Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם זה נחשב הרבה?לא זוכר כל כך אם זה כלול גם בבדיקת כל הצנרת.

האם זה נחשב יקר בשביל הבדיקה או שזה סביר?תודה.

לדעתי לא יקר.

זו עלות זמן העבודה של המוסך,זה מחיר של "ביקור" טכנאי.

בד"כ במוסכים, ה"בוקר טוב", זה 150 ש"ח.

תמיד אפשר למצוא יותר בזול.

פורסם
האם זה נחשב הרבה?לא זוכר כל כך אם זה כלול גם בבדיקת כל הצנרת.

האם זה נחשב יקר בשביל הבדיקה או שזה סביר?תודה.

מה בדקו ואיך?

פורסם

עוד לא בדקו, כבר שלוש שבועות שאני הולך ובא ומשום מה לא יוצא לי לעשות את הבדיקה:roll:.

פשוט קיבלתי הצעת מחיר מאגזוזן טוב.

יש לי עוד שאלה, האם בדיקה ויזואלית של האגזוז מספיקה כדי לקבוע אם הוא תקין או לא או שצריך בדיקה יסודית כי אז זה יעלה לי עוד כסף כנראה, אבל אני פשוט רוצה לבדוק את כל הצנרת שמרעישה גם ככה, אולי זה הממיר אולי זה מכה שהאגזוז חטף, בכל מקרה רעשים מעצבנים.

פורסם
עוד לא בדקו, כבר שלוש שבועות שאני הולך ובא ומשום מה לא יוצא לי לעשות את הבדיקה:roll:.

פשוט קיבלתי הצעת מחיר מאגזוזן טוב.

יש לי עוד שאלה, האם בדיקה ויזואלית של האגזוז מספיקה כדי לקבוע אם הוא תקין או לא או שצריך בדיקה יסודית כי אז זה יעלה לי עוד כסף כנראה, אבל אני פשוט רוצה לבדוק את כל הצנרת שמרעישה גם ככה, אולי זה הממיר אולי זה מכה שהאגזוז חטף, בכל מקרה רעשים מעצבנים.

אם אתה גר באיזור נתניה תיגש ל "שבתאי אגזוזים" באזה"ת הישן. הבנאדם פשוט,צדיק וכנה ברמות =לא נראה לי שהוא ייגבה כסף על בדיקה (ככה לפחות אני מכיר אותו.

דבר שני, ממיר בודקים ב 2 בדיקות עיקריות:

א. בבדיקת דיאגנוסטיקה ממוחשבת (בד' מחשב) עלות של כ 200 ש"ח ויש מקומות שאם אתה מבצע את העבודה אצלם הסכום יקוזז לך מעלות התיקון.

ב כשהממיר מפורק, מנערים אותו. הוא בנוי בפנים כמו "כוורת" אם אתה שומע רעשים חריגים סימן שהוא פגום.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

אבל יש עוד שיטות כמו בדיקת 4 גזים וכו'?

איך אני יודע שבבדיקה שעולה 150-200 שקל אני אקבל 100 אחוז אמת על המצב של הממיר?

בהנחה שהאנשים סופר אמינים והכל טוב ויפה, מדבר מבחינת הבדיקה עצמה.

פורסם

https://www.youtube.com/watch?v=IzyvL5tQLzU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זאת בדיקה ממש טובה של הממיר וככה אתה יודע בדיוק אם הוא סתום,

בדקו לי את הממיר מספר פעמים, דפקו לי עליו שמעו שהוא טיפה מקרקש, בדקו לי 4 גזים וככה וככה ודאווין אחד גדול ואז בסוף אמרתי יאללה תחליפו לי, 450 ש"ח הנזק עם עבודה, אבל עכשיו הצריכה השתפרה, פחות רעש, וטיפ טיפה יותר הספק.

אבל עכשיו יש לי עוד דוד אחורי סתום (ומפורק אתה שומע שאתה נותן לו דפיקות) אז צריך להחליף אותו ואני חושב לשים דוד זרימה חופשית שלא יעשה יותר מדי רעש.

עכשיו אני בחיפושים אחר משהו יד שניה.

פורסם

יש איזה משהו שאני יכול לעשות לבד לפני שאני הולך לאגזוזן?

לרדת מתחת לאוטו ולדפוק באיזה משהו?

זה נשמע מזכוכיסטי, אבל אני מקווה מאוד שהממיר סתום.

בגלל שהאוטו מטופל והוא פשוט לא סוחב, במיוחד בעליות, אם הממיר סתום הכל "מתבהר", אם לא, זה סיפור.

• תוכן חדש...