Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התפנצ'רתי אבל התחדשתי

tzvipper
שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

תמיד הייתה לי חיבה מיוחדת למותג מרצדס. היו לי שני דורות של E קלאס, אבל תמיד רציתי משהו יותר.

הS קלאס החדשה והW220 לא ממש מדברות עליי, הW220 קטנה מידי ולא מרגישה כמו S אלא יותר כמו C על סטרואידים.

אני אהבתי הכי תמיד את W140, המרצדס של האוליגרחים.

הבעייה שרובן בארץ שחוטות ועם מנוע חלש. מנוע 320 לרכב הזה קטן מידי ו500 בנאלי מידי. אני רוצה יותר. אני יודע שזאת עם 12 צילינדר צמאה מאוד וגם יקרה מאוד לאחזקה, קשה להחזיק חלפים, אבל היי - חיים רק פעם אחת.

אז התחדשתי (או התיישנתי - תלוי איך מסתכלים על זה) בW140 עם מנוע 12 צילינדר. אבל כך רצה הגורל גם התפנצ'רתי איתה.

אז הקץ' הוא שהמרצדס הזאת חונה על המדף ולא מפחדת מעליית מחירי הדלק וממחירי חלפים. מזל שלמרצדס הזאת צמיגים מגומי מלא והפנצ'ר הוא למעשה מחסור אוטנטי בסמל החזית.

01.JPG

02.JPG

03.JPG

04.JPG

05.JPG

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה. צינזרתי לוחית רישוי כי ככה זה ניראה יותר אוטנטי כאילו הלוחית ישראלית. :D

הדגם כל כך מדוייק שמקרוב ניראה כמו רכב אמיתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואני חשבתי שהבחור על אופנוע בא לעזור לדחוף את הרכב חזרה לכביש, הרי הרכב התחפר מאט.

בלי סמל זה יותר אוטנטי. ;)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טיפול דיטיילינג דחוף!

הצבע מלא סווירלים ומהצבע של בנץ ניתן להוציא ברק ברמות אחרות...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין זמן לדיטיילינג, הרכב משמש כל הזמן לעבודה. בעבר מרצדסים כאלה השתתפו בפעילות שונה של האוליגרכים ולפעמים גם נתקלו באמבוש.

באותה תקופה הייתה חשיבות רבה לתא המטען הענק שהיה לרכב הזה.

06.JPG

07.JPG

08.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:shock:

אתה נשוי ידידי?

נשוי ומשועמם לא סותרים :D

אהבתי את המכונית מאוד!!!

(את המשחקים שלך איתה טיפה פחות)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפה, אהבתי.

צוות ההפקה בחברתנו- לא אמ. גי. אם, התרשמנו מפועלך ואנו מתכבדים להזמינך לשחזור סצינות מ"רונין". אנו בחברת לא אמ. גי. אם , תמיד חשנו שהסרט ההוא לא מספיק אקסטרים[אפילו לא זוכרים אם בנוסף לאיי 8 היתה שם במוו או משהו אחר]

לחילופין, נסתפק בינתיים בצילומי מכוניות בהיגוי יתר סטטי, כמקובל במגזינים מסוימים.

נ.ב חשוב לשמור עלויות נמוכות, נסיון שלי לביים פרק של קופ גיר עם דגמים כשל עקב דרישות שכר מופרזות. בהצלחווה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...