Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק לחלוטין! עזבו אותכם רגע רק מרוק כבד או מטאל, ג'יימס משמו בחיים לא היה יכול לבצע קטע כזה:

לא מבחינת יכולת ווקאלית נטו, לא מבחינת רגש, כלום.

וקירק הוא גיטריסט די משעמם בתכלס. יש לו כמה סולואים מוצלחים, אבל ככלל הוא רחוק מאוד מהרמה של פטרוצ'י או סטיב מורס או הרבה אנשים אחרים.

אם כבר פטרוצ'י,

אז בכלל Dream Theater מבחינתי עולה על שתי אלו ברמה של המוזיקה שהם מייצרים.

מבחינתי הם מעיין Queen מודרנית ו"כבדה" יותר :-D

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה עבודת גיטרה מעולה וצלילים אדירים.

http://www.youtube.com/watch?v=Nba3Tr_GLZU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
איזה עבודת גיטרה מעולה וצלילים אדירים.

Nba3Tr_GLZU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:-D

+1

(5 תווים!)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

וואו,מזכיר לי את התקופה שהייתי ילד...כל החדר שלי היה מפוצץ בפוסטרים של איירון,מגד'ת,גולגולות ומה לא....חחח

נראה לי שבאיזה שלב הההורים שלי חשבו שאני בכת השטן או משהו,רק שזה התנגש עם העובדה שבכלל לא הקשבתי למוזיקה הזאת.

קניתי את הפוסטרים רק בגלל הציורים המדהימים....

IRON.jpg

פורסם
אם כבר פטרוצ'י,

אז בכלל Dream Theater מבחינתי עולה על שתי אלו ברמה של המוזיקה שהם מייצרים.

מבחינתי הם מעיין Queen מודרנית ו"כבדה" יותר :-D

כן יש להם משהו שמזכיר קצת את queen, לפחות ב-scenes וimages and words (ואני לא אוהב את שאר האלבומים שלהם באמת :) )

אין ספק שגם אם נעזוב את הטכניקה והוירטואוזיות, גם כמלחינים הם עושים דברים הרבה יותר מתקדמים. בגלל זה אני גם מאוד אוהב את images and words ולדעתי זה באמת בין 10 האלבומים הכי טובים אי פעם בערך... הכל שם מושלם, מתכנון הסאונד, ששם את פורטנוי בפרונט, דרך השירים עצמם ועד לסולואים המאוד מדוייקים של פטרוצ'י :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אכן אלו שני אלבומים שגם אני מאוד אוהב.

סצנות מזכרון (נשמע גרוע בעברית, נכון? :roll:) אחד האלבומים הטובים מבחינתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא שופט מבחינה מוזיקלית, אבל מבחינת התותחיות-

לסולן של איירון מיידן יש טעם מוזיקלי מצויין, תואר אוניבריסטאי בהצטיינות ואפילו רישיון טיס!

קשה לנצח את זה :-P

פורסם
וואו,מזכיר לי את התקופה שהייתי ילד...כל החדר שלי היה מפוצץ בפוסטרים של איירון,מגד'ת,גולגולות ומה לא....חחח

נראה לי שבאיזה שלב הההורים שלי חשבו שאני בכת השטן או משהו,רק שזה התנגש עם העובדה שבכלל לא הקשבתי למוזיקה הזאת.

קניתי את הפוסטרים רק בגלל הציורים המדהימים....

זה מה שאני חשבתי כל השנים ולכן התרחקתי מהם וממטליקה. עם השנים הבנתי שלא כך הדבר. רק לאחרונה לפני כמה חודשים התחלתי להקשיב לאיירון. אני לא אומר שכל שיר שלהם הוא להיט מס אחד אבל בהחלט יש להם לא מעט להיטים. מי שמעריך כישרון ניגון על גיטרות, עבודת תופים טובה ומילים עם משמעות לא יכול שלא להתפעל מהיצירות שלהם.

http://www.youtube.com/watch?v=_CaSgow3NPE דרך יוטיוב

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מאיפה להתחיל ? :wink:

מבחינת רמה טכנית , כתיבה , יכולות מקצועיות של חברי ההרכב ומיקום בדפי ההיסטוריה - מטאליקה לוקחת בגדול .

באופן אישי יותר קל עבורי להאזין למטאליקה .

קודם כל, תיקנתי לך את ההודעה. אל תעשה פאדיחות כאלו, זה בהחלט לא לעניין :lol: .

מבחינת רמה טכנית וכתיבה, יש מישהו שלוקח את ג'ימס הטפילד? הצחקת אותי לאללה וסליחה מראש, על הניסוח הילדותי משהו.

נכון, לא מעט נכתב על קירק שהוא סה"כ גיטריסט מהיר ותו לא, ורמת האילתור שלו במעט לוקה בחסר ואת זה אני כותב בתור גיטריסט חובבן, שראה לא מעט הופעות של מטלאיקה (ביוטיוב, אבל עדיין...).

גיי'מס הוא מלחין בחסד, מוזיקאי ענק עם הרבה feel והשיר הכ"כ ידוע ומאוס Nothing Else Matters, ממחיש זאת במדוייק. נכון שהיו/ישנן טענות לגבי המקור, אבל וואו, פשוט וואו. לנגן אותו ולבכות.

פורסם

התפזרתם, התחלתם מלהשוות אגסים לתפוחים ועברתם לאבטיחים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
.

מבחינת רמה טכנית וכתיבה, יש מישהו שלוקח את ג'ימס הטפילד? הצחקת אותי לאללה וסליחה מראש, על הניסוח הילדותי משהו.

אקסל רוז עובר אותו כשהוא רכוב על קלנועית תוך כדי הנפת אצבע משולשת לעברו ... 8):wink:

גיי'מס הוא מלחין בחסד, מוזיקאי ענק עם הרבה feel והשיר הכ"כ ידוע ומאוס Nothing Else Matters, ממחיש זאת במדוייק. נכון שהיו/ישנן טענות לגבי המקור, אבל וואו, פשוט וואו. לנגן אותו ולבכות.

למטאליקה יש מס' לחנים מוצלחים מאוד ,

מעבר לאלבום השחור התחברתי מאוד דווקא לבלדות השקטות יותר שלהם

כמו hero of the day או mama said.

ואני חושב שאין הרבה להקות רוק כבד שהצליחו להפיק "המנונים" כמו מטאליקה,

לכן מגיע להם שאפו .

ועוד הערה באדום.

נ.ב

יש לי אלבום סולו של ברוס דיקינסון , לא זוכר איזה . אשמח למסור אותו בחינם למי שמעוניין .

Gn'f'R

פורסם

images?q=tbn:ANd9GcS-AjhKfbLed92TVNRsyTvykER_8moktBDFKI1mDrT8N01ZqhBm

הנה תמונה מגוגל של העטיפה .

אני גר בערד , אם אתה מעוניין (אליה) תשלח לי כתובתך ואשלח לך את הדיסק .

הדיסק במצב חדש , יד ראשונה מפרוקטולוג מומחה.

Gn'f'R

פורסם

תותח אתה, תודה. אני כרגע מאזין ל GNR בקישור שלך אגב. נחמד להיזכר..:wink:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...