Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לשדרג את הרמקולים הקיימים ברכב. המצב היום הוא 6 רמקולים מקוריים שאין לי שום פרטים עליהם.

2 אחורים, 2 קדמיים - 4" ו-2 טוויטרים.

המערכת מקורית ותישאר ככה בזמן הקרוב.

איכות הצליל בינונית מינוס ואני מעוניין לשפר אותה, אבל לא צריך להגזים. אין לי דרישות כאלו גבוהות, אין לי תקציב גבוה והאוזן שלי לא משהו. כמו כן, יש תחושה שעיקר הסאונד מגיע מאחורה, למרות שבכיוונון המערכת מוגדר 50/50.

מס' שאלות:

1. האם הקדמיים שלי הם קומפוננט או רמקולים רגילים?

2. האם השקעה בחיווט חדש תשפיע על הצליל אם לא משדרגים את המערכת?

3. האם מישהו יודע מהי המערכת המקורית המותקנת ברכב (לא שודרגה אצל היצרן)?

4. האם תשתנה בחירת הרמקולים אם אני לא מתכוון להתקין מגבר?

תודה לכולם

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

עד כמה שידוע לי גם בסדרה אחת - יש לך שישה רמקולים מקדימה ולא 4 כמו שאתה חושב

אם תבדוק מתחת לאזור המושבים - האם אתה מוצא במקרה מידבאסים ברצפה? -> לדעתי אתה אמור למצוא אותם.

תריץ חיפוש על היבואן של GLADEN ו MOSCONI כאן בארץ (נמצאים בהרצליה) - יש להם פתרונות מובנים לבימריות - יתכן ולך זה יספיק מעל ומעבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז אני די בטוח שיש מוצרים מבית GLADEN שהם מספיק טובים עבור פותח השרשיר והם ניתנים להחלפה בקלות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...