Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום צילומים עם הפונטו של DJ_Dani

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על התשובות.

קיר גרפיטי עם גישה לרכב תחפשו בתחנה מרכזית הישנה של בת גלים.

אין שם, חשבתי על זה גם בהתחלה.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים!!!!

כל הכבוד!!

נב

האיש מחזיק המפתחות, לא יכולת לקצר ציפורניים לפני הצילומים?! קצת היגיינה....

Honda civic EJ6

פורסם

תמונות נהדרות, ממש אהבתי!

בתמונה ה-6 אני מזהה את הבית שלי, אתה מהאיזור? :beerchug:

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
מדהים!!!!

כל הכבוד!!

נב

האיש מחזיק המפתחות, לא יכולת לקצר ציפורניים לפני הצילומים?! קצת היגיינה....

לא חשבתי שהמצלמה עד כדי כך איכותית, גם לא חשבתי שיעשו לי זום על הציפורניים :shock:

לא חשבתי על הנושא הזה אפילו :0

תמונות נהדרות, ממש אהבתי!

בתמונה ה-6 אני מזהה את הבית שלי, אתה מהאיזור? :beerchug:

התמונות צולמו בחוף שמן והבתים זה איזור נווה יוסף חטיבת כרמלי ונו״ש, שזה מה שרואים בתמונות, אני חיפאי אבל לא באיזורים האלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את התמונה האחרונה והרביעית מהסוף הייתי שולח לגיליון פרסומת. אחלה תמונות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תמונות ממש יפות!

אגב,איך משיגים מדבקה כזו? זה פשוט גדול! (moving as fast as i can),

גם העגלה שלי תשמח למדבקה כזו :)

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
לא חשבתי שהמצלמה עד כדי כך איכותית

ל D7000 יש את אחד מהחיישנים הנקיים והאיכותיים ביותר שקיימים בגופי קרופ. מכאן זה עניין של אופטיקה וחשיפה/עיבוד נכונים.

פורסם
תמונות ממש יפות!

גם לעגלה שלי זה מתאים אז בדיוק הזמנתי :roll:

http://www.ebay.co.uk/itm/MOVING-AS-FAST-AS-I-CAN-FUNNY-NOVELTY-CAR-WINDOW-STICKER-DECAL-SLOW-TURTLE-NEW-/181136661593?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a2c961c59

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

סט יפה מאוד!

אהבתי את הלוקיישן של הבית ההרוס.

אגב, קירות גראפיטי יש לך ברחוב מסדה (איך לא?), בחלק העליון של ליאון בלום (מול הבניין השני מלמעלה שנמצא בין הבניין הבורדו לבניין הכחול), ולדעתי הכי נוח ברחוב רטנר (אם נוסעים מהגראנד, ישר אחרי המנהרה יש חניה מצד ימין שצמודה לקיר עם כמה ציורים יפים). אני אנסה להזכר בעוד כמה קירות.

פורסם

נלקח בחשבון לטובת יום הצילומים הבא שאעשה. תודה רבה.

כמו כן, שוב המון המון המון תודה לכולם על הפידבק! לא ציפיתי לכזאת היענות חיובית

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
סט יפה מאוד!

אהבתי את הלוקיישן של הבית ההרוס.

אגב, קירות גראפיטי יש לך ברחוב מסדה (איך לא?), בחלק העליון של ליאון בלום (מול הבניין השני מלמעלה שנמצא בין הבניין הבורדו לבניין הכחול), ולדעתי הכי נוח ברחוב רטנר (אם נוסעים מהגראנד, ישר אחרי המנהרה יש חניה מצד ימין שצמודה לקיר עם כמה ציורים יפים). אני אנסה להזכר בעוד כמה קירות.

למצוא חנייה במסדה זה בלתי אפשרי, למצוא חנייה במסדה בסמוך לקיר גרפיטי זה גם בלתי אפשרי, למצוא חנייה במסדה ליד קיר גרפיטי ובלי הפרעה של הולכם ושבים, זה כבר על גבול השאיפה לשלמות אלוהית.

נכון!! במנהרה ברטנר יש גרפיטי, איך שכחתי מזה?!?!?

תמונות ממש יפות!

ליאור נתן לך קישור, הייתי פשוט חייב כזו לאוטו הזה! (במיוחד עם השילוב המנצח של never been:lol: )

פורסם

אהבתי את התמונות.

לייק!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אחלה רכב ואחלה תמונות! הראשונות קרות מדי לטעמי, לדעתי היה יותר מחמיא לתת תחושה חמה בתמונה. חוץ מהתמונה של המכסה דלק לא התחברתי בכלל לתמונות שבהן הרכב חתוך וכמו שאמרו לפניי חבל על הצל הקשה שיש על הרכב. בלוקיישנים כאלה לרוב עדיף שעות של שקיעה\זריחה, ככה הצל עדין והתאורה עדיין מספקת לצילום

2 התמונות הראשונות שהרכב בתנועה מיותרות לדעתי, עדיף תמונה אחת טובה מאשר כמה בינוניות

בסך הכל יופי של סט :)

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

• תוכן חדש...