Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום צילומים עם הפונטו של DJ_Dani

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרתי את זה כבר אבל אני אגיד את זה שוב.

המון המון תודה על הפידבק, אני מרגיש כמו ילד קטן בבוקר הכריסמס. אין לכם מושג כמה טוב זה עושה לי.

בקשה קטנה: תנו גם ביקורות רעות. מה לא אהבתם ולמה. זה יעזור לי להשתפר לקראת ימי צילום דומים בעתיד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות טובות מאוד , אהבתי , רק מה , לדעתי התמונות היו יוצאות יותר ''עסיסיות'' אם היית מצלם איפשהו בטבע , ז''א איפה שיש יותר ירוק , אבל זה כבר טעם של כל אחד לעצמו , בכל מקרה אני מעריך אנשים כמוך שמשקיעים כל כך ברכב שלהם שגם עושים סט צילומים יפה לרכב , כל הכבוד .

ד''א , אני גם בעתיד הקרוב כנראה אפרסם פה סט צילומים של הג'טה החדשה שלי , ביחד עם עוד שני גולפים MK6 , לדעתי זה יצא גם סט פצצה :roll: .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
אמרתי את זה כבר אבל אני אגיד את זה שוב.

המון המון תודה על הפידבק, אני מרגיש כמו ילד קטן בבוקר הכריסמס. אין לכם מושג כמה טוב זה עושה לי.

אם ככה אתה מרגיש, אני מוכן לנדב את האוטו שלי שתעשה לו סט צילומים :mm_tongue .

תמונות נהדרות, ממש אהבתי.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

זה יעלה לך מחיר כבד של דלק וצמיגים :-P

ג'נטוס: אני בעיקרון חובב גדול של נוף וצילום אורבני. מה גם שהפונטו היא רכב עירוני פרופר, לדעתי היא לא מתיישבת ממש טוב על רקע נופים של רכבי פנאי (יערות למיניהם) או רכבי ספורט (כבישים מפותלים)

פורסם

הייתה חשיבה על צילום בבית אורן, אבל זה לא יושב טוב על הפונטו, הקו מחשבה שלי היה צילום צבעוני כי הרכב בצבע תכלת והוא ישתלב טוב בתוך רקע צבעוני, חשבתי על קירות גרפיטי אבל לא מצאתי ולא ידעתי איפה יש כאלה עם נגישות לרכב, אז המכולות זה הכי צבעוני שהיה, ולמרות זאת אני יותר ממבסוט מהתוצאה שיצאה!

וכמו שנאמר, נוף עירוני כמו שהצלחנו להשיג יושב הכי טוב לאוטו הזה, נראה כמו תמונות מקטלוג!

פורסם

דף a4 של סטיקר בומב מאייבי, פירקתי את הדלת דלק והדבקתי, פשוט וקל.

יש לי עוד דף אם אתה מעוניין דבר איתי.

לצערי יש לי צבע משעמם,ככה שלרכב שלך זה הרבה יותר מתאים.

אבל תודה על ההצעה:-)

פורסם

בתור חובב צילום אני יכול להגיב בלב שלם - פצצה! האיכות המעולה והאוטו השמור יכלו בקלות להכנס לקטלוג פרסומי של הרכב בזמנו.

2 שאלות טכניות:

אפשר לדעת עם איזה ציוד אתה מצלם? (מצלמה/עדשה וכו')

והיכן צולם הסט הזה?

may2820134387.jpg

נראה כמו מקום שהייתי שמח לצלם בו בעצמי. פעם צילמתי בבניין הנטוש של מזרע, אבל הפכו אותו לחניית משאיות. זה אמור להיות באיזור.

תודה על הצילומים :-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
בתור חובב צילום אני יכול להגיב בלב שלם - פצצה! האיכות המעולה והאוטו השמור יכלו בקלות להכנס לקטלוג פרסומי של הרכב בזמנו.

2 שאלות טכניות:

אפשר לדעת עם איזה ציוד אתה מצלם? (מצלמה/עדשה וכו')

והיכן צולם הסט הזה?

may2820134387.jpg

נראה כמו מקום שהייתי שמח לצלם בו בעצמי. פעם צילמתי בבניין הנטוש של מזרע, אבל הפכו אותו לחניית משאיות. זה אמור להיות באיזור.

תודה על הצילומים :-)

הצילומים נעשו בחוף שמן וסטלה מאריס, התמונה בתוך הבניין השבור גם נמצאת בחוף שמן, האמת שאני לא זוכר איך להכווין אותך לשם כי הגענו לשם ממש במקרה בניסיון להגיע למסוף מכולות והתלהבנו מהמיקום.

הייתי ממש שמח למצוא קיר גרפיטי בחיפה כדי להיות שקט עם עצמי :lol:

פורסם

כל התמונות עם הרקע האורבני צולמו בחוף שמן בחיפה, פשוט הסתובבנו שם ופתאום קלטנו את הבניין הזה. יש שם עוד כמה כאלה.

עריכה: אחלה תזמון, דניאל.

לגבי הציוד: המצלמה היא D7000 של ניקון והעדשה - אתה לא תאמין - טמרון 18-200 F/3.5-6.3. עדשה שעלתה 180 דולר כחדשה והאיכות בהתאם. אחוז גדול מהעבודה נעשה פה בלייטרום, צבעים, ניגודיות וכו'.

אם אתה שואל אותי, לא הייתי ממליץ על העדשה הנ"ל

עידן: שלח לי אותו overnight, אני אתן כמה תמונות ואחזיר לך :lol:

פורסם

תודה על התשובות.

קיר גרפיטי עם גישה לרכב תחפשו בתחנה מרכזית הישנה של בת גלים.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...