Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אישור תנועה זמני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ידוע למישהו על שינוי בתקנות לגבי קבלת אישור תנועה זמני?(יכול להיות שאני כבר לא מעודכן).

ניגשתי היום למשרד הרישוי לקבלת אישור תנועה זמני, האופנוע כבר מופיע כרכב אספנות אך ללא טסט כבר 4 שנים.

בהערות מופיע 1 רכב אספנות 2 לטסט אישור מוסך מורשה. לפי הבנתי ומיכוון שהרכב תקין ובמצב נסיעה אמור הייתי לקבל אישור תנועה זמני עד למוסך לקבלת האישור-רכב מיושן ומשם לטסט. אממה הפקיד גרש אותי משם וטען ש"אסור לנהוג ברכב ללא טסט יש לגרור אותו למוסך ומשם לגרור אותו למכון הטסטים.

לחזור מחר להתעקש? להחליף פקיד? לגרור.....?

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

תחליף פקיד.

בשבוע שעבר עשיתי את הפרוצדורה הזו לרכב שלא היה לו טסט מ2006, קיבלתי אישור תנועה ל48 שעות ונסעתי למוסך ולטסט.

שים לב שחוץ מאישור התנועה הזמני אתה חייב ביטוח בתוקף וכן שאגרת הרישוי תהיה משולמת ע"מ שתהיה מכוסה.

פורסם
תחליף פקיד.

בשבוע שעבר עשיתי את הפרוצדורה הזו לרכב שלא היה לו טסט מ2006, קיבלתי אישור תנועה ל48 שעות ונסעתי למוסך ולטסט.

שים לב שחוץ מאישור התנועה הזמני אתה חייב ביטוח בתוקף וכן שאגרת הרישוי תהיה משולמת ע"מ שתהיה מכוסה.

זה בדיוק מה שהכעיס אותי, יש לי ביטוח בתוקף ולא רק חובה, האגרה משולמת גם כן והתרשמתי שהפקיד לא ממש מבין.

לא פעם ראשונה שאני מוציא אישור אך עבר זמן רב מאז וחשבתי שיש שינוי כלשהו.

אנסה שוב ואדווח.

תודה

פורסם

פעם היית מקבל אישוא תנועה לשבוע אם אני לא טועה - ובחינם (לפי מה שזכור לי)

אבל היום ניתן אישור זמני ל-48 שעות ב39 שקל

פורסם

מגיע אישור תנועה זמני לכל רכב 3 פעמים בשנה האישור ל48 שעות ניתן לקבל את שלושת האשורים ביחד לפי תאריכים שונים

עלות כל אישור ארבעים ומשהו שקלים ,בהצלחה.

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

הערותי בכחול:

פעם היית מקבל אישור תנועה לשבוע אם אני לא טועה - ובחינם (לפי מה שזכור לי)

אתה טועה. לא היה דבר כזה, לפחות לא ב-20 השנים האחרונות...

אישור תנועה לשבוע (ובחינם, אך פורמלית "לצורך תיקונים בלבד") תוכל לקבל לאחר כשלון ב"טסט".

אבל היום ניתן אישור זמני ל-48 שעות ב39 שקל

נכון. ליתר דיוק - 39.90 ש"ח.

פרט מעניין - כשניסיתי להוציא אישור תנועה ל-48 שעות לרכב אספנות, המחשב "סירב" - לכאורה כי בתוך התקופה נכללו השעות האסורות - 7 עד 9. יכולתי להוציא אישור המתחיל מיום ה' אחרי 9 בבוקר (שאחריו יש 48 שעות "כשרות").

מישהו יודע - האם היתה זאת תקלה חד פעמית, או שזאת אכן המדיניות?

עודד

פורסם
תחליף פקיד.

אז זהו, החלפתי פקיד !!! הכל בסדר קיבלתי היום אישור ל48 שעות 39 ש"ח ואפשר לנסוע לטסט ללא גרר.....

הגעתי היום אחר הצהרים למשרד הרישוי לקחתי מספר תור קצר שתי פקידות נחמדות הפקיד הזועף איננו כבר הרגשתי הקלה.

הגיע תורי אומר שלום מבקש אישור זמני ל48 שעות, מתבקש לציין ממתי נוח לי ומאיזו שעה, והופ יש אישור!! משלם בדואר

הסמוך אין תור הפקידה מפהקת משעמום ותוך דקה אני בחוץ עם אישור תנועה זמני. פשוט מדהים אותו מקום אותם שעות -מדיניות אחרת.

תודה למגיבים ותודה על היעוץ לחזור ולנסות שוב.

פורסם

:mm_yeah:

אז זהו, החלפתי פקיד !!! הכל בסדר קיבלתי היום אישור ל48 שעות 39 ש"ח ואפשר לנסוע לטסט ללא גרר.....

הגעתי היום אחר הצהרים למשרד הרישוי לקחתי מספר תור קצר שתי פקידות נחמדות הפקיד הזועף איננו כבר הרגשתי הקלה.

הגיע תורי אומר שלום מבקש אישור זמני ל48 שעות, מתבקש לציין ממתי נוח לי ומאיזו שעה, והופ יש אישור!! משלם בדואר

הסמוך אין תור הפקידה מפהקת משעמום ותוך דקה אני בחוץ עם אישור תנועה זמני. פשוט מדהים אותו מקום אותם שעות -מדיניות אחרת.

תודה למגיבים ותודה על היעוץ לחזור ולנסות שוב.

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
לפי דעתי אתה צריך להתלונן על אותו פקיד אצל הממונים עליו.

אני לא בטוח שרק כדי להוציא קיטור לתועלת אישית כדאי לעורר שדים.

אני כמו רבים שמכירים את הנפשות הפועלות במשרדי הרישוי, מעדיף פקידים טיפשים מאשר פקידים כועסים ומרירים עם משקעים שיווצרו לאחר תלונות בנושא "אספנות".

סביר להניח שעוד אזדקק לשרות בנושא הנדון.

סיבוב קצר על ההונדה, מצערת פתוחה ורוח שורקת-לא צריך יותר עבר ונשכח.....:-D

• תוכן חדש...