפי זה לא כזה תענוגי להחליף ברכב חדש מיליון ואחד דברים.

אם אנחנו מתחרים, אני שנה ושבועיים עם 32300 :bday:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומי בעקרון אני מסכים איתך, אבל כל העניינים הללו נעשו במסגרת הטיפול השנתי (חוץ מהקלאצ'ים שיש להם תאריך מיוחד) ולומר את האמת זה באמת לא סיפור רציני.

אני שמח שיש לך קילומטראז' מכובד, זה אומר שאתה מתרגל נהיגה בציפייה לרגע הגדול שבו אני אפתח לך את ה*** ! :wink:

אבל ברצינות 32,300 זה באמת סיבה למסיבה ! :drinking:

זמין 8)

פורסם
אני לא נהגתי על הריו, לכן אדבר לזכות הפולו בלבד.

פולו TSI שנת 2011 ייהנה מאחריות "רצון טוב" במשך שנת 2013. כמובן יש לשים לב שהרכב טופל במוסך יבואן במהלך שנות אחריות ואין לו חריגת קילומטראז' (עד 30,000).

בקשר לגיר.היצרן נותן 5 שנים ( או 150,000 ק"מ) אחריות על הגיר, זאת בנוסף לתיקונים היזומים הכוללים:

א. עדכוני תכנה רלוונטיים.

ב. החלפת מצמדים למחוזקים המותאמים לאקלים הישראלי.

ג. החלפת מוח גיר לאחד משופר.

ד. הרכבת דסקית מרווח לטורבו.

ה. החלפת מותחנים הידראוליים במנוע למשופרים.

לכן, אם אתה רוכש פולו 2011 פשוט תוודא שהרכב הספציפי שאתה רוכש עבר את כל השדרוגים !

הפולו שלי נרכשה בשנת 2011 ועברה את כל השדרוגים. לדעתי זה רכב נפלא אם שומרים עליו כמו שצריך- מומלץ ביותר ! :-D

תודה רבה לכולם על התגובות - אני כנראה אלך על הפולו אם אמצא אותה במצב טוב ומחיר סביר

חווית הנהיגה חשובה לי ונהנתי הרבה יותר מהפולו

לגבי הDSG לעניות דעתי מירב הבעיות היו ב2010 והיו קולבאקים למוסך

papikian תודה רבה על הטיפים

פורסם

בכייף ! :wink:

אל תשכח לבדוק את הרכב שאתה רוכש בשבע עיניים !!!

מדובר במנוע מוגדש שמחייב עשיית הרצה עם המון אהבה (:inlove:), זאת בנוסף לבדיקת כל השדרוגים הנדרשים, לכן צריך לבדוק טוב טוב איזה פולו רוכשים.

אני מאוד ממליץ לך לקחת את הרכב לבדיקה אצל ד"ר פולקסווגן של הפורום, הרי הוא רון, בעלים של "מוסך רון" בתל אביב. :mm_yeah:

קישור: http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=22406

אל תשכח לעדכן מה נסגר בסוף...

בהצלחה !

זמין 8)

• תוכן חדש...