Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלוש שנים רכשתי רכב חבר שלי רכב מאדם מבוגר.

הכל היה תקין, עד שבשבע שעבר במבחן הרישוי, התגלה פתאום שמספר השלדה אינו תואם את המופיע ברשיון הרכב.

מדובר בספרה אחת בלבד. אחרי כל המספר הארוך שמורכב מהרבה מאוד מספרים ואותיות, שתי הספרות האחרונות ברשיון הן 72 ואילו על הרכב מוטבע 82. אף אחד לא שם לב לזה עד היום לאורך השנים.

האיש ממנו נרכש הרכב הלך לעולמו בשיבה טובה כך שלא יודעים את ההיסטוריה.

מה עושים? האם לפנות לעמדה מספר 1?

האם צריך לתקן את רשיון הרכב או אולי להטביע מספר חדש ומתוקן על השלדה ?

האם קיימת איזה שהיא חשיפה משפטית מבחינתו? במקרה תאונה או סתם ביקורת דרכים של משרד התחבורה.

יש טסט לרכב לעוד חודש ימים. האם מומלץ כעת לא להזיז אותו?

תודה

פורסם

כל הבדל זה ספרה בודדת?

לדעתי אפשר לישון בשקט ולהמשיך לנסוע עם הרכב,

כמובן שיש לתקן ברשיון הרכב את הטעות.

מה אמרו לך לעשות במכון הרישוי? לפנות לעמדה מס' 1?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אינני משפטן אבל העניין תמוהה ביותר:

לי יש חשד דווקא,שמדובר בטעות הקלדה כלשהיא ברישיון כי אחרת אי אפשר להסביר את העובדה,שהרכב עבר טסט עד עכשיו,שלא נדבר על בדיקת הקנייה שעשית לרכב,שבה היה חייב להיות מצויין,שאין התאמה בין מס' השילדה המצויין ברישיון לבין מס' השילדה שנבדק בפועל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ראשית בכול רכב מספר השלדה מופיע ב שני מקומות :

1. מוטבע על השלדה , 2. מוטבע על לוחית מפח עם פרטים נוספים על הרכב.

יש להתייחס אך ורק על המספר המוטבע על השלדה.

אני ממליץ לגשת למשרד הרישוי ולבקש שיבדקו שם את מספר השלדה כפי שהוא מופיע על הרכב ולראות באם מופיע רכב עם אותו מספר שילדה ואשר מספר הרישוי שלו שונה ממספר הרישוי של הרכב שלך. אם זה לא כך ( מה שאני מאמין בסבירות גבוהה שזה לא ) אז אין בעיה יש טעות הקלדה וניתן לתקן זאת במקום. אם יש רכב נוסף שמופע על אותו מספר שילדה אז מדובר ברכב משוכפל וכאן יש בעיה , ויש לגשת למשטרה לפנות למשרד החקירות ולבקש שיבדקו זאת יותר לעומק.

הדבר הנוסף שניתן על פיו לאמת זה האם מספר המנוע שמוטבע על המנוע ברכב שלך מופיע ברשיון הרכב אם כן הדבר עוד יותר מנמק את טעות הדפוס במשרד הרישוי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...