Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

תראה, הכי טוב, קח תרכב למוסך רגיל ובקש שיבדקו לך את מצב מכלולי הרכב , תסגור עם איזה מוסך(לא מורשה כי יקרעו אותך במחיר), תבקש שיאמרו לך בכלליות מה מצב הרכב וכמה יעלה לך לעשות יישור קו יסודי כדיי שתקבל תמונה לגבי מצב הרכב מלבד הבדיקה במכון שלגבי אמינותה קשה לי להתייחס.

פורסם

אחי אם אתה רוצה אני יכול להביא לך מספר של מישהו שמוכר מגאן קופה צהובה שנת 97 ממש שמורה ומושקעת( חצאיות פגושים מדבקות ועוד כמה דברים שאני לא ממש זוכר ) הוא גר בב"ש אז אם אתה רוצה שלח לי הודעה פרטית ונדבר

ובקשר לרכב מהמגרש זה נראה שווה בכללי אבל תנסה להוסיף בחוזה שאם בחודש או בחודשיים הראשונים אתה מגלה דברים שהוא לא אמר לך או שחצי רכב מתקלקל אז הוא לוקח עליו את האחריות לתקן את הכל

ואם הוא באמת יודע שאין ברכב כל כך הרבה בעיות הוא יסכים לחתום על זה כי הוא יודע שהוא מוכר לך רכב טוב ולא סתם זבל

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אין לי סוחר במשפחה, למען האמת אני לא מכיר אף סוחר.

אני מניח שלא כולם אנשים רמאים ובטח שלא כולם חלאות. אין ספק שיש חלאות אבל אין צורך להכליל.

אוטו דיל = סוחרי רכב.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תראו אני לא רוצה ליגלוש מנושא המקורי אבל...

אני כבר מזמן הבנתי שאין מציאות בחיים האלה-לכל דבר יש מחיר

אם קונים בזול-יש סיבה או שהרכב בעייתי,תאונה,תקלה אז אני מעדיף לשלם מחיר סביר וקבל משהו טוב

וזוהי ההשקפה שלי-אני לא חושב שכולם צריכים לקבל אותה, אבל אנחנו מקבלים תמורה למה שאנחנו משלמים וככה זה.

ושאמרתי ישרים התכוונתי לכך שלקחנו את הרכב לבדיקה ולא קיבלנו תוצאות רחוקות ממה שאמרו לנו וממה שאני רגיל לשמוע בבדיקות לפני קניה-ועוד אתה מקבל אחריות לכמה חודשים על הרכב אז מה כבר אפשר עוד לבקש...

יאללה שיהיה לכולנו שנה טובה יותר מהקודמת ורק אושר ובריאות.

פורסם
תראו אני לא רוצה ליגלוש מנושא המקורי אבל...

אני כבר מזמן הבנתי שאין מציאות בחיים האלה-לכל דבר יש מחיר

אם קונים בזול-יש סיבה או שהרכב בעייתי,תאונה,תקלה אז אני מעדיף לשלם מחיר סביר וקבל משהו טוב

וזוהי ההשקפה שלי-אני לא חושב שכולם צריכים לקבל אותה, אבל אנחנו מקבלים תמורה למה שאנחנו משלמים וככה זה.

ושאמרתי ישרים התכוונתי לכך שלקחנו את הרכב לבדיקה ולא קיבלנו תוצאות רחוקות ממה שאמרו לנו וממה שאני רגיל לשמוע בבדיקות לפני קניה-ועוד אתה מקבל אחריות לכמה חודשים על הרכב אז מה כבר אפשר עוד לבקש...

יאללה שיהיה לכולנו שנה טובה יותר מהקודמת ורק אושר ובריאות.

אתה לא מבין.

אני מנסה להסביר לך שזה לא נכון להכליל ולומר שכל הסוחרים הם חלאות. זה לא הוגן הסטיגמה הזאת.

סוחרי רכב הם בד"כ אנשים ריאלים והם יודעים טוב מאוד מה יש להם ביד. רנו מגאן קופה במצב טוב לא נמכרת במחירון על אחת כמה וכמה מגאן עם תאונות וכל מיני קילקולים.

אוטו דיל אולי לא שיקרו אבל אני משוכנע שלא קנית את הרכב במחיר הכי נמוך שיכולת למצוא. חוציזה לגבי האחריות, אל תבנה על זה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...