Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audison Voce AV3.0 - איפה לחתוך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מישהו יודע מה התדר התחתון המומלץ לאלמנט הזה?

בדף שלו רשום שתחום התדרים שלו מתחיל מ200 הרץ, יש לי תחושה שזה קצת נמוך וכדאי לחתוך מעל,

הקרוסאובר הפאסיבי שמתאים לו מאותו סט בנוי לעבודה בחצי פאסיבי, מה שאומר שאת התדר התחתון צריך לחתוך אקטיבית,

ולא מצאתי בשום מקום על כמה אודיסון ממליצים...

לא תהיה לי אפשרות לשחק עם כל מיני תדרים ולראות מה נשמע טוב כי אני עומד לחתוך עם קרוס של אודיו קונטרול מה שהופך את המשחק בתדרים ללא נוח במיוחד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זהו, שלא הייתי בטוח לגבי הנתון הזה, כי נראה שהוא מתייחס לתנאי המדידה של POWER HANDLING,

משמע- הבדיקה שלפיה האלמנט צורך 100 וואט נעשתה בחיתוך המסויים הזה.

אחרי שכתבתי את ההודעה מצאתי שלל חיתוכים של אנשים בפורומים אחרים - חלקם חותכים ב200, חלקם טוענים שזה נמוך מידי וראיתי כאלה שחותכים אפילו ב450.

נראה לי שאני אחתוך בתור התחלה ב300-400 ואתקדם משם.

פשוט אני מקווה שלא אצטרך לשנות כי זה קצת פרוצדורה לעצלן כרוני כמוני שאפילו להוריד את הנוטבוק לאוטו כדי לכוון את הביט1 לא מוצא הזדמנות, אז להתחיל להחליף נגדים... :-P

עריכה: טוב, גם ככה מתברר שבלי לקנות נגדים יש לי אופציה ל266 או ל400, אחת מהן בטח תעבוד טוב :)

פורסם

אני מכיר שיטה שאמרת לקחת אוקטבה מעל תדר תהודה - fs

פה fs 160 hz, אוקטבה מעל זה 320 הרץ.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחלה, זה בדיוק המידע שרציתי,

תודה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קניתי ב600 שקל, אין לי מושג אם זה מחיר טוב או לא...

לצרכים שלי זה התאים :-D

• תוכן חדש...