Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה שעברה שמנו את הילד במעון נעמ"ת, ליד הבית, עם צוות מעולה.

במקומות אלו, כאשר האמא והאבא עובדים, משרד התמ"ת מסבסד את עלות המעון בצורה מכובדת - אם הוכחתם שהכנסתכם לא גבוהה.

אספתי את הניירות (דפי קליטה ורישום, תלושי שכר, הצהרת הורה עצמאי, הצהרת יועץ מס על הכנסות העסק, החתמה של עו"ד וכד'), הגשתי, ואחרי 4 חודשים קיבלתי "דרגת סבסוד" של התמ"ת.

תוך ימים בודדים, קיבלתי את כל ההפרש על 4 החודשים הקודמים בצ'ק מזומן.

עד כאן, הכל סבבה.

השנה חזרתי על התהליך - אממה, בצעד יוצא דופן *אבדו* לי המסמכים שליקטתי.

התחלתי ללקט את המסמכים מחדש, נכנסתי לתקופות עמוסות יותר ועמוסות פחות, והעסק נגרר עד עכשיו (8 חודשים).

א-מ-מ-ה (!!!), משרד התמ"ת מצא השנה דרך חדשה "להעניש" אותי עם הכסף שלי:

בזמן הזה ששילמנו את התשלום המלא בכל חודש, הם אינם מוכנים לזכות רטרואקטיבית את ההפרשים בטענה ש"זו ההנחיה שנתן משרד התמ"ת - וזו הנחיה של השנה הנוכחית, מה שהיה שנה קודמת זה סיפור אחר". הזיכויים שנותנים רטרואקטיבית השנה הם מקסימום חודשיים אחורה.

בקצרה: משרד התמ"ת מצא פרה חולבת חדשה.

הוא, למעשה, מזיין את כל ההורים שחרגו מנובמבר 2012 בכך שהוא אינו מזכה אותם על יותר מחודשיים אחורה, ובכך מכניס את ידו לכיס של האזרחים ופשוט "מעניש" אותם, בכספם. גובים מאנשים כסף (תשלום מלא) בטענה שדרגת סיבסוד הוא משהו שבא להקל עליהם - אבל עושים לנו "זין" עם אצבע האמצעית בכך שהם ממציאים הנחיות וחוקים חדשים כל שנה (מבלי לעדכן אותך כבר בהתחלה, אלא פשוט מוסיפים איזה סעיף קיקיוני וקטן באחד הדפים שמקבלים בערכת ההרשמה לגנים) ובסופו של דבר, גובים מאנשים תשלום מלא וכל הסיבסוד עבור מי שזה באמת מגיע לו וצריך את זה, הוא רק חודשיים אחורה.

כמו בכל משרד ממשלתי, אין עם מי לדבר - זה כמו בצבא, מישהו "מנחית" איזה הפלצה מלמעלה, וכל ה"חיילים" שם למטה צריכים לבצע אותה.

זבל של מדינה - ואח"כ אנשים עוד מתלוננים למה מעלימים מס במדינה המזויינת הזו....

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מזכיר לי את הסאגה שהייתה לי עם הנחת ארנונה בעיריית חיפה.

במשך 3 שנים, כל שנה ניסיתי להביא להם את המליון מסמכים שהם דרשו ובזבזתי יותר כסף וזמן עבודה על המסמכים מאשר על ההנחה, ובסוף לא קיבלתי הנחה.

ולמה לא קיבלתי? כי ההורים שלי היו צריכים שאני אשלם להם על הביטוח הלאומי בתקופה שהם היו בחו"ל אז שלחו לי 1800 ש"ח לחשבון שנתיים לפני זה.

העירייה ראתה את זה כהכנסות וראו שהיה לי חודש אחד מתוך 24 חודשים שבו יש לי הכנסות של יותר מ2000 ש"ח.

והייתי פאקינג סטודנט שצריך לשלם מ2000 ש"ח גם את הלימודים.

זו רק אחת הסיבות שרציתי לרדת מהארץ :evil:

אגב, אחרי זה עברתי לנשר. הם אמרו "אתה סטודנט? מזל טוב, יש לך הנחה אוטומטית".

• תוכן חדש...