Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

אני שומע הרבה שפיאט אונו בסביבות שנות ה 94 פשוט מושלמת לתיכוניסטים.

אז חשבתי על פיאט אונו רייסינג טורבו

והשאלה שלי זה אם אפשר עוד להשיג כאלה ? ומה המחיר

ואם יש ב1600 סמ"ק ?

תודה מראש

פורסם

פיאט אונו מוצלחת מאד ומהווה פתרון מצויין לסטודנט המצוי שבד"כ גם תפרן למדי.

בקצה השני של הקשת מצויה האונו טורבו שאחזקתה יקרה ומסובכת הרבה יותר,קל וחומר כשמדובר ברכבים שאת גיל הבר מצווה עברו מזמן. צריך הרבה כסף,הרבה זמן וגם לא מעט ידע כדי לתחזק אונו טורבו, גם קשה ביותר למצוא אקזמפלר במצב טוב.

האונו טורבו מהנה מאד ומדובר ברכב שהיה טיל קטן לתקופתו ולא מבייש גם מול מכוניות עכשוויות.

אין 1600 רק 1300 (ותאמין לי שזה מספיק...)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אונו טורבו זה לא רכב לנהג חדש (אמרת תיכוניסטים) .

הרכבים האלה גם בדרך כלל קרועים וזקוקים לטיפול יקר ואוהב.

אני גם בטוח שהם לא נסחרים במחיר מחירון...

בקיצור, אונו רגילה בסביבת 94 אכן תהיה פתרון טוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
האונו טורבו מהנה מאד ומדובר ברכב שהיה טיל קטן לתקופתו ולא מבייש גם מול מכוניות עכשוויות.

מנסיוני בנהיגה באונו טורבו (די מזמן) - האוטו היה אמנם מהיר, אבל מהנה לנהיגה הוא לא.

אין 1600 רק 1300 (ותאמין לי שזה מספיק...)
היה גם 1.4

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נשארו בכלל אונו טורבו בארץ?

שמעתי שהם הובאו ביבוא סדיר אך מצאו את עצמם "מתמזגים" עם עצים ועמודי תאורה ומכל האקזמפלרים נשארו 2-3 שעדיין נוסעות. האם זה נכון?

ובנוגע לאונו 1400 - הייתה לנו כזו במשפחה (חדשה מסמל"ת) מאמצע שנת 1993 עד מאי 1995 בצבע אפור ככה.

חוץ מבקליט שבורה הרכב הזה אף פעם לא התקרב למוסך. ועבר נסיעות כמו גדול (ת"א אילת וחזור עם 5 אנשים). למשפחה שלי יש רק זכרונות טובים מהרכב הזה.

כמו כן תוסיף את מה שאמרו פה קודמי - אמינות בסיסית שבאה עם תחזוקה מתאימה, זמינות חלפים ומחירם הזול לעומת חלפים של רכבים אחרים הופכים את האונו למועמדת מושלמת. (רק צריך למצוא רכב שאיננו "נשחט")

עזוב אותך מרכבי "רייסינג טורבו". בתור רכב ראשון (ועוד לתיכוניסט) חפש רכב אמין וחסכוני שלא יקרע לך את הכיס.

אם אתה רוצה להגידל את יחס ה"פח לשקל" אז שקול סובארו לאונה. ופה כבר אין צורך להרחיב.

שיהיה בהצלחה,

עידן.

פורסם
תראה לא נעים לי כבר להגיד את זה כל פעם(עוד יחשבו שאני אוהב סובארו :) )

אבל לדעתי סובארו DL תיהיה יותר אמינה שלא לדבר על יותר נוחה מכיוון שהיא יותר גדולה בגדול עם מזגן די חזק למנוע 1.6 והחלקים שלה עולים גרושים.(אולי אני אשים את זה בחתימה שלי מרוב שאני אומר את זה הרבה)

אין כל רע בלומר שהדיאל מצוינת לתפרנים! ואני מדבר מנסיון!

אני ביב' ואני נוסע על דיאל וזה אחלה אוטו! והוא מתפקד מצוין בלי יותר מדיי מחלות.....

אני במקומך הולך על בטוח... על סובארו דיאל 1600 מכל שנה.

אוטו פשוט מדהים לגילו, בפיאט אונו צריך למצוא אחת שלא עברה התעללות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
שלום...

אני שומע הרבה שפיאט אונו בסביבות שנות ה 94 פשוט מושלמת לתיכוניסטים.

אז חשבתי על פיאט אונו רייסינג טורבו

והשאלה שלי זה אם אפשר עוד להשיג כאלה ? ומה המחיר

ואם יש ב1600 סמ"ק ?

תודה מראש

את הפיאט קשה למצוא במצב משביע רצון (תלוי בסטנדרטים שלך), אבל גם מבחינה הגיונית (בהקשר של משביע רצון ביחס לגיל הרכב) קשה מאוד למצוא רכבים במצב נורמלי.

הסיבה היא פשוטה - מכונית של תפרנים שלא נוטים להשקיע ו/או לטפל בכל תקלה.

סה"כ אוטו נחמד מאוד, זריז, קל ונעים שידרוש יישור קו ולאחר מכן יתן לך נחת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
את הפיאט קשה למצוא במצב משביע רצון (תלוי בסטנדרטים שלך), אבל גם מבחינה הגיונית (בהקשר של משביע רצון ביחס לגיל הרכב) קשה מאוד למצוא רכבים במצב נורמלי.

הסיבה היא פשוטה - מכונית של תפרנים שלא נוטים להשקיע ו/או לטפל בכל תקלה.

סה"כ אוטו נחמד מאוד, זריז, קל ונעים שידרוש יישור קו ולאחר מכן יתן לך נחת.

איציק

איציק לא יודע מה איתך אבל אני מצאתי את הסובא שלי ואף אחד לא יפריד בינינו :inlove:

ואני מדבר על אוטו בן 15, שאם רק היה לו הגה כוח הוא היה מושלם! ואני לא מדבר בסטנדרטים שתשווה את האוטו שלי למזדה 6 חדשה, אלא לזה שהאוטו בן 15 ואני מסופק ממנו עד השמיים ואני לא מאמין שייצרו מכוניות כאלה לפני 15 שנים. לך תחפש רכב שיכול להתחרות בסובארו מהשנים האלה באמינות ובאורח חיים.

את האונו אני מכיר רק מסיפורים ולא מנסיון אז אני לא רוצה לנסות להטות את הכף לגביה אם היא טובה או לא אז אני פשוט לא אגיב לגביה.

אני ממליץ לך ללכת לחפש סובארו שהשקיעו בה (לא חסר) ופשוט עם כמה מאות שקלים תהפוך אותה למלכה!

יוסי.

פורסם

אני משוחד, אבל לדעתי אונו עדיפה..מנוע יותר חי(ב-1400) מהסובארו, התנהגות(אם אפשר לקרוא לזה ככה) פחות זוועתית מהסובארו לטעמי והיא בהחלט אמינה אם תמצא אקזמפלר נורמלי.

דרך אגב, עידן-יש הרבה יותר מ-2-3 אונו טורבו נוסעות בארץ. יותר בסביבות ה-15. מה שכן, מן הסתם רק 2-3 מהן סטנדרטיות..:twisted:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
ואני לא מאמין שייצרו מכוניות כאלה לפני 15 שנים.
יוסי, תהיה בטוח שייצרו מכוניות הרבה יותר טובות, נוחות או מאבוזרות.

פשוט הם לא הגיע לארץ... או שלחלופין הגיע אך נמכרו במספרים קטנים.

בכללי, הסובארו (וגם כל רכב אחר שמשתווה לה) לא נועד להיות רכב בעל סטנדרטים גבוהים.

רכב אמין, פשוט וחסכוני לאחזקה שלרוב יסע 20 שנה ולאחר מכן יגרטו אותו.

הסיבה שאתה רואה עדיין המון סובארואים על הכביש היא נעוצה במספר העצום שהיא נמכרה בארץ ובכך שהיא הייתה צו השעה למר וגב' ישראלי - שחיפשו רכב אמין בעל סטנדרטים סבירים.

ואני מבטיח לך שסובארו כמו שלך, אנחנו נראה על הכביש עוד לפחות 15-20 שנה אם לא יותר.

דרך אגב, עידן-יש הרבה יותר מ-2-3 אונו טורבו נוסעות בארץ. יותר בסביבות ה-15. מה שכן, מן הסתם רק 2-3 מהן סטנדרטיות..:twisted:
מה טומן בחובו החיוך הזה? :wink:

עידן.

פורסם

מי אמר שיש רק ארבע אונו טורבו בארץ?!

אני כבר נתקלתי בארבעה אונו טורבו כשחיפשתי אחת,שלושה מהן עם שאסי או קצה שילדה,והרביעי שבלי שאסי עדיין לא נעול על זה שהוא מוכר,אז כנראה שיש יותר ,פשוט צריך לחפש במקומות הנכונים.

כולן דיגיטליות ד"א.

אל תקנה רכב ספורט בתור רכב ראשון,תקנה לך איזו האצ'בק נחמדה שמתאימה לצעירים, ופיאט אונו 1400 זה אחלה בחירה.

אה כן ואם תיקנה אונו טורבו,תיזהר מאוד מאוד בסיבובים כי הרכב הזה פשוט לא אוהב סיבובים.

איציק.

פורסם
הסיבה שאתה רואה עדיין המון סובארואים על הכביש היא נעוצה במספר העצום שהיא נמכרה בארץ ובכך שהיא הייתה צו השעה למר וגב' ישראלי - שחיפשו רכב אמין בעל סטנדרטים סבירים.

הערה קטנה - הסיבה שסובארו נמכרה בכמויות כאלו היא אחרת.

זה לא מה שחיפש הקונה, אלא פשוט הרכב כמעט היחידי שהיה.

הרבה יצרנים אחרים לא מכרו רכבים בארץ בגלל החרם הערבי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הערה קטנה - הסיבה שסובארו נמכרה בכמויות כאלו היא אחרת.

זה לא מה שחיפש הקונה, אלא פשוט הרכב כמעט היחידי שהיה.

הרבה יצרנים אחרים לא מכרו רכבים בארץ בגלל החרם הערבי.

ועל זה עלינו לשבח את סובארו שלמרות החרם הערבי באו ומכרו כאן מכוניות (?).

• תוכן חדש...