Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום צילומים עם הפונטו של DJ_Dani

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים!

מתי אתה בא לבקר את הסיוויק שלי?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
יכול להיות :oops:

יש לך מזל שלא ראית את התמונות שסוננו :lol:

זה תמיד ככה.

יש מזעזע, מזעזע פחות, סביר, נחמד, מעולה.

יחסית לרכב שצולם ייצא מעולה!

ולא שאני מזלזל בפונטו חס וחלילה(בשיא הרצינות!)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

התכוונתי לתמונות בתנועה, ובעקרון לאיכות הצילום עצמו, פחות הרכב. אלה שפורסמו היו הכי פחות גרועות, אבל ממש לא מלהיבות. בעברי יצאו לי תמונות הרבה יותר טובות.

TAsraf: איפה הסיוויק שלך גרה? ואיך היא נראית, זה גם חשוב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
יכול להיות :oops:

יש לך מזל שלא ראית את התמונות שסוננו :lol:

אף אחד לא רוצה לראות תמונה של פריוס :roll:

יש לך מזל שנשארת בחיים אחרי הסט צילומים הזה, האוטובוסים היום נורא שקטים :lol: :lol:

פורסם
התכוונתי לתמונות בתנועה, ובעקרון לאיכות הצילום עצמו, פחות הרכב. אלה שפורסמו היו הכי פחות גרועות, אבל ממש לא מלהיבות. בעברי יצאו לי תמונות הרבה יותר טובות.

TAsraf: איפה הסיוויק שלך גרה? ואיך היא נראית, זה גם חשוב.

ככה היא נראת והיא גרה בעכו... :lol:

DSC 020.jpg

DSC 016.jpg

Civic 003s.jpg

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מה צריך כדי להזמין אותך לצילום?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יולאין: צריך לדעת לכתוב בעברית ולמצוא את הלינק של ההודעות הפרטיות :wink:

Goride: כמעט ולא הייתה התערבות של פוטושופ בכלל. הכל נעשה בלייטרום

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...