Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכול אלה שהכבל נקרע באיזור החיבור לתקע USB או בתקע 32 פינים של האייפון מומלץ לבצע את שעשיתי.

חומרים

1. בידוד מתכווץ בצבע שחור בקוטר של 16 מילימטר בעל יחס התכווצות של 4:1 עם דבק.

2. בידוד מתכווץ בצבע שחור בקוטר של 24 מילימטר בעל יחס התכווצות של 4:1 עם דבק.

תהליך ההשיפור

1. חותכים בידוד מתכווץ באורך של כ-3 סנטימטר.

2. משחילים את הבידוד על הקונקטור והכבל.

3. בעזרת בלאוור מכווצים את הבידוד. יש לשים לב לא לחמם ייתר על המידה את הכבל המקורי מכיוון שהוא מאוד רגיש לחום אשר עלול לגרום לו

גם להתכווץ ולהתעוות.

במקרה של האייפון השחלתי חתיכה נוספת של בידוד מתכווץ באיזור הקונקטור של ה-32 פינים בכדי לעבות את הקוטר של הכבל על-מנת

שהבידוד המתכווץ בקוטר 24 מילימטר התכווץ גם על הכבל.

שיפור כבל טעינה-1.jpg

שיפור כבל טעינה-3.jpg

שיפור כבל טעינה-2.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

לפני שבועיים הזמנתי מהאיביי 4 מטענים עם חוט קבוע (1.70 דולר ליחידה) ועם חיבור USB (המחיר 4.5 דולר ליחידה). הגיעו תוך כשבוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מרק, רעיון נחמד, אבל זה נראה שיפור זניח, ולפי מה שאלעד מספר, אשתו תצליח להתגבר על מה שהכנת.

אני לא יודע איך נקרא מה שענבר שמה על המטען שלה (אולי מרק יודע?) אבל זה הרבה יותר עבה ועמיד.

מתחת לשרוול המתכווץ הלבן, ישנו מעין סיליקון שחור די עבה, והוא בקוטר אחיד למרות שהוא נמצא בחלקו על הכבל ובחלקו על מחבר הטעינה. אפשר לראות את זה מבצבץ מעל השרוול השמאלי.

attachment.php?attachmentid=324062&stc=1&d=1359590096

תזכורת לשרשור המקורי

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
מרק, רעיון נחמד, אבל זה נראה שיפור זניח, ולפי מה שאלעד מספר, אשתו תצליח להתגבר על מה שהכנת.

זה ממש לא שיפור זניח, זה פותר לחלוטיין את הבעיה שהגידים של הכבל נקרעים באיזור הקונקטור.

הבידוד המתכווץ מכיל דבק בחלקו הפנימי לכן הוא נצמד טוב יותר לתקע ולכבל לכן אפשר למשוך את הקונקטור מתוך השקע גם מאיזור של הכבל היכן שקיים בידוד מתכווץ.

אם אנשים דופקים את הכבל לאורכו ניתן בהחלט להוסיף שרינק גמיש או שרוול סיליקון לכול אורך הכבל.

יש ברשותיי מטען לרכב שבניתי לפני מספר שנים והפיתרון שלי מחזיק מעמד יופי.

המעגל מזווד 002.jpg

פורסם

למיטב הבנתי, אשתו של אלעד משמידה את המטענים בעודה משתמשת בתקע המטען ככרית עבור המכשיר הסלולרי.

כשהיא עושה זאת, היא מטריחה את הגידים לכפיפה, ועם הזמן יוצרת נתק פנימי בהם. ולא ע"י משיכת הכבל.

בגלל שהשרוול המתכווץ דק, הוא לא משפר בהרבה את הסיכוי של הגידים נגד אשתו של אלעד.

האופציה העבה יותר מקטינה משמעותית את האפשרות לכופף את הכבל, ובכך הגידים ישרדו יותר זמן לפני שיצטרפו אל שלושת אחיהם שלא שרדו את המערכה, וכיום נמצאים במגירה של אלעד.

פורסם
למיטב הבנתי, אשתו של אלעד משמידה את המטענים בעודה משתמשת בתקע המטען ככרית עבור המכשיר הסלולרי.

כשהיא עושה זאת, היא מטריחה את הגידים לכפיפה, ועם הזמן יוצרת נתק פנימי בהם. ולא ע"י משיכת הכבל.

בגלל שהשרוול המתכווץ דק, הוא לא משפר בהרבה את הסיכוי של הגידים נגד אשתו של אלעד.

האופציה העבה יותר מקטינה משמעותית את האפשרות לכופף את הכבל, ובכך הגידים ישרדו יותר זמן לפני שיצטרפו אל שלושת אחיהם שלא שרדו את המערכה, וכיום נמצאים במגירה של אלעד.

מצידי שאלעד ירכיב צינור דלק מגומי בקוטר 6 מילימטר לכול אורך הכבל.

רק צריך לחתוך אותו לכול האורך.

בכול מקרה לאף אחד אין מכונה מתאימה לעטיפת הכבל בבידוד הגנה מתאים ללא חיתוך של הכבל לכן זה לא מעשי.

אם זה אפשרי כולנו נפנה לאישתך ונעמוד בתור שתעטוף לנו את הכבל.

פורסם
אבל אמרתי אל תשאלו אותי למה :oops:

לא זכור לי שמישהו שאל למה :lol:

ומרק, היא עדיין לא אישתי.

אני לא אומר שמה שחברה שלי עשתה זה התוצר המושלם, אבל בחיבורים בין הכבל לתקעים היא נתנה פיתרון הרבה יותר טוב, כי כך אפשר לכופף פחות את הכבל, וזה נותן מענה מצוין לבעיה של המטענים של אלעד.

אני לא חושב שהיא חתכה את הכבל, ואין לי מושג איך קוראים לחתיכת גומי הזאת, או אם החתיכת גומי הזאת מתכווצת או שיוצקים אותה.

פורסם
לא זכור לי שמישהו שאל למה :lol:

ומרק, היא עדיין לא אישתי.

עזוב אותך משטויות...תציע לה נישואים.:-)

כמה נשים אתה מכיר שיודעות לשפר כבלים לטעינה של טלפונים סלולארים ?

פורסם

לפי כל ה SOLD OUT נראה שהולך לו טוב.

ד"א שאלתי אותה מה מתחבא שם בין השרוול המתכווץ למטען, ואיך לעזאזל זה בקוטר אחיד.

היא אמרה שלקחה שרוול מתכווץ שהקוטר שלו אחרי הכיווץ גדול יותר מהקוטר של המטען, וברווח דחפה PRC.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חודשיים וחצי חלפו מאז פתחתי את השרשור הזה, והמטען של רמי לוי התפגר. כמו כל אלה שקדמו לו, גם הפעם זה בא בהדרגה: בהתחלה הוא פה ושם היה מתנתק ועם הזמן זה התגבר עד שלבסוף הוא כלל לא הטעין.

יש לציין שהפעם היו לו חיים נוחים והוא לא טעם את נחת זרועה הענוגה של אשתי.

קפצתי אתמול לסניף רמי לוי הקרוב, ניגשתי לקופה הראשית והסברתי לקופאית את סיבת הגעתי. הגברת צ'יק צ'ק שלחה אותי למדף לקחת לעצמי מטען אחר ושחררה אותי לדרכי.

עוד סיבה מצויינת לשלם קצת יותר ולקנות בארץ אצל נותן שירות שעומד מאחורי המוצר שלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...