Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את עזרת חכמי הפורום,

רכשתי בחו"ל משקפי שמש כמתנה, הם נקנו דרך איביי ונשלחו למקום בו הייתי וחזרתי איתם לארץ, המשקפיים עלו 118$.

בארץ התברר שהם אינם מתאימים ולאחר שיצרתי קשר עם המוכר הוא הסכים להחליף תמורת תשלום של 48$ עבור משלוח חוזר.

המשלוח הגיע דרך דואר שליחים וכעת הם דורשים תשלום נוסף של 203 ש"ח עבור מכס מע"מ והוצאות נוספות (לא פירטו בטלפון).

אני יכול להוכיח כי רכשתי בחו"ל ובנוסף על התשלום עבור המשלוח וההחלפה.

השאלה היא האם אני צריך לשלם על כך מכס ומע"מ ולפי איזה מחיר זה נקבע?

מה האפשרויות שלי?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

את המכס לא מעניין שזה "במקום" - סמוך על עם ישראל שיפתח עסק ליצוא קופסאות ריקות ולקבל חבילות מלאות במקומם

רב התשלום הוא עבור השרות של תשלום המכס ומיעוטו על המכב בעצמו

כמו שנאמר אינסוף פעמים - לא עובדים עם דואר שליחים. חבל על העצבים

יוצא דופן - BUY2USA אתה יודע בדיוק ומראש את העמלה שלהם (לא זולה!) ומחליט אם זה מתאים לך או לא

פורסם

יש טעם להגיש ערעור ? אולי להתווכח על השווי של המוצר? כי אם הם העריכו אותו ב 200$ זה שונה מאם העריכו ב 100$. אני מבין ש"אכלתי אותה" כי עם המשלוח למוכר העלות הגיעה לעלות בארץ, כל שקל מעכשיו זה הפסד ישיר..

פורסם

רב הסכום הוא עבור השרות, לא עבור המכס.

אתה יכול להתאמן בלהתווכח עם חברת השליחויות על העמלה שלהם - יש אנשים שמספרים שזה עבד

פורסם

אכן אכלת אותה, אני מזמן הפסקתי לעבוד עם חברות שילוח בגלל הגזל הזה.

חברות השילוח עובדות יחד עם פקיד מכס, ודואגות לקחת את החבילה שלך כבת ערובה, לא רוצה לשלם ? נחרים לך אותה או נשלח אותה חזרה.

אני בזמנו הצלחתי דרך חבר פורום שעבד בחברת שילוח (DHL אם אני זוכר נכון) לקבל הנחה על העמלות במקום 500 שח ירד ל150, ועדיין אלה 150 שלא היית משלם אילו המוצר היה נשלח דרך דואר רשום רגיל. (ברוב המקרים בדואר ישראל לא בודקים את רוב החבילות ולא מתעסקים עם הלקוחות). זה סלקטיבי. בחברות השילוח אולי 1 מ10 חבילות לא נבדקת כל השאר מנקנקים.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

זו התחושה שקיבלתי כשדיברתי איתה. אין ברירה צריך ללכת ולהתמקח כמו בשוק.

השאלה היא אם אני מצליח להסיר את עוול המס מעלי זה מבטל את הוצאות הגביה לגמרי הרי השולח בעצם שילם על המשלוח ואין סיבה שאני אשלם עוד.

פורסם

יצרו איתי קשר שוב, הפעם פירטו את העלות, אכן רוב הסכום הוא עמלות ואגרות ולא המע"מ עצמו.

הופנתי למלט טופס ערעור למכס בו אוכל לבקש הקלה, ננסה ונראה.

הטופס נקרא: טופס ערעור על גובה המיסים

פורסם

בצורה מפתיעה התקשרו אלי היום מהמכס, ביקשו לברר היכן נרכשו המשקפיים והאם שולם מע"מ. משהוסבר כי נרכשו בחו"ל וניתנו כמתנה הפקידה חתמה את הדיון בכך שצריך לשלם מע"מ כשזה נכנס לארץ ואם לא שולם אז אז ישולם עכשיו (75 שקלים).

עכשיו נותר רק לנסות לצמצם נזקים ולנסות להוריד את הסכום שדורשים בדואר

• תוכן חדש...