Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבטת מאוד האם כדאי לקנות אוטו ניסאן מיקרה מ-2008 (88000 ק"מ), כאשר בבדיקה במכון טסט אין נמצא שיש צורך להחליף את הגיר, *מחליפים את הגיר ומקבלים שנתיים אחריות עליו ועל המנוע מהמגרש שממנו שאני רוצה לקנות את הניסאן,

האם כדאי לקנות את האוטו?

ובכלל האם זה אמור להדאיג אותי כאשר במגרש מכוניות, המוכר התעקש שהבדיקה תעשה במכון טסט איו?

אני רציתי לערוך את הטסט במכון הדרום

פורסם
אני מתלבטת מאוד האם כדאי לקנות אוטו ניסאן מיקרה מ-2008 (88000 ק"מ), כאשר בבדיקה במכון טסט אין נמצא שיש צורך להחליף את הגיר, *מחליפים את הגיר ומקבלים שנתיים אחריות עליו ועל המנוע מהמגרש שממנו שאני רוצה לקנות את הניסאן,

האם כדאי לקנות את האוטו?

ובכלל האם זה אמור להדאיג אותי כאשר במגרש מכוניות, המוכר התעקש שהבדיקה תעשה במכון טסט איו?

אני רציתי לערוך את הטסט במכון הדרום

כן זה אמור להדליק לך פרוזקטור ולא נורה. אם המוכר לא מסכים לבדיקה במכון שאת רוצה - תאמרי שלום יפה ועברי הלאה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

1. אל תקני ממגרש.

2. אל תקני ממגרש.

3. אל תקני ממגרש... אלא אם מדובר במגרש גדול של אחת מחברות הליסינג המוכרות וגם אז המלצתי, תזהרי.

4. לרכב יפני עם 88K ק"מ בדרך כלל לא הולך גיר, כנראה שמונה הק"מ לא "מדוייק" או שהרכב עבר התעללות.

5. אל תקני ממגרש.

6. זה לא אומר שכשקונים רכב מיד פרטית אין מקרי רמאות.

חפשי רכב פרטי שמור, העזרי בחבר מבין, כמות מקרי הרמאות גדולה וחבל שתפלי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כמו שנאמר - יש פה דברים הזויים.

אפילו AL4 (גיר אוטומטי שבשימוש במכוניות צרפתיות, גיר לא אמין במיוחד) לא מתקלקל אחריי 88 אלף ק"מ.

יש סיכוי טוב שנגעו בק"מ והק"מ הוא לא 88 אלף ק"מ, אולי 188 אלף ק"מ.

מעבר לכך אין הרבה מיקרות פרטיות, צריך לבדוק שהיא באמת פרטית ולא איזו קומבינה. רובן היו בליסינג או השכרה.

לגביי מכון בדיקות - מחשיד עוד יותר. לבעל רכב שאין לו מה להסתיר, אין שום אינטרס שתקח את הרכב למכון ספציפי. למי שיש מה להסתיר (או יותר נכון יש לו קומבינות במכון מסוים) ישלח אותך למקום מסוים.

לא חסרות מיקרות בחברות ההשכרה והליסינג (האחרונות שביניהן מהצורה הקודמת) ובקרסו טרייד אין.

בטוח אלו מכוניות יותר נורמליות, ויהיה גם גילוי נאות, ייתנו לקחת את הרכב לאיזה מכון בדיקה שרוצים וגם לא יצטרכו להחליף גיר שזה דבר מחשיד במילא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

1. גיר יכול להתקלקל גם אחרי 50000 ק"מ. תלוי איך התנהגו אליו.

2. גם משפצי גיר, גם הטובים שבהם - לא ייתנו לך אחריות לשנתיים (מקסימום שנה, וגם זה נדיר).

3. לא להכניס את הראש למיטה חולה !

4. רק בשביל הסקרנות - מה המחיר ?

5. לברוח משם ומהר.

alfa 156 2.5.

פורסם

לקנות מפרטי זה כאב ראש,ואם את לא מחפשת דגם ספציפי ונדיר אין שום דבר פסול בלקנות מחברת ליסינג גדולה ומוכרת.

את מקבלת הנחה יפה בקנייה,יישור קו על חשבונם, אחריות ופריסת תשלומים נוחה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ובכן, תודה רבה על ההענות המהירה והתגובות הרבות, מרגישה יותר טוב עכשיו שביטלתי את העסקה היום בבוקר

מהם המגרשים הגדולים שכדאי ללכת אליהם?

ניסיתי כבר באלדן, לובלינסרי טרייד, אלבר

פורסם

מוכר שמתעקש על מכון בדיקה ספציפי זה סימן יותר מבטוח לקומבינה. כבר זה היה צריך להדליק אצלך את ה-waze על הדרך הביתה, לא נורת אזהרה אפילו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא מצאתי בלובלינסקי משום שאני מחפשת רכב מדגם - ניסאן מיקרה 2005 או מזדה 3 2008

הסיבה שאני מחפשת ספציפית את הדגמים האלו היא בגלל בעיית נכות ברגל שמאל

ורכבים אלו מתאימים

פורסם
לא מצאתי בלובלינסקי משום שאני מחפשת רכב מדגם - ניסאן מיקרה 2005 או מזדה 3 2008

הסיבה שאני מחפשת ספציפית את הדגמים האלו היא בגלל בעיית נכות ברגל שמאל

ורכבים אלו מתאימים

את יכולה לחפש עד אין קץ ניסאן מיקרה 2005 אבל אין אחת כזו-התחילו לייצר את הרכב ממודל 2007.

מאזדה 3 יש בערמות מחברות הליסינג (אלבר/הרץ/אוויס/קל אוטו ועם קצת כושר מיקוח (מה התקציב שלך ?) אפשר להוציא עסקאות מעניינות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לייצר התחילו הרבה לפני (K12 יוצרה מ-2002). לייבא אולי התחילו ב-2007.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

התכוונתי כמובן ,שבישראל השנתון הראשון שעלה על הכביש היה 2007.לא יודע מתי התחילו לייצר את הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...