Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אני גר בבניין קומות בשכונה לא שקטה (הרבה ילדים ).

כול פעם שאני שוטף , תמיד מתקבצים ילדים ו "מסתכלים " או " מציקים " או מתיישבים ליד ,

וככה היא אפשר לעבוד .

מיותר לפנות להורים כי זה לא אנשים שיבינו ושאפשר לדבר איתם .

חשבתי לקחת את הרכב פעם בשבוע לאיזה שהו פארק\יער שבו יש ברז מים ,לשטוף שם ולעשות כול מה שצריך.

עד כמה הרעיון הזה טוב ?

הייתם גם עושים כך ?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה קונה סונקס או iron x ומרסס לכל ילד שמתקרב לתוך הפרצוף.

הם לא יחזרו יותר.

בנתיים אתה צריך לקנות משהו יותר רציני עבור ההורים של אותם ילדים. או לחילופין לעבור לגור באותו יער או פארק שחפשת.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לא הייתי עושה זאת, לדעתי באיזה שהוא שלב תקבל דו"ח על שימוש במים ציבוריים או סעיף אחר.

אם זאת הצקה של ילדים תתזמן את השטיפה לשעות שבהם הם בלימודים או כאשר יש טלא-פלא בטלויזיה.

פורסם

לא מבין אותך, תנצל את הילדים לטובתך. תן להם לנקות את פנים הרכב והג'נטים ככה שהסיכוי שיהרסו משהו לא גבוה.

אחרי זה יקרה אחד משני הדברים -

או שיהיה לך צוות מנקים, או שאחד הילדים יספר להורים ואז לא יציקו לך יותר :lol:

פורסם
לא מבין אותך, תנצל את הילדים לטובתך. תן להם לנקות את פנים הרכב והג'נטים ככה שהסיכוי שיהרסו משהו לא גבוה.

אחרי זה יקרה אחד משני הדברים -

או שיהיה לך צוות מנקים, או שאחד הילדים יספר להורים ואז לא יציקו לך יותר :lol:

רעיון נחמד :lol:

"היי ילד, תפוס מגבת ותתחיל לנקות שם" :lol: :lol:

פורסם
לא הייתי עושה זאת, לדעתי באיזה שהוא שלב תקבל דו"ח על שימוש במים ציבוריים או סעיף אחר.

אם זאת הצקה של ילדים תתזמן את השטיפה לשעות שבהם הם בלימודים או כאשר יש טלא-פלא בטלויזיה.

במילא הברזיות שנמצאות ביערות \ פארקים נועדו בשביל שימוש במים ציבוריים.

אם מישהו לא היה רוצה בכך , הוא יהיה מסיר אותם , לא כך ?

מה גם שלא שאני עומד לחבר צינור ולהשקות את העצים בפארק :) ,

כולה 2-4 דליים .

בקיצור נראה כבר מה לעשות :x

פורסם

אני מברך כול יום על השכנים שלי, לא רק שלא מפריע להם שאני שוטף בבניין, הם אפילו זורמים איתי ויורדים למטה לדבר ולהתעניין, שמתי לאחד SILK SHINE על הפלסטיקה הפנימית והוא כול כך התלהב שהוא כבר שואל אותי במעלית מתי אני שוטף את הרכב, ושאני אביא לו את הכתובת של האתר של VIX שהוא יזמין גם חומרים.

אפילו כשאני מוריד את הגרניק ומחבר לחדר אשפה לא מזיז להם, להפך, הם מבקשים רשות לשטוף גם את שלהם.

האקדח קצף עם MR.PINK או Honedew נותנים אפקט שמשפיע על אנשים

השכנים שלי נדבקים ממני בחיידק :lol:

פורסם

גם אני סבלתי מבעיה דומה וחשבתי לרחוץ בפארק, בסוף לא עשיתי את זה כי זה לא פשוט.

אל תשכח שאתה צריך ברז קרוב, צל, שהחניה לא צפופה במכוניות (בדר"כ אנשים תופסים את החניות שבצל), שלא יהיו אנשים צרי עיין שיציקו לך עם המים, וכו'...

כמו שאמרו לפני, הפיתרון לדעתי הוא לתזמן את השעות של השטיפה. אני מצאתי שיום שישי בשעות הבוקר או אחרי הצהריים הכי נוח.

פורסם

לנצל לנצל לנצל... בחיאת הילדים לא מציקים הם רק מסתכלים כי אין להם מה לעשות וגם הם מתלהבים . כך כולנו הינו בילדות כך גם אני

אם זה באמת מציק לך זרוק להם מטלית שינקו גלגלים או משהו מקסימום בסוף תעשה להם סיבוב סאוין ... שבוע שבועיים הם יפסיקו לבוא תאמין לי. !

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם
לנצל לנצל לנצל... בחיאת הילדים לא מציקים הם רק מסתכלים כי אין להם מה לעשות וגם הם מתלהבים . כך כולנו הינו בילדות כך גם אני

אם זה באמת מציק לך זרוק להם מטלית שינקו גלגלים או משהו מקסימום בסוף תעשה להם סיבוב סאוין ... שבוע שבועיים הם יפסיקו לבוא תאמין לי. !

אני לא הייתי ככה בילדותי , מצטער .

בכול מקרה , אני לא מתכוון להתחנן \ לנצל \לבקש מילדים רק בשביל שיהיה לי שקט רגעי .

לא מתכוון להניד עפעף לכיוון הילדים האלה שגדלו בחוץ .

אני אחפש מקום שיאפשר לי לעשות דברים בשקט ובשלווה .

תודה על העצות

פורסם

אני כל כך סומך על הילדים האלה שפשוט הייתי נותן להם לנקות את הגחון :twisted:

סתם סתם..

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

הם לא יחזרו יותר.

בנתיים אתה צריך לקנות משהו יותר רציני עבור ההורים של אותם ילדים. או לחילופין לעבור לגור באותו יער או פארק שחפשת.

קנוורט.יצחק קדמן מהמועצה לשלום הילד חיפש אותך...מעניין מה רצה..:-P

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

הם לא יחזרו יותר.

למה בפרצוף?

תן ריסוס באוויר של IRON X והילדים נעלמים משם! הריח הזה פשוט מסריח ונתפס לשעות!

• תוכן חדש...