Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני יומיים התחיל לנזול מים מהצד של הבלוק מנוע.

כשהמנוע חם פשוט משפריץ משם מים.

אני מעלה תמונה של המיקום בערך.

הנזילה מהעיגול

חשוב לציין שלפני כן לא היו סימנים של נזילות מים וכו.

mrmwg22guooj.jpg

עוד בעיה שצצה.

כשמחליפים הילוך או עוזבים את הגז בפעם אחת מרגישים דפיקה מהצד הימני של הנהג.

כשזה קורה מרגישים שהרב נוטה לצד שמאל ויורד מהגובה שלו.

בדקתי את שני הבולמים הקדמיים כאשר אני לוחץ עליהם הרבה פעמים והם מרגישים תקינים.

זאת אומרת, שאחרי שאני מפסיק ללחוץ עליהם הם לא ממשיכים לקפוץ.

תודה.

פורסם

הנזילה שאתה רואה היא מהפקק. הפקק הזה נועד למדינות קרות ששם הטמפרטורות הן קיצוניות ונוזל הקירור עלול לקפוא. בכזה מקרה, נוזל הקירור מתפשט ודוחף את הפקק החוצה. ככה הנוזל נשפך החוצה במקום לקפוא ולעשות נזק לצילנדרים, לבלוק ולמעברים. הפקק הזה עולה כמה שקלים. מוצאים את הישן ודופקים את החדש פנימה עם פטיש. מומלץ לרוקן את נוזל הקירור דרך הרדיאטור לפני כן כי אם תפתח את הפקק בלי לרוקן את הנוזל אז הוא ישפך לך על הריצפה.

בקשר לבעיה השנייה שלך, לזה אני אתן למומחים יותר ממני לענות לך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הנזילה שאתה רואה היא מהפקק. הפקק הזה נועד למדינות קרות ששם הטמפרטורות הן קיצוניות ונוזל הקירור עלול לקפוא. בכזה מקרה, נוזל הקירור מתפשט ודוחף את הפקק החוצה. ככה הנוזל נשפך החוצה במקום לקפוא ולעשות נזק לצילנדרים, לבלוק ולמעברים.

בקשר לבעיה השנייה שלך, לזה אני אתן למומחים יותר ממני לענות לך.

אל תתחילו עוד פעם עם התיאוריה הזאת, כבר בדקתי מול מס' מהנדסי רכב בעולם ואין שום ביסוס לטענה הזאת, אין לי בעיה להביא סימוכין.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477865

פורסם

אתה יכול להשיג את הפקק בכל מקום שמוכר חלקי חילוף לרכב , זה לא משנה אם אתה שם חלק תחליפי , אבל תעדיף חלק שעשוי מפליז ולא מברזל כדי שזה לא יקרה .

לאחר שהוצאת את הפקק המנוע . מדוד את הקוטר של החור במנוע ועם המידה הזאת תבקש מהמוכר פקק דומה , עדיף שיהיה מפליז ולא מברזל.

מחיר הפקק הוא פחות מעשרים שח.

פורסם

אם משתמשים במים אדומים אז הסיכוי לחלודה בפקקים הוא נמוך וגם הסיכוי שיהיה חור בפקק ונזילה עוד יותר נמוך.

אז העצה שלי תחליף את הפקק וגם את המים למים ייעודיים כי אתה בטוח לא רוצה שיהיה לך נזילה מהפקק שנמצא מאחורי הגלגל תנופה:evil:

לגבי הבעיה השנייה, לפי דעתי מדובר בתושבת מנוע עליונה, ויתכן גם תושבת גיר בגשר קדמי, אני מכיר את האוטו הזה.

סיפור לא יקר בכלל, כדאי שתיגש למוסך.

• תוכן חדש...