Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר לא יבוא אחד על חשבון השני (או קונסולה חדשה או משחקים) והכמה מאות שקלים האלה זה לא מה שיהרוג אותי.

משחקים ל-PS4 ניתן לרכוש כבר היום (לא יודע אם זה pre-order או עותק פיזי) ו ל משחק חדש שיוצא, יוצא גם ל-PS4.

אני לא רואה שום סיבה שהקונסולה החדשה תהיה "נפילה" ששלא שווה לקנות אותה, ולכן אני לא חושב שצריך להמתין עם הקניה ולחכות שאחרים "ישתפשפו" עליה ולראות אם יש הצדקה לקנות אותה. סוני לא ממציאים את עצמם מחדש. סה"כ מכשיר טוב יותר.

נו טוב,

מחר אלך לקנות GTA 8)

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יעבדו בוודאות.

אולי בשלב מאוחר יותר יהיה סטרימינג ובחלק קטן תוכל לשדרג עותקים לגרסאות של 4.

רוב המשחקים שציינת לא יצאו לפחות בהתחלה ל4, אז אם אתה רוצה לשחק בהם - שחק בהם עכשיו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא ממש מבין בפלייסטיישנים, אבל מתחשק לי. אז כמה שאלות:

1. האם נכון להעריך שהמחיר של PS3 ירד משמעותית כש-PS4 יצא?

2. אני יכול לקנות את גרסת ה-12GB ב-940 שקלים, או את גרסת ה-500GB ביחד עם GTA V ב-1500 שקלים. מה דעתכם? לחכות?

3. אפשר לשחק GTA 5 עם הגה? או שאם אני רוצה סימולטור נהיגה, לחפש במקום אחר...?

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לשחק gta עם הגה? אתה בהחלט מחפש במקום הלא נכון.

אם אתה רוצה לשחק gta - אתה חייב גירסא עם כונן קשיח - רק ההתקנה של gta בלי פאטצ'ים ותוספות זה 8 ומשהו גיגה. העסקה ב1500 נשמעת לא רע.

לגבי ירידת מחיר - בטווח הקצת יותר ארוך בטוח. ביום הראשון ? ממש לא. במיוחד לא בארץ.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רוני, אם אתה רוצה סימולטור נהיגה לps3, עדיף לך לקנות את gran turismo 5 או לחכות עוד חודש עד שיצא 6.

בGta הנהיגה אומנם השתפרה מהמשחקים הקודמים, אבל היא לא ריאלסטית בכלל.

לגבי גרסאת הps3 - לדעתי 12 ג'יגה זה קצת יחסית. זה אומר שאתה כנראה תצטרך גם להסיר משחקים ישנים כדי להתקין חדשים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לשחק gta עם הגה? אתה בהחלט מחפש במקום הלא נכון.

אם אתה רוצה לשחק gta - אתה חייב גירסא עם כונן קשיח - רק ההתקנה של gta בלי פאטצ'ים ותוספות זה 8 ומשהו גיגה. העסקה ב1500 נשמעת לא רע.

לגבי ירידת מחיר - בטווח הקצת יותר ארוך בטוח. ביום הראשון ? ממש לא. במיוחד לא בארץ.

ליביו

ברור לי ש-GTA זה לא להגה, רק תהיתי אם אפשר.

והקנייה לא בארץ, ככה שאולי יש סיכוי שהמחיר עוד ירד.

רוני, אם אתה רוצה סימולטור נהיגה לps3, עדיף לך לקנות את gran turismo 5 או לחכות עוד חודש עד שיצא 6.

בGta הנהיגה אומנם השתפרה מהמשחקים הקודמים, אבל היא לא ריאלסטית בכלל.

לגבי גרסאת הps3 - לדעתי 12 ג'יגה זה קצת יחסית. זה אומר שאתה כנראה תצטרך גם להסיר משחקים ישנים כדי להתקין חדשים.

אפילו לא ידעתי ש-6 יוצא בקרוב. נראה לי שהפתרון הכי טוב הוא לחכות עד ש-PS4 ו-GT6 יצאו ואז לעשות קנייה של PS3+GTA5+GT6+G27 :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האם כדאי לרכוש XBOX 360 או PS3 בתקופה הקרובה אחרי שהוכרז על קונסולות הדור הבא? הדבר שמפחיד אותי הוא שחברות המשחקים יפסיקו להוציא משחקים לקונסולות הקודמות. עוד שאלה, שמעתי ש-PS3 ו-XBOX 360 נתקעות לפעמים במשחקים, למה זה קורה ומה ניתן לעשות כדי שהמשחק יעבוד חלק? בכללי, איזה קונסולה מומלצת יותר?

אשמח לקבל המלצות לחנויות מומלצות באזור חיפה והקריות.

תודה.

פורסם
אנצל את האשכול ואת העובדה שאני מחפש לרכוש PS3 או XBOX..

תודה :) (בה.פ)

אני ממליץ על הXBOX משום מה היא מתעלה בהכל על הPS

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
האם כדאי לרכוש XBOX 360 או PS3 בתקופה הקרובה אחרי שהוכרז על קונסולות הדור הבא? הדבר שמפחיד אותי הוא שחברות המשחקים יפסיקו להוציא משחקים לקונסולות הקודמות. עוד שאלה, שמעתי ש-PS3 ו-XBOX 360 נתקעות לפעמים במשחקים, למה זה קורה ומה ניתן לעשות כדי שהמשחק יעבוד חלק? בכללי, איזה קונסולה מומלצת יותר?

אשמח לקבל המלצות לחנויות מומלצות באזור חיפה והקריות.

תודה.

בזמן הקרוב אף אחד לא יפסיק לפתח לדור הקודם,אתה יכול לראות שכמה שנים אחרי שהPS3 וה360 יצאו לסוני 2 עדיין יצאו משחקים,הרי כולם יודעים שלא כולם יקנו עכשיו את הקונסולות החדשות ויש קהל עצום של דור קודם לכן בשנה/שנתיים הקרובות יהיו משחקים וכניראה גם יותר.

הקונסולות לא נתקעות במשחקים.

מה יותר מומלץ? קשה לומר שניהם מציגות אותה גרפיקה,לכול קונסולה יש אתה המשחקים הבלעדיים שלה,אם אתה מתחבר לאחד מהם יותר תקנה אתה קונסולה.

אני ממליץ על ENJOYSTICK בגרנד קניון בחיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב, אני חייב לפרוק קצת תסכולים לגבי GTA5.

התחלתי לשחק לפני איזה שבוע. אכן מפת העולם במשחק היא עצומה, זו ממש עיר שלמה שחיה וזזה וכו'. אבל המשחק עצמו פשוט לא טוב. זה מתחיל בזה שכשמחק יריות אתה מקבל חוויה שהיא נחותה בהמון מול משחקי ps3 אחרים (כמו uncharted), זה ממשיך בזה שחלק ממשימות האלימות שנותנים לך לעשות הן פשוט רעות לדעתי (טוב שלא עשו משימה בה אתה צריך לבעוט בכלב - אני בטוח שבמשחק הבא זה יופיע) וזה מסתיים בזה שממלאים את משימות המשחק העיקריות בהמון שטויות, כמו להזיז מכולות בנמל.

זה אמור להיות משחק של גניבת מכוניות, יריות וכיף. בסוף חצי מהזמן שלך מתבזבז על "ללמוד לטוס" או לקנות חליפות או דבירם דומים, עד שבקושי נשאר משחק מאחורי זה, בדיוק כמו שבמשחק הקודם היה צריך ללכת לשתות בירה עם החברים המדומים של הדמות.

לפחות תמיד סתם אפשר לנהוג שרירותית ברכבי Lost Santos, זה תמיד נחמד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אז לא שיחקת ב saints row, יש שם משימה להיזרק על מכוניות נוסעות כדי להוציא כסף מהביטוח :lol:

חלק מהכיף במשחקי מחשב זה לעשות דברים חולים ומטומטמים שאין להם מקום במציאות. ע"ע postal2.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...