Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החיפוש אחר המטען המושלם לסמסונג במחיר סביר

אלעד
שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אל תשאלו אותי למה - יש לי בבית שלושה מטענים מקוריים של סמסונג מתוכם רק אחד נותר עדיין פעיל, בעוד השניים האחרים יצאו מכלל פעולה לאחר שחל נתק כלשהו בחיבור בין החוט לבין המיקרו USB.

כמו כל ישראלי טוב פניתי לאיביי ורכשתי מטען מקורי - או כך לפחות היה כתוב - תמורת $2.50. המטען הזה עבד כמה ימים עד שגם הוא החל להראות סימני גסיסה מאותו חיבור ארור.

בצר לי פניתי שוב לאיביי והפעם הצטיידתי במטען של HTC, בהנחה שהכיתוב עליו אותנטי. בחרתי דווקא בו כי החוט שלו, בניגוד לזה שנמצא במטענים של סמסונג, עבה יותר ולכן כנראה גם עמיד יותר.

כמה שבועות הוא עבד בסדר, עד ששוב הסיפור חזר על עצמו. הפעם הוא עבד קצת יותר והיה יעיל בעיקר כשהחוט הונח בצורה מסויימת, עד שבשבוע האחרון גם הוא גסס סופית.

לאחר ארבעה מטענים שמתו מאותו תסמין החלטתי לרכוש מטען שמתחבר לקיר אבל במקום חוט יש לו יציאת USB. כך, כאשר להבא הבעיה תחזור על עצמה, כל שאצטרך להחליף יהיה כבל ה-USB בלבד, וזה בדיוק מה שמביא אותי לאחר ההקדמה החופרת הזאת לעצם הסיפור:

את זה שאפשר להשיג מטענים באתרים כדוגמת דיל אקסטרים במחירים אפסיים אני כבר יודע, אלא שאני צריך מטען כאן ועכשיו. זה ממש לא לעניין להסתמך רק על המטען שבמכונית.

במסגרת העבודה יצא לי לשהות באיזור צומת ביל"ו. מצאתי לי חצי שעה פנויה וקפצתי לביל"ו סנטר במטרה לרכוש לעצמי מטען ולקבל אותו באופן מיידי. החנות הראשונה אליה נכנסתי היתה אוטו דיפו. מטען כמו שאני מחפש בכלל אין על המדף, רק את המטענים הרגילים שאכזבו פעם אחר פעם. והמחיר? 80 ש"ח. תודה, אבל אם אני כבר ממילא מתכוון להוציא כזה סכום מופרך על מטען, לפחות שהוא יהיה מהסוג שאני מחפש.

תחנה הבאה: קרביץ. קיבלתי שידור חוזר של הסיפור מאוטו דיפו. יצאתי מהחנות וגיליתי במרחק קצר דוכן לממכר ציוד לטלפונים. המוכר הציע לי מטען-מדבקה סיני גדול במחיר של כ-50 ש"ח, ולצדו מטען זהה לזה המקורי של סמסונג, אבל עם יציאת USB בדיוק כפי שאני רוצה במחיר 60 ש"ח, לא כולל כבל. אמרתי תודה והמשכתי לסייר.

אצל אייס המחירים נעו סביב 80 ש"ח, וגם כאן כלל לא היה מטען עם יציאת USB.

בחנות האביזרים לסלולר שנמצאת ליד אייס הציעו לי את שני המטענים שהיו בדוכן: מטען המדבקה ב-40 ש"ח והתואם-מקורי USB ב-50 ש"ח. היד כבר החלה לעשות את דרכה בהשלמה לכיס כדי להוציא את הארנק, רק שלפני שהיא הספיקה להגיע שאלתי כמה יעלה לי כבל מיקרו USB. כשהמוכר השיב שמחירו של כבל באורך רגיל, לא ארוך במיוחד, הוא 40 ש"ח, היד נעצרה ושבה למקומה.

הלאה: דינמיקה סלולר. מוכרים רק את מטען המדבקה הסיני במחיר מדהים של 60 ש"ח. אין שום סיבה לתת להם פרמיה של 20 ש"ח כשבמרחק 70 מ' מהם בחנות האביזרים נמכרת אותה סחורה בדיוק.

בדרכי החוצה ממרכז הקניות גיליתי שכמעט פיספסתי את החנות של באג ועצרתי לראות מה יש להם להציע. אז יש להם מטענים משני הסוגים. בחיי שמרוב יאוש כבר כמעט נמלכתי בדעתי ורכשתי את המטען עם יציאת ה-USB, אלא שבדיוק אזלו להם הכבלים וכידוע לא ניתן לעשות משהו עם המטען ללא כבל.

בדרך הביתה אני נוסע על 431 עד למחלף ענבה ועובר לכביש 6 לכיוון צפון. בהבלחה של רגע נזכרתי שבמרחק 3 דקות נסיעה משם יש סניף של רמי לוי במודיעין ואולי יש אצלו איזו הפתעה. מצאתי תוך זמן קצר את המעמד של אביזרי הסלולר, וראו זה פלא: אותו מטען-מדבקה סיני נמכר כאן תמורת 30 ש"ח בלבד, כמובן שעם אחריות.

ההתרוצצויות עשו אותי צמא, אז חוץ מהמטען יצאתי גם עם רביעיית פאקה-פרמן. את אחד הבקבוקים הכנסתי לתא המקורר של הבראבו, את המזגן כיוונתי לקירור מקסימלי ועד שהגעתי הביתה כל שנותר לי לעשות זה להכניס את הטלפון להטענה, לפתוח את הבקבוק ולהתחיל את סוף השבוע עם טלפון טעון ובירה צ'כית צוננת :beerchug:

לסיכום, בהנחה שהגעתם עד לפה: אביזרים לטלפון נייד רוכשים בארץ רק אצל רמי לוי. אין לי ספק בכך שהוא עושה רווח עצום עליהם, אבל ביחס לשאר השוק המחירים שלו באמת הכי נמוכים ובנוסף הם גם לחלוטין סבירים. שיהיה לו לבריאות.

על רכישת מטענים מאיביי אינני ממליץ, ולו רק מפני שאין שום אחריות. אם כבר, אפשר להשיג (כנראה) את אותה סחורה בערך באותם מחירים אפסיים בדיל אקסטרים, רק שהם גם נותנים אחריות - לא שיצא לי עוד לממש אותה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ברור לי למה המטענים שלך מתקלקלים, יש לי בבית מטען ישן של LG עם שקע מיקרו-USB שמטעין לי מצויין את המוטורולה, וגם מטען אחר פשוט (יציאת USB רגילה) עם כבל USB שבצידו השני מיקרו-USB ולא זכור לי שבשנה וחצי האחרונות (מאז שיש לי את המוטורולה) הם הציקו לי.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכשל בהם אינו בשנאי עצמו אלא במחבר, שמתנתק מהחוט. מכיון שאין שום דרך לפתוח את המחבר ולסדר בתוכו את החוטים, משמעות הכשל הזה היא גזר דין מוות עבור המטען כולו.

כשזה הוא המצב, אינני רואה כל הצדקה לשלם עבור מטען כלשהו סכום דו-ספרתי שנמצא בצד הגבוה של הסקאלה, ועוד יותר מכך אין שום הצדקה לשלם עבור פאקינג כבל מיקרו USB באורך סטנדרטי מחיר של מטען שלם.

יש גבול לחוצפה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסקיילס מוכרים מטען מקורי של סמסונג ב-50 שקלים.

לי אבד המטען של המכשיר שלי (HTC) למזלי המטענים של מכשירי אנדרואיד הם כלליים אז היה לי את המטען של הגלקסי שהחזיר את נשמתו לבורא עקב נפילה לדלי מים, אז עד היום אני משתמש במטען הזה בלי שום תקלות.

תתרחקו מאופיס דיפו, קרביץ, אוטו דיפו וכל הרשתות שידועות במחירים יקרים.

תקנו רק מרשתות שהן ידועות שיותר זולות בשוק כמו אייבורי, KSP ובסט מובייל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמ'ע, אולי אתם מתעללים בכבלים של המטענים.

לי יש בבית מטען מקורי של אפל+כבל USB כבר יותר מ-3 שנים שעובדים כמו סוס.

אני מציע לך לקנות בידוד מתכווץ ולהשחיל אותו על המקומות הרגישים של הכבל כפי שעשיתי אנוכי לפני שבועיים.

אני אעלה צילום היום בערב של השכלול :-)

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהבתי את הסיפור! במיוחד הקטע עם הבירה :)

תודה על סקר השוק. מידע חשוב מאוד.

גם לי היה סרט קשה בבית עם מטענים שונים. בסוף אני מטעין בכבל USB מחובר למחשב.

בעבודה אני מטעין באמצעות מטען מיקרו-USB של מוטורולה עם תקע ערוך שנכנס עד הסוף למכשיר ומטעין בלי שום בעיה,

במיוחד כשאני עובר עליו כל כמה דקות עם הגלגלים של כיסא העבודה שלי.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק הדלק שבזבזת על החיפושים עלה לך יותר מהמטען הכי יקר.

נוסיף לזה את הזמן שבזבזת, בהנחה שהזמן שלך שווה כסף - אז בכלל.

הפלא הישראלי בהתגלמותו (אל תיקח את זה אישית, זאת מגמה עממית).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל ההתרוצצות בין החנויות היתה ברגל בתוך מתחם ביל"ו סנטר בזמן שהרכב חנה, וכאמור ארכה חצי שעה.

אם כבר, עלות הדלק העודפת היתה בנסיעה ממחלף ענבה עד לרמי לוי במודיעין ובחזרה - משהו כמו 3 דקות לכל כיוון. וגם אם במקום 3 דקות זה היה 30 דקות, עדיין הדלק לא עולה לי.

סה"כ הפער בין המוצר היקר ביותר לבין זה שרכשתי עומד על 60 ש"ח. שכל אחד יעשה את החשבון שלו האם זה שווה לו - לי זה שווה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשקיבלתי את ה-SGSII מהעבודה רכשתי קיט של מטען חיצוני עם שתי סוללות ב-10 דולר, בהמשך גם כמה מהקולגות רכשו לעצמם כאלה. נכון לעכשיו לאחר כמה חודשי שימוש, אפס תקלות. בנוסף קניתי גם dock שמחובר למחשב וטוען את הטלפון כשאני במשרד, הוא עלה 3 דולר וגם כן מתפקד סבבה.

אינני יודע מהיכן אתה רוכש את האביזרים שלך, אבל אולי כדאי פשוט לחפש ספק מוצלח יותר. (או להפסיק לתת לכלב ללעוס את הכבל)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי מישהו יכול לנפץ את המיתוס הזה , באם הוא קיים?

אני מפחד לרכוש מטענים מDX או איביי , מכיוון שפעם אחת לחבר בעבודה נהרס הטלפון בגלל מטען סיני (או אולי ממשהו אחר , אבל זה קרה שהיה מחובר לחשמל)

יש איפה להזהר פה?

בנוסף , האם זה בטוח לחבר כבל mini usb למטען של APPLE?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאתה מנתק את כבל מהטלפון, תחזיק מהמחבר עצמו, לא מהכבל. אורך חיים מובטח.

כך שרד לי כבל (+ מטען) של HTC קרוב לשלוש שנים עד שהגלאקסי נקסוס בצעד גזעני (שזה מוזר, הם שניהם דרום קוריאנים) שרף לי את המחבר עצמו בפיגוע התאבדות שלקח גם את חיבור המיקרו USB על הנקסוס. אבל זה סיפור לשרשור אחר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר. אני עושה את זה כשאני קופץ להורים - יש להם אייפד ואייפון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי מישהו יכול לנפץ את המיתוס הזה , באם הוא קיים?

אני מפחד לרכוש מטענים מDX או איביי , מכיוון שפעם אחת לחבר בעבודה נהרס הטלפון בגלל מטען סיני (או אולי ממשהו אחר , אבל זה קרה שהיה מחובר לחשמל)

יש איפה להזהר פה?

למטען של אפל יש שקע USB רגיל.

בגלל הבדלים מסויימים ייתכן שקצב הטעינה עשוי להיות שונה מאשר המטען המקורי של סמסונג.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזוי, גם לי אותה בעייה, נפתרה עם המטען שרכשץי מרמי לוי, לי עלה 29 ש"ח, הוא עובד ללא בעיות כבר חצי שנה והיתרון שיש לו תאורת חיווי

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למטען של אפל יש שקע USB רגיל.

בגלל הבדלים מסויימים ייתכן שקצב הטעינה עשוי להיות שונה מאשר המטען המקורי של סמסונג.

א. אני מדבר על הצד השני של הכבל , מצידו אחד USB והשני MINI.

ב. לא מפריע לי הקצב , מפריע לי שלא יישרף המכשיר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...